Liberec – Sparta 2:3 (kon.) | Katowice – Poruba 2011 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Třinec 0:3 (kon.)
Mountfield HK – Kolín 4:6 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 2:6 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Třebíč – Kometa Brno 1:2 (1:2 po s.n.) | Motor ČB – KooKoo 3:0 (kon.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
Jihlava – Tábor 2:1 (kon.) | Chomutov – Slavia 4:6 (kon.) | Zlín – Přerov 0:3 (kon.)
Kladno – K. Vary 1:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Příbram – Písek 7:1 (kon.)
Pardubice B – Pardubice 3:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:6 (1:3, 3:2, 0:1)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 10.08.2023, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:27
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Michal Simon – 2 min., podrážení.
     
    54:22
    Chomutovští vyšachovali hostující obranu, ale těžkou přihrávku Tomáše Koblížka netrefil Jakub Chrpa.
     
    51:00
    Před branku Chomutova se proháčkoval Vojtěch Polák, jenž po ledě mířil na zadní tyčku. Ovšem Adam horák vykopl beton a zaznamenal další zákrok.
     
    50:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Radek Havel – 2 min., hákování.
     
    46:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    František Lukeš – 2 min., podrážení.
     
    42:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přihrávka od modré čáry mířila vedle branky, kde se nacházel Matěj Kvasnička, který přihrál na zadní tyčku. STANISLAV TICHÝ následně vystřelil k bližší tyči, kam se Adam Horák nestihl přesunout. Asistence: Matěj Kvasnička a Michal Simon.
     
    38:34
    Slavia sice dosáhla šesté branky, ovšem hned dvakrát se provinila proti pravidlům! Nejprve šel puk před branku od rukavice, a následně také přišlo zjevné kopnutí.
     
    37:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Patrik Kadeřávek – 2 min., sekání.
     
    33:49
    V samostatném úniku se tentokrát nacházel Viktor Hübl, jenž si položil hostujícího brankáře, avšak mezeru mezi betonem a tyčkou nenašel.
     
    30:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    V pokleku rozehrával David Petrásek, který našel Jakuba Zajíčka, jenž z jedné posunul puk za obranu. V samostatném úniku zamířil mezi brankářovy betony DAVID PUTZ – 4:5. Asistence: Jakub Zajíček a David Petrásek.
     
    26:21
    Střídání v týmu Piráti Chomutov:
    ze hřiště odchází Richard Běhula, přichází Adam Horák.
     
    26:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    V krátkém sledu přichází další branka Chomutova. Zadovkou před branku přihrával Tomáš Koblížek, ovšem puk se odrazil od soupeře na levou stranu, kde už číhal FRANTIŠEK MÁLA. Asistence: Tomáš Koblížek.
     
    24:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Také Chomutovští využívají přesilovou hru, když od modré čáry přihrával na levou stranu Patrik Kadeřávek. TADEÁŠ SVOBODA si pak našel střeleckou pozici na vrcholu kruhu, odkud trefil bližší šibenici – 2:5. Asistence: Patrik Kadeřávek a Viktor Hübl.
     
    24:13
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Dominik Němeček – 2 min., podrážení.
     
    23:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    V přesilové hře vydoloval kotouč u mantinelu Michal Simon, jenž přihrál mezi kruhy, kde se nacházel nikým nehlídaný FILIP ELIÁŠ. Jeho pokus zamířil přesně nad vyrážečku Richarda Běhulu. Asistence: Michal Simon a Josef Slavíček.
     
    22:43
    Od modré čáry se napřáhl Dušan Žovinec, který zamířil těsně vedle levé tyče. Následně před brankou vznikla skrumáž, když kotouč ležel u tyče. Avšak ani Lukáš Strnad jej za brankovou čáru neposlal.
     
    22:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Dominik Kučera – 2 min., krosček.
     
