Slovácko B – Třinec 2:3 (kon.) | Karviná B – Frýdek-Místek 2:2 (kon.) | Uničov – Frýdlant n/O 5:0 (kon.)
Zlín B – Uh. Brod 0:0 (kon.)
konec
FC Zlín B
0:0 (0:0)
ČSK Uherský Brod
Neděle 27.08.2023, 10:30 • Fotbalový areál Vlastislava Marečka, Zlín • Moravskoslezská fotbalová liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    V utkání 4. kola MSFL mezi Zlínem B a Uherským Brodem gól nepadl, týmy si rozdělily po bodu. Více ze hry měl domácí favorit, který si největší příležitosti vytvořil ve druhém poločase, kdy v 78. minutě střela z hranice velkého vápna skončila na pravé tyči a v 85. minutě domácí fotbalisté dokonce rozvlnili síť, branka ovšem nemohla platit pro ofsajd.

    Zlínská rezerva si polepšila na šest bodů a v tabulce figuruje na osmém místě. Uherský Brod zaznamenal třetí remízu ve čtyřech zápasech, společně s jednou porážkou tento zápis momentálně stačí na dvanáctou pozici. (12:27:32)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ještě jednou a možná naposledy zahrozili i hosté. Rozběhnutý Petr Motal si chtěl ve sprintu narazit s Tomášem Martišem, zpětná nahrávka ale přes obránce neprošla.
     
    90+2
    Další standardka zlínské rezervy, nyní v podobě rohového kopu. Prodloužení centru na přední tyč bylo příliš vysoké, kulatý nesmysl doskákal až mimo hrací plochu.
     
    90+1
    Volný přímý kop Zlína nebezpečí pro bránu Uherského Brodu neznamenala, s centrem zleva si defenziva v červených dresech poradila.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod:
    ze hřiště odchází Samuel Bulko, přichází Tomáš Maleňák.
     
    89
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod:
    ze hřiště odchází Martin Novotný, přichází Tomáš Zábojník.
     
    89
    Zdvojený Miroslav Leskovjan odvedl na polovině hřiště velmi dobrou práci, tělem pokryl balón a Šimon Polášek ho poslal k zemi za cenu faulu.
     
    88
    Přehuštěným středem zlínská rezerva podle očekávání neuspěla, kličkujícího Martina Mlýnka čistým způsobem zastavil Kryštof Obadal.
     
    87
    Uherský Brod předvedl neúspěšný protiútok, Tomáš Martiš v situaci jeden proti dvěma neuspěl, nakonec si pomohl faulem.
     
    86
    Další nebezpečná příležitost Zlína. Tentokráte bylo vše v pořádku, křižnou střelu z pravé strany šestnáctky však Somberg zvládl vytěsnit na roh.
    85. Zlínský gól neplatil pro ofsajd
     
    85
    Domácí už se radovali z vedoucího gólu, ale předčasně, protože pomezní rozhodčí skórujícímu hráči do prázdné brány odmával ofsajd!
     
    84
    Zlínští hráči rozjeli slibný protiútok, který těsně za polovinou hřiště zastavil faulem Miroslav Leskovjan, logickým vyústěním byl žlutý trest.
     
    83
    Mário Michalec vyslal vysoký centr, proti němuž vystartoval Matěj Rakovan a bez sebemenších problémů jej sebral do rukavic.
     
    82
    Dobré krytí balónu ukázal Mário Michalec, kterého zezadu ostře sestřelil Marek Švach, zatím vyvázl s ústním varováním.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. V utkání mezi Zlínem B a Uherským Brodem stále marně čekáme na první gól.

    Milan Huppert

    Branky:

    Karty:   19. Novotný (UBR), 51. Masař (UBR), 84. Leskovjan (UBR)


    FC Zlín B: Rakovan – Jura, Hrdlička (77. Fojtů), Hellebrand, Číž (61. Červinka), Hartman (28. Slovák), Švach, Kovinić (46. Bobčík), Polášek, Bužek (61. Mlýnek), Kulíšek (C).
    Náhradníci: Bachůrek – Slouk.

    Trenér: Jan Jelínek

    ČSK Uherský Brod: Somberg – Konečný (71. Mančík), Lorenc (C), Masař (58. Martiš), Obdržálek (71. Motal), Novotný (89. Zábojník), Obadal, Leskovjan, Flasar, Michalec, Bulko (89. Maleňák).
    Náhradníci: Kozelek – Nevařil.

    Trenér: Zdeněk Šebesta

    Rozhodčí: Dorotík – Silný, Řezníček

    Diváci: 343
    bahis siteleri