Tappara – Skellefteå 3:5 (kon.) | Pardubice – Ingolstadt cz 6:1 (kon.) | Ženeva – Rouen 9:1 (kon.)
Belfast Giants – Bolzano 4:0 (kon.) | Salzburg – Stavanger 5:2 (kon.)
konec
Tappara Tampere
3:5 (2:2, 0:3, 1:0)
Skellefteå AIK
Sobota 09.09.2023, 16:00 • Nokia Arena, Tampere • Hokejová Liga mistrů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (18:19:57)
     
    Máme dobojováno! Tappara se v průběhu třetí části zmohla jen na snížení z hokejky Nicholase Hallorana. Více už toho domácí hokejisté nestihli a prohráli se Skellefteou v poměru 3:5.
     
    Konec zápasu.
     
    59:08
    A je zřejmě hotovo. Na trestnou lavici usedl útočník Anton Levtchi (TAP), který zatáhl za záchrannou brzdu, když zahákoval jednoho z protihráčů. Utkání se už pouze dohrává.
     
    58:18
    Domácí trenéři si vzali oddechový čas na poradu a sdělili své poslední pokyny svým svěřencům na závěr řádné hrací doby.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny a Tappara ztrácí na svého soupeře dvě branky. Nilsson je zpátky na ledové ploše a hosté hrají v pěti. Čas se pomalu, ale jistě krátí.
     
    57:36
    Domácí hokejisté jsou příliš netrpěliví a sudí píská postavení mimo hru. Camperova formace si bude muset ještě na svou šanci v útočné zóně počkat.
     
    57:00
    Nicholas Halloran znovu při chuti. Domácímu útočníkovi střela tolik nesedla a zřejmě skončila zablokovaná. Hra je přerušena a bude se vhazovat.
    56:46 HALLORAN - 3:5
     
    56:46
    Tappara právě vstřelila branku! A domácí se dočkali! NICHOLAS HALLORAN se opřel do střely ze svého oblíbeného místa a prudkou ranou z první nedal hostujícímu brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Carter Camper, Kasper Kulonummi.
     
    56:05
    A pozor, domácí trenéři už na nic nečekají a posílají na ledovou plochu šestého hráče. Tappara tedy hraje přesilovou hru šest na čtyři a má velký tlak.
     
    55:59
    A máme tu další nedovolený zákrok a znovu ze strany hostí. Mezi časoměřiče si tentokrát jede odpočinout útočník Oskar Nilsson (SKE) za držení.
     
    55:38
    Velká hrubka domácího Levtchiho. Pär Lindholm ujel do samostatného úniku, ale tváří v tvář svým blafákem neuspěl. Škoda pro hosty.
     
    54:44
    Simon Robertsson zaměstnal Heljanka, který raději podržel kotouč ve své lapačce. Hra je na malou chvíli přerušena a bude se vhazovat v útočné zóně hostí.
     
    54:20
    Skelleftea se v dalším průběhu svého oslabení brání velmi úspěšně. Hosté vyhodili kotouč přes všechny čáry a v klidu mohou poslat na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    53:56
    A znovu Halloran! Domácí se prezentovali rychlou souhrou v útočném pásmu a zmiňovaný útočník ještě dorážel na brankovišti. Neúspěšně.
     
    53:42
    Nicholas Halloran se s ničím nepáral a svou střelou z kruhu chtěl zaskočit hostujícího brankáře Rautia. Rána domácího útočníka zřejmě skončila zablokovaná.
     
    53:33
    Zdá se, že sudí budou opět vylučovat. Přesilovou hru si za malou chvíli zahrají domácí, jelikož Oscar Lindberg (SKE) sekl jednoho z protihráčů a dostává menší trest.
     
    53:15
    Radek Mužík našel od mantinelu v ideální pozici Granatha a druhý jmenovaný mohl střílet. V tísni však nedokázal zakončit přesně.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 12. Camper (Leskinen, Baptiste), 19. Somppi (Leskinen), 57. Halloran (Camper, Kulonummi) – 2. Dzierkals (O. Lindberg, Nilsson), 5. Hugg (Pudas, Sandin-Pellika), 27. Robertsson (Lindholm, Lindström), 33. Lindström (Lindholm, Forsfjäll), 39. Sandin-Pellika (Lindström, Lindholm)


    Tappara Tampere: Heljanko (Randelin) – Vittasmäki, Kulonummi, Bäckman, Leskinen, Tuulola, O. Manninen, Ahlroth, Luoto – Savinainen, Somppi, Camper – Levtchi, Liedes, Baptiste – Puhakka, Keskinen, Halloran – Mužík, Rönni, Granath.
    Trenér: Rikard Grönborg

    Skellefteå AIK: Rautio (Palmgren Viksten) – M. Forsfjäll, Pudas, A. Lundberg, Sandin-Pellika, Nilsson, Granberg, Olsson, Bergström – Lindström, P. Lindholm, S. Robertsson – Hugg, Johnson, Sandberg – M. Lindholm, O. Lindberg, Dzierkals – Stenman, Z. Forsfjäll, Keilin.
    Trenér: Robert Ohlsson

    Rozhodčí: Kova, Vikman – Niittylä, Thomann

    Diváci: 4 408
    bahis siteleri