Mountfield HK – Kometa Brno 5:6 (po pr.) | Plzeň – Davos 4:6 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:6 (0:1, 3:3, 1:2)
HC Davos
Úterý 01.08.2023, 18:30 • LOGSPEED CZ Aréna, Malá hala. • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku úterního večera se s vámi loučím a u dalších zápasů se opět budu těšit, na shledanou. (21:11:09)
     
    Je dobojováno, Davos vítězí ve velké přestřelce 6:4. Plzeň se snažila ve třetí části srovnat a poslat utkání alespoň do prodloužení, to se ji nicméně nepovedlo. Výhru švýcarského týmu řídit její kapitán, který podal velmi dobrý výkon, navíc si připsal tři body. Na domácí straně si tři body zaznamenal Matěj Tománek. Škodovka měla v zápase více ze hry, avšak dnes ztroskotala na dobře chytajícím brankáři Ruchovi.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Lukáš Pavlis je znovu na střídačce, ale domácím už pomalu dochází čas.
    58:55 Lars STEINER - 4:6
     
    58:55
    Davos právě vstřelil branku!
    Je nejspíše rozhodnuto. LARS STEINER trefil z vlastní třetiny opuštěnou plzeňskou branku a zřejmě tak pečetí vítězství Davosu. Bez asistence.
     
    58:40
    Plzeň to zkouší v šesti. Lukáš Pavlis je na střídačce.
     
    58:31
    Jakub Slováček zůstal nehlídaný u druhé tyče, ale proti jeho ráně se dokázal švýcarský brankář bleskově přesunout.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:14
    Hosté šetří čas v útočné třetině, Plzeň se ale snaží bleskově získat puk zpět na své hokejky.
     
    56:09
    Lukáš Pavlis raději ukryl puk od modré čáry pod svou lapačku. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    55:36
    Rychlý brejk indiánů dvou na jednoho. Jan Fodor to vzal z pravého kruhu na sebe, jenomže trefil jen prostor, kde byl připravený se svým zákrokem Jan Araujo Veras Ruch.
     
    55:00
    Pět minut před koncem dobruslil Jan Bartuška vyhozený kotouč, ale následně byl v pásmu sám proti přesile, nebude tak překvapením, že plzeňský forvard nakonec o kotouč přišel.
     
    53:52
    Hosté vyhazují kotouč pouze tak, aby to nebylo zakázané uvolnění. Plzeň se snaží o vyrovnání.
    53:12 Ben REISNECKER - 4:5
     
    53:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka se ale nechce vzdát a 30 vteřin je to zase jen o gól. Matěj Tománek našel na pravém kruhu BENA REISNECKERA, který se prudkou ranou trefil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Matěj Tománek.
    52:42 Livio SCHENA - 3:5
     
    52:42
    Davos právě vstřelil branku!
    Hosté opět vedou o dvě branky. Loic Wieser vystřelil od modré čáry, puk se odrazil přivětivě mezi kruhy, kde byl zaparkovaný LIVIO SCHENA a ten bekhendem dostal puk do sítě. Asistence: Loic Wieser.
     
    52:30
    Lukáš Pavlis nechal beton u své pravé tyče, to bylo velké štěstí, jelikož hosté už ho tam tlačili do brány. Ale nedotlačili, po přerušení hry se bude vhazovat po pravici plzeňského brankáře.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 32. Tománek (Fodor, Maxa), 33. Slováček (Hanzák, Kamas), 36. Reisnecker (Fodor, Tománek), 54. Reisnecker (Tománek) – 19. Keppel, 26. Schoch, 31. J. Aebli (Simonet, Hunziker), 40. Steiner (Maron), 53. Schena (Wieser), 59. Steiner


    HC Škoda Plzeň: Pavlis (Šátava) – Mašek (A), Kamas (A), Šulan, Reinsnecker, Hanzlík, Matějka – Slováček, Bělík, Hanzák (C), Fodor, Maxa, Tománek, Chasák, Pitter, Bartuška, Feher.
    Trenér: Michal Straka.

    HC Davos: Ruch (Steinmann) – H. L. Aebli, Brander, Eggenberger, Maron, Schnewly, Wieser, Grûnefelder (A), Keppel, J. Aebli, Bartukis, Bock, Schena, Schoch (A), Simonet, Steiner (C), Volek, Wêcke, Balaz, Hunziker.
    Trenér: Jakub Volek.

    Rozhodčí: Turhobr – Brtník, Kaiser.
    bahis siteleri