UK Kings Prague – North wings Ústí 5:2 (kon.)
konec
UK Kings Prague
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
HC North Wings Ústí nad Labem
Úterý 05.09.2023, 18:30Tipsport UNI CUP • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:49 Samuel KUCHARČÍK - 5:2
     
    53:49
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté míří do semifinále turnaje, nyní svou premiérovou branku v univerzitním hokeji dává povedenou ránou do horní části branky SAMUEL KUCHARČÍK. Asistence: Viktor Martínek a František Konopásek
    48:03 David ŠIMANSKÝ - 4:2
     
    48:03
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Hodně nenápadná rána končí gólem a domácí hokejisté mají dvoubrankový náskok. Povedenou střelou překvapil brankáře Kožnara DAVID ŠIMANSKÝ. Asistence: Vojtěch Oborník a Oliver Glitta.
    37:59 Adam JANOUŠEK - 3:2
     
    37:59
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústí nad Labem rychle proměnilo přesilovku a snižuje, tvrdou ránou od modré čáry se prosazuje ADAM JANOUŠEK. Asistence: Pavel Jarý.
    34:12 Filip ČMEJLA - 3:1
     
    34:12
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté dokázali velmi rychle odpovědět a berou si náskok o dva góly. Z hranice brankoviště se snadno prosazuje FILIP ČMEJLA. Asistence: Lukáš Moucha a David Volf.
    33:59 Hanuš PETRŽÍLKA - 2:1
     
    33:59
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Krásná rána od modré čáry, využitá přesilovka a je sníženo. Prosazuje se zcela volný HANUŠ PETRŽÍLKA. Asistence: Adam Janoušek a Michal Svoboda.
    08:19 Vojtěch MÁLEK - 2:0
     
    08:19
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Nahození Piskače od modré čáry způsobilo rozruch před brankou soupeře, dobře se zorientoval VOJTĚCH MÁLEK, který dokázal prostřelit brankáře soupeře. Asistence: Oliver Glitta, Daniel Piskač.
    04:28 Lukáš MOUCHA - 1:0
     
    04:28
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Domácí celek proměnil přesilovku a dostává se do vedení, po rychlé akci a důrazu před brankou se prosazuje na hranici brankoviště volný LUKÁŠ MOUCHA. Asistence: David Volf.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 5. Moucha (Volf), 9. Málek (Glitta, Piskáč), 35. Čmejla (Moucha, Volf), 49. Šimanský (Oborník, Glitta), 54. Kucharčík (Martínek, Konopásek) – 34. Petržílka (Janoušek, Svoboda), 38. Janoušek (Jarý)


    UK Kings Prague: Novák (Mašek) – Hanuš, Gebell, Oborník, Piskač – Moucha, Šimanský, Hradil, Málek, Glitta, Kucharčík, Konopásek, Volf, Krchňák, Chmiel, Dušek, Martínek, Rudolph, Čmejla
    Trenér: Aleš Hybner

    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Petržílka, Jarý, Miškovič, Werner, Kadlec, Štěpánek – Harkabus, Vrba, Martínek, Velhartický, Jindra, Dykast, Svoboda, Jarý, Kušej, Janoušek, Kuchař
    Trenér: Martin Štěpánek

    Rozhodčí: Červenka – Thuma, Maňák

    Diváci: 45
    bahis siteleri