    20:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ve středním pásmu zaváhal Richard Záruba, a tak mohl jet Dušan Žovinec se spoluhráčem do přečíslení. V útočném pásmu přihrál na JAROSLAVA BROŽE, který zamířil do protipohybu domácího brankáře – 1:4. Asistence: Dušan Žovinec a Robin Všetečka.
     
    19:25
    Podél mantinelu se Tadeáš Svoboda zbavil soupeře a zamířil mezi kruhy, odkud orazítkoval horní tyčku branky.
     
    18:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    jelikož chomutovská přesilovka za moc nestála, přišel trest! Od levého mantinelu přihrával Vladimír Kremláček, který viděl najíždějícího spoluhráče. MATĚJ KVASNIČKA už byl sám před Richardem Běhulou a zavěsil do pravého horního rohu branky – 1:3. Asistence: Vladimír Kremláček a Stanislav Tichý.
     
    15:53
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Max Havrda – 2 min., podrážení.
     
    14:56
    Po přihrávce od zadního mantinelu se k puku dostal Jakub Zajíček, který mířil do protipohybu gólmana. Jenomže Tomáš Volevecký ještě stihl reagovat.
     
    12:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tomáš Labuzík vyhrál osobní souboj za brankou, po němž se k puku dostal Lukáš Strnad. Ten přihrál mezi kruhy, kde byl nikým nehlídaný VOJTĚCH POLÁK, jenž se štěstím propálil domácího brankáře – 1:2. Asistence: Lukáš Strnad a Tomáš Labuzík.
     
    09:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní velmi rychle vyrovnal, když se z pravého kruhu prosadil JOSEF SLAVÍČEK. Richard Běhula nestihl reagovat, a také on poprvé tahá kotouč ze své klece. Asistence: Matěj Kvasnička.
     
    08:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Eretova střela z pravého kruhu byla sražená, ovšem z ostrého úhlu to vyzkoušel Milan Kostourek. Hostující brankář stihl puk před sebe vyrazit, jenomže pouze k TOMÁŠI KOBLÍŽEKOVI, jenž se nemýlil. Asistence: Milan Kostourek a Petr Eret.
     
    07:34
    Od mantinelu mezi kruhy přihrával Viktor Hübl a František Lukeš mířil po ledě k tyči. Avšak Tomáš Volevecký vykopl beton a situaci zachránil.
     
    07:04
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Jiří Stejskal – 2 min., podrážení.
     
    04:45
    Zaváhání hostujícího obránce mohl potrestat Tomáš Koblížek, který si najel mezi kruhy a orazítkoval pravou tyčku branku.
     
    00:10
    Tadeáš Svoboda našel zadovkou mezi kruhy osamoceného Viktora Hübla, který mířil k bližší tyči. Avšak hostující brankář měl vyrážečku na správném místě.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 9. Koblížek (Kostourek, Eret), 25. Svoboda (Kadeřávek, Hübl), 27. Mála (Koblížek), 31. Putz (Zajíček, Petrásek) – 10. Slavíček (Kvasnička), 13. Polák (Strnad, Labuzík), 19. Kvasnička (Kremláček, Tichý), 21. Brož (Žovinec, Všetečka), 24. Eliáš (Simon, Slavíček), 43. Tichý (Kvasnička, Simon)


    Piráti Chomutov: Běhula (27. Horák) – Březák, Kadeřávek, Záruba, Seemann, Havel, Váchal, Petrásek, Kučera – Svoboda, Hübl, Lukeš – Remeš, Eret, Kostourek – Chrpa, Koblížek, Mála – Zajíček, Putz, Veselý
    Trenér: Martin Pešout

    HC Slavia Praha: Volevecký (Pitter) – Žovinec, Stejskal, Eliáš, Kremláček, Němeček, Holý – Brož, Havrda, Všetečka – Polák, Labuzík, Strnad – Slavíček, Tichý, Simon – Kvasnička
    Trenér: Daniel Tvrzník

    Rozhodčí: Žižka – Coubal, Tichý

    Diváci: 1313
    bahis siteleri