Kazachstán – Finsko 0:1 (kon.) | Litva – Černá Hora 2:2 (kon.) | Nizozemsko – Řecko 3:0 (kon.)
Francie – Irsko 2:0 (kon.) | Česko – Albánie 1:1 (kon.) | Polsko – Faerské ostrovy 2:0 (kon.)
Srbsko – Maďarsko 1:2 (kon.) | Slovinsko – Sev. Irsko 4:2 (kon.) | Dánsko – San Marino 4:0 (kon.)
konec
Kazachstán
0:1 (0:0)
Finsko
Čtvrtek 07.09.2023, 16:00 • Astana Arena, Astana • Kvalifikace ME • Skupina H
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné čtvrteční odpoledne. Vítám vás při sledování kvalifikace na evropský šampionát, u zápasu skupiny H mezi Kazachstánem a Finskem.
     
    Kazachstán

    Fotbalisté Kazachstánu vstoupili do evropské kvalifikace velmi dobře, po čtyřech utkáních se aktuálně nachází na druhém postupovém místě. Na úvod sice nevyužili výhody domácího prostředí a prohráli se Slovinskem těsně 1:2, následně ovšem doma příjemně překvapili výhrou 3:2 nad Dánskem, poté potvrdili povinnost a vyhráli 3:0 v San Marinu a hubené vítězství 1:0 si odvezli i z horké půdy Severního Irska. Svěřenci kouče Adijeva tedy mohou živit reálné naděje na postup na Euro, kam by se probojovali vůbec poprvé v historii.
     
    Finsko

    Finsko je oproti dnešnímu soupeři ještě v lepší pozici, figuruje totiž na prvním místě, avšak se stejným bodovým ziskem devíti bodů, lepší je pouze o skóre. Mužstvo ze severu Evropy taktéž začalo prohrou, když v Dánsku prohrálo 1:3, pak ale přišly tři výhry 1:0 nad Severním Irskem, 2:0 nad Slovinskem a 6:0 nad San Marinem. Kanerva může s reprezentací postoupit na evropský šampionát podruhé v historii, poprvé se zadařilo před třemi lety, kdy Finové na hlavním turnaji dle očekávání nepostoupili ze základní skupiny ve společnosti Belgie, Dánska a Ruska, brali konečné sedmnácté místo.
     
    Úvodní sestavy:

    Kazachstán: Šackij – Bystrov, Maročkin, Alip – Skvorcov, Tagybergen (C), Darabajev, Vorogovskij – Zajnutdinov, Ajmbetov, Kuat.
    Náhradníci: Šajzada, Zaruckij – Bejsebekov, Dosmagambetov, Jerlanov, Kajrov, Malyj, Orazov, Prokopenko, Samorodov, Tapalov, Česnokov.
    Trenér: Magomed Adijev

    Finsko: Hrádecký (C) – Alho, Ivanov, Hoskonen, R. Jensen – Kairinen, Schüller, Niskanen – Pukki, Pohjanpalo, Antman.
    Náhradníci: Joronen, Sinisalo – Källman, G. Kamara, Mäenpää, Pallas, Peltola, Soiri, R. Taylor, Tenho, Tomas, Uronen.
    Trenér: Markku Kanerva

    Rozhodčí: Petrescu – Ghinguleac, Grigoriu (ROU).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí fotbalisté nastoupili do utkání v tradičních žlutých dresech, fotbalisté Finska pro kvalifikační střetnutí oblékli dresy barvy modré.
     
    3
    Kazachstán vyzkoušel štěstí po pravé lajně. Jan Vorogovskij vyzval jeden na jednoho Richarda Jensena, ten zvládl míč píchnout do zámezí.
     
    4
    S malou domů si Lukáš Hrádecký poradil bez větších problémů, po rychlém zpracování volil rozehrávku k levé lajně na volného Hoskonena.
     
    5
    První faul utkání obstaral Rasmus Schüller, když nevystihl, kudy Aslan Darabajev povede kličku a protihráče podrazil.
     
    6
    Po pravé lajně dostal nahrávku Lev Skvorcov, jemuž vůbec nevyšel centr z prvního doteku, následně mu pomezní odmával ofsajdové postavení.
     
    7
    Zajímavý nákop za obrannou linii konkurenta zkoušel Aschat Tagybergen, pozorný Lukáš Hrádecký si pro balón doběhl na hranici velkého vápna.
     
    8
    Z střední vzdálenosti vypálil zajímavou ránu levačkou Baktijor Zajnutdinov, naštěstí pro Hrádeckého hrací předmět zamířil nad horní tyč.
     
    9
    Krásně se Aschat Tagybergen protáhl jeden na jednoho kolem Jensena, ale pak si posunul míč až příliš, z pod kopaček mu míč sebral vyběhnuvší brankář.
     
    10
    Po střetu s protihráčem si Richard Jensen vyžádal ošetření přímo na hrací ploše a je jisté, že Finsko bude hrát pár vteřin v deseti.
     
    11
    Přesto fotbalisté v modrých dresech získali standardní situaci, rozběhnutého Alha nedovoleně podrazil Nuraly Alip.
     
    12
    Zajímavý centr do pokutového území vymyslel Kaan Kairinen, bránící Alexandr Maročkin přehlavičkoval adresáta Ivanova.
     
    13
    Kazachstán se musel znovu bránit. Velmi dobrou práci odvedl Marat Bystrov, který tělem čistě odstavil s míčem sprintujícího Antmana.
     
    14
    Pokutové území má zatím Lukáš Hrádecký pokryté velmi dobře, kulatý nesmysl sebral do rukavic i po nákopu Jana Vorogovského.
     
    15
    Velká škoda pro domácí mužstvo, že se Abat Ajmbetov zapomněl v ofsajdu, protože jeden na jednoho skvěle předskočil Ivanova.
     
    16
    Fotbalisté ve žlutých dresech se rozhodli zklidnit hru trpělivou kombinací kolem poloviny hřiště, Finové to s presinkem zatím nepřehánějí.
     
    17
    Po pravé straně nabral vysokou rychlost Oliver Antman. Osobního strážce se zbavil, Marat Bystrov už byl nad jeho možnosti.
     
    18
    Teemu Pukki vyvinul velký tlak na rozehrávajícího brankáře Igora Šackého, ten nakonec odkopával těsně podél útočníka.
     
    19
    Na pravém křídle si vytvořil prostor k centru Rasmus Schüller, ve vzdušném prostoru úřadoval kazachstánský stoper Nuraly Alip.
     
    20
    Ofenzivní snažení finské reprezentace pokračuje. Kaan Kairinen přenesl balón doleva na Antmana, toho zradilo zpracování.
     
    21
    Z hranice velkého pokutového území se k technickému pokusu odhodlal Teemu Pukki, jenž mířil do levého dolního rohu, Igor Šackij včas zareagoval a předvedl výborný zákrok levou rukou.
     
    22
    Marat Bystrov chtěl rozehrávat směrem dopředu, jenže neměl na koho, proto se na polovině hřiště otočil a zapojil do kombinace znovu i Šackého.
     
    23
    Taktický faul udělal na polovině hřiště Ilmari Niskanen, lehkým postrčením poslal na trávník nezapřeného Islambeka Kuata.
     
    24
    Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Aschat Tagybergen vyslal nákop na levou stranu, ale příliš dlouhý, Jan Vorogovskij jej ve hře nestihl.
     
    25
    Abat Ajmbetov se snažil na polovině hřiště přehlavičkovat Roberta Ivanova, avšak finský stoper si poradil na jedničku a soupeři nedal žádnou šanci.
     
    26
    Zleva centroval do vnitra pokutového území Richard Jensen. Oliver Antman byl u míče jako první, nezvládl však těžké zpracování.
     
    27
    Vysokou rychlost vyvinul středem hrací plochy Abat Ajmbetov, doběhl až k šestnáctce, odkud slabým přízemním pokusem jenom pozdravil Hrádeckého.
     
    28
    Pod tlakem Nuraly Alip nevymýšlel žádné složitosti a kulatý nesmysl odpálil daleko až k Lukáši Hrádeckému, jenž volil pas po zemi na Hoskonena.
     
    29
    Na levé křídlo dostal míč aktivní Abat Ajmbetov, načež centroval Jan Vorogovskij nečekaně a nechtěně přímo do brány, překvapený Hrádecký vyrážel jenom na roh.
     
    30
    Velmi dobrý centr vyslal do vnitra pokutového území kapitán Kazachstánu Aschat Tagybergen, na hranici malého vápna Arttu Hoskonen odvracel nebezpečí před Darabejevem.
     
    31
    Ještě na vlastní polovině fauloval Kaan Kairinen, nedovoleným způsobem si počínal proti Ajmbetovovi, jehož rukou smolně zasáhl do obličeje.
     
    32
    Dlouhá pobídka za obranu se nesetkala s úspěchem, Rasmus Schüller vystartoval příliš pozdě a míč nestihl před vyběhnuvším gólmanem.
     
    33
    Mimo velké vápno si pro malou domů vyběhl Lukáš Hrádecký, dovolil si klidné zpracování a rozehrávku volil doprava přes Jensena.
     
    34
    Stoper Robert Ivanov se rozhodl zrychlit útok prudkým pasem středem hřiště, Marat Bystrov od balónu odclonil Pukkiho.
     
    35
    Finové vstřelili gól, ten ale na první dobrou neplatí! Tedy on si ho vstřelil Marat Bystrov, když střílený centr smolně nasměroval za záda vlastního gólmana, ovšem měl štěstí, protože centrující Pohjanpalo stihl balón mimo hrací plochu, takže gól zřejmě platit nebude.
     
    36
    Arbitr Petrescu po rychlé konzultaci s videorozhodčím dospěl ke stejnému názoru jako pomezní, Joel Pohjanpalo opravdu hrál za brankovou čárou.
     
    37
    Při zpracování si Joel Pohjanpalo pomohl pravou rukou, což pozornosti rozhodčího neuniklo, odpískal nepřímý volný kop pro domácí.
     
    38
    Zatím sledujeme vyrovnanou podívanou, která odpovídá skutečnosti, že proti sobě hraje první s druhým týmem tabulky, přestože Finové ani Kazaši nejsou hlavním favoritem na postup ze skupiny.
     
    39
    Protečovaný nákop k pravé lajně si našel rozběhnutý Nikolai Alho, po přetaženém centru si Ilmari Niskanen proti Skvorcovovi pomohl faulem.
     
    40
    Hráči ve žlutých dresech nikam přehnaně nespěchají, vědomi si faktu, že i drobná chyba by je mohla stát hodně draho. Aktuálně kombinují na polovině hřiště.
     
    41
    Z poměrně velké vzdálenosti vypálil Aslan Darabajev. Balón mířil přímo do středu brány, takže Lukáš Hrádecký zakročil bez problémů.
     
    42
    Narážečka mezi Baktijorem Zajnutdinovem a Janem Vorogovským nevyšla, zpětná pas vzduchem pro sebe získal Arttu Hoskonen.
     
    43
    Finové překombinovali akci těsně za velkým vápnem soupeře. Nakonec z nekomfortní pozice střílel Niskanen, dobrým blokem se prezentoval Maročkin.
     
    44
    Nepříjemný úder za krk inkasoval od Hoskonena domácí středopolař Aschat Tagybergen. Arbitr Petrescu odpískal faul, zatím se rozhodl ponechat karty v kapse.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    45+1
    Finové pokračují v útočení. Rasmus Schüller mezi dvěma protihráče poslal míč na pravé křídlo k Antmanovi, jemuž střílený pas z první vůbec nevyšel, výsledkem je odkop od brány.
     
    45+2
    Závěr úvodního dějství dohrávají fotbalisté ze severu Evropy na vlastní polovině v blízkosti Hrádeckého svatyně, soupeř zabalil snahy o závěrečný presink.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločas kvalifikačního zápasu o postup na mistrovství Evropy mezi Kazachstánem a Finskem gól nepřinesl. K vidění byla jediná zajímavější akce, na jejímž konci si Bystrov vstřelil vlastní gól, ale měl štěstí, že centrující Pohjanpalo se v jednu chvíli ocitl s míčem mimo hrací plochu, takže branka nemohla platit. Nezbývá než doufat, že druhá polovina zápasu bude o poznání atraktivnější.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Kazachstán:
    ze hřiště odchází Abat Ajmbetov, přichází Maxim Samorodov.
     
    47
    Zatímco finský trenér žádnou změnu v sestavě neudělal, tak domácí kouč jednou střídal, Ajmbetova stáhl zřejmě ze zdravotních důvodů, novým mužem na trávníku je Maxim Samorodov.
     
    48
    Ze středu hrací plochy nakopával Oliver Antman, adresát Teemu Pukki si s těžkým zpracováním ze vzduchu vůbec neporadil, míč propadl do autu.
     
    49
    Uvnitř pokutového území si našel prostor pro zakončení Baktijor Zajnutdinov, avšak střela pravačkou mu vůbec nesedla, Lukáš Hrádecký zasáhl bez problémů.
     
    50
    Útok levou stranou finské reprezentaci nevyšel. Na dlouhou nohu přihrával Richard Jensen pouze do clonícího Alipa.
     
    51
    Fotbalisté v modrých dresech získávají herně navrch. Oliver Antman nahrál mezi třemi protihráči Teemu Pukkimu, ten vypálil do prvního bránícího soka.
     
    52
    Rychlý útok Kazachstánu neměl dlouhého trvání. Maxim Samorodov chtěl vybojovat alespoň roh, ale právě od něj se míč odrazil mimo hrací plochu.
     
    53
    Odkop stopera Alexandra Maročkina si hledal Jan Vorogovskij, po čistém střetu s Arttu Hoskonenem zůstal na trávníku, naštěstí se nejedná o nic vážného.
     
    54
    V poslední chvíli Marat Bystrov přispěchal k Ilmari Niskanenovi centrujícího z levého křídla, balón zblokoval na roh.
     
    55
    Na zadní tyči si po centru zprava našel míč Ilmari Niskanen, šikovně ho sklepl pod sebe na Rasmuse Schüllera, jehož ránu z voleje Islambek Kuat srazil na další roh.
     
    56
    Vyběhnuvšího brankáře chtěl překvapit ránou z velké vzdálenosti Kaan Kairinen, balón však usměrnil o kus vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    57
    Maxim Samorodov zabojoval proti dvěma a zvládl míč píchnout k nohám Lva Skvorcova, následoval zpětný pas, po němž úspěšně blokoval střelu z první Richard Jensen.
     
    58
    Ještě na útočné polovině zastavil faulem slibně se rozvíjející protiútok soupeře Alexandr Maročkin, ze střetu s Pohjanpalem vyvázl bez žluté karty.
     
    59
    Maxim Samorodov hodně nepříjemně dohrál rozehrávajícího Kaana Kairinena. Středopolař pražské Sparty si vyžádal ošetření.
     
    60
    První žlutou kartu zápasu obdržel Maxim Samorodov, jenž příliš hlasitě protestoval proti nenařízenému autovému vhazování ve prospěch Kazachstánu.
     
    61
    Kaan Kairinen vypadá býti v pořádku a na hraně velkého vápna se nabízel Pukkimu, útočník ale jako kdyby spoluhráče neviděl a vydal se do dvou protihráčů, o míč dle očekávání přišel.
     
    62
    Individuálně si věřil Oliver Antman, ale v plné rychlosti kličkou na prvního ze tří protihráčů nevyzrál. Vzápětí vypálil dělovku Rasmus Schüller, Igor Šackij s problémy vyrážel balón rukama mimo bezprostřední nebezpečí.
    62. Šackij si poradil s dělovkou Schüllera
     
    63
    Znovu v akci Rasmus Schüller, jenž se pokusil obelstít jeden na jednoho Marata Bystrova, úspěšnější byl kazachstánský reprezentant.
     
    64
    Finové nadále působí o něco aktivnějším dojmem. Na pravém křídle si vytvořil prostor k centru Oliver Antman, Pukkiho nepustil ke střele hlavou Nuraly Alip.
     
    65
    A další centr do šestnáctky. Propadený míč si našel Ilmari Niskanen, jeho střílený míč do druhé vlny měl Alexandr Maročkin pod kontrolou.
     
    66
    Zase si o slovo řekl Ilmari Niskanen, když zleva centroval do vnitra vápna, dobře postavený Marat Bystrov odkopával do bezpečí z voleje.
     
    66
    Střídání v týmu Kazachstán:
    ze hřiště odchází Lev Skvorcov, přichází Erkin Tapalov.
     
    66
    Střídání v týmu Kazachstán:
    ze hřiště odchází Aslan Darabajev, přichází Ramazan Orazov.
     
    67
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Rasmus Schüller, přichází Glen Kamara.
     
    67
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Teemu Pukki, přichází Benjamin Källman.
     
    68
    Finsko bylo váhavou kombinací nuceno hrát až na brankáře Lukáše Hrádeckého, ten bez váhání odkopával na útočnou polovinu.
     
    69
    Vysoký presink málem přinesl kýžené ovoce. Aschat Tagybergen vystihl pomalou nahrávku na Jensena, jenže nezvládl zpracování, míč potom získal Ivanov.
     
    70
    Nákop na Maxima Samorodova očekával Oliver Antman a hlavou míč bez problémů sklepl na osamoceného Hoskonena.
     
    71
    Na pravou stranu velkého vápna dostal přihrávku Richard Jensen, prvním dotekem dával do druhé vlny, načež Nuraly Alip pod tlakem odkopával na roh.
     
    72
    Adresátem centru od praporku byl Joel Pohjanpalo, jenž vyskočil příliš brzy a kulatý nesmysl pouze prodloužil do zámezí.
     
    73
    Do šestnáctky obdržel nahrávku Maxim Samorodov, patičkou potom hledal Erkina Tapalova, toho však Ilmari Niskanen pokryl na jedničku.
     
    74
    Tradiční exekutor standardek Aschat Tagybergen vymyslel příliš vysoký centr, který přeletěl všechny fotbalisty ve vápně, Islambek Kuat potom nahrával dozadu na Bystrova.
     
    75
    Středopolař Glen Kamara se rozhodl z první vyzkoušet nákop za obranu, s nímž Benjamin Källman nepočítal a nechal se předběhnout Nuralym Alipem.
     
    76
    Nákop soupeře po levé lajně měl pod kontrolou Richard Jensen a v nekomfortní pozici z voleje skvěle sklepával na Antmana.
     
    77
    Aschat Tagybergen přenesl těžiště doleva, kde viděl Nuralyho Alipa, jeho centr do vnitra vápna kontroloval stoper Robert Ivanov.
     
    78
    Ukázkový obranný zákrok předvedl Ramazan Orazov, perfektním skluzem dokonale odzbrojil od míče překvapeného Pohjanpala.
     
    78
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ohromně důležitý první gól utkání střílí hosté! Kamara přihrál za půlkruh Källmanovi, jenž zvedl hlavu a doleva přihrával už do vápna za obranu zaběhnuvšímu OLIVERU ANTMANOVI, který v tváří tvář brankáři mířil neomylně po zemi na zadní tyč.
    78. Oliver ANTMAN - 0:1
     
    80
    K asistenci chtěl Benjamin Källman okamžitě přidat i vstřelený gól, do skákavé střely přímým nártem a míč směřující k levé tyči Šackij s problémy vytěsnil na roh.
     
    81
    Tlak Finska pokračoval rohovým kopem. Kaan Kairinen hledal hlavu Arttu Hoskonena, ještě o něco výše vyskočil Nuraly Alip.
     
    82
    Střídání v týmu Kazachstán:
    ze hřiště odchází Jan Vorogovskij, přichází Timur Dosmagambetov.
     
    82
    Střídání v týmu Kazachstán:
    ze hřiště odchází Baktijor Zajnutdinov, přichází Islam Česnokov.
     
    83
    Z velkého úhlu vypálil zprava Ramazan Orazov pěkně mířenou ránu na zadní tyčku, Lukáš Hrádecký s problémy, ale přece vyrážel na roh.
     
    84
    Roh Kazachstánu způsobil velký rozruch v pokutovém území soupeře. Odražený míč si hledal a našel Islambek Kuat, z bezprostřední blízkosti napálil jenom obránce.
     
    85
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Oliver Antman, přichází Robert Taylor.
     
    86
    Kazachstánu se nedaří získat potřebný tlak. Maxim Samorodov vyzkoušel průnikovou nahrávku na Aschata Tagybergena, toho pokryl skluzující Glen Kamara.
     
    87
    Dlouhý odkop Lukáše Hrádeckého propadl až k nově příchozímu Robertu Taylorovi, tomu nevyšla klička na posledního bránícího Bystrova.
     
    88
    Naprosto zasloužená žlutá karta pro Islama Česnokova, který pozdě přiběhl do souboje s Jensenem a ostře soupeři přišlápl kotník.
     
    89
    Arttu Hoskonen pod tlakem nakopával po pravé lajně do země nikoho, Marat Bystrov začíná další akci Kazachstánu od vlastního rohového praporku.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    90+1
    Joel Pohjanpalo prohrál hlavičkový souboj s Maratem Bystrovem, který hrál do lajny na volného Nuralyho Alipa. Čas Kazachstánu na vyrovnání se krátí.
     
    90+2
    Nikolai Alho si krásně narazil s Taylorem, ale pak mu vůbec nevyšel střílený centr na hranici malého vápna na Källmana, dobrý obranný zákrok udělal Alexandr Maročkin.
     
    90+3
    Finové rozumně rozehráli rohový kop na krátkou vzdálenost, Kaan Kairinen potom u lajny nastřelil Islambeka Kuata a získal pro změnu autové vhazování.
     
    90+4
    Z velké vzdálenosti centroval od levé lajny Islambek Kuat, za smutného povzdechu z hlediště zažehnal Arttu Hoskonen nebezpečí dlouhým odkopem.
     
    90+5
    Finy dělí poslední vteřiny od zisku cenných třech bodů ze stadionu soupeře. Přestáli s velkou pravděpodobností poslední akci soupeře, po neúspěšné kličce Maxim Samorodov fauloval Ivanova.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Finsko si pojistilo první místo v kvalifikační skupině H o postup na evropský šampionát, z horké půdy Kazachstánu si na sever Evropy odváží hubené vítězství 1:0.

    Rozhodující moment střetnutí byl k vidění v 78. minutě, kdy čerstvý Källman přihrál na levou stranu velkého vápna Oliveru Antmanovi, jenž sám před gólmanem uspěl přízemní střelou na zadní, levou tyč. Závěrečný nápor domácího celku se nekonal, hosté bez výraznějších problémů udrželi těsné vítězství až do závěrečného hvizdu.

    Svěřenci kouče Kanervy se ziskem tří bodů osamostatnili na prvním místě se ziskem dvanácti bodů. Kazachstán zůstává s devíti body druhý, ale je klidně možné, že se s dalšímu odehranými zápasy propadne za Dánsko či Slovinsko.
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:11. (18:31:41)

    Milan Huppert

    Branky: 78. Antman (Källman)

    Karty:   60. Samorodov (KAZ), 88. Česnokov (KAZ)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:11.
    Kazachstán: Šackij – Bystrov, Maročkin, Alip – Skvorcov (66. Tapalov), Tagybergen (C), Darabajev (66. Orazov), Vorogovskij (82. Dosmagambetov) – Zajnutdinov (82. Česnokov), Ajmbetov (46. Samorodov), Kuat.
    Náhradníci: Šajzada, Zaruckij – Bejsebekov, Jerlanov, Kajrov, Malyj, Prokopenko.

    Trenér: Magomed Adijev

    Finsko: Hrádecký (C) – Alho, Ivanov, Hoskonen, R. Jensen – Kairinen, Schüller (67. G. Kamara), Niskanen – Pukki (67. Källman), Pohjanpalo, Antman (85. R. Taylor).
    Náhradníci: Joronen, Sinisalo – Mäenpää, Pallas, Peltola, Soiri, Tenho, Tomas, Uronen.

    Trenér: Markku Kanerva

    Rozhodčí: Petrescu – Ghinguleac, Grigoriu (ROU)

    Diváci: 30 019
    bahis siteleri