Třinec – Liberec 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 21.09.2023, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a za pár dní se přihlásíme znova. Už v neděli 24. září 2023 od 17 hodin bude v rámci 4. kola základní části Tipsport extraligy WERK ARENA hostit první moravskoslezské derby nového ročníku. Nechte se tedy pozvat k nedělnímu utkání HC Oceláři Třinec – HC Vítkovice Ridera. Do té doby se mějte pěkně! (19:29:33)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku 26:27
    Střely mimo 16:14
    Zblokované střely 14:17
    Hity 3:6
    Vhazování 32:35
    Trestné minuty 14:14
     
    Na začátku třetí třetiny dohrávali domácí přesilovku, následně byl ještě vyloučen Filippi, ale ani jednu početní převahu Třinečtí nevyužili. Gól proti oslabenému soupeři nedal následně ani Liberec po vyloučení Vrány. V posledních deseti minutách se hosté drali za vyrovnáním. Šli za tím aktivitou, měli i řadu závarů a zajímavých pozic. Nakonec se jim vyrovnat nepodařilo, naopak Marko Daňo a Richard Pánik poslali puk dvakrát do prázdné branky a domácí tak nakonec vyhráli o tři branky. Konečné resumé – Oceláři 4, Tygři 1.
     
    Nejlepší hráči utkání: Petr Vrána – Daniel Král
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí brání závěr ukázkově, vidíme řadu bloků a výborné čištění prostoru před Mazancem. Po dalším takovém náznaku závaru před Mazancem se dostal puk v obranné třetině k RICHARDU PÁNIKOVI, který se z podobné pozice jako před chvíli už do prázdné klece nemýlil. Asistence: Jakub Jeřábek, Daniel Kurovský. Stav utkání 4:1.
     
    58:51
    Pánik přetlačil soupeře na obranné modré a ihned poslal puk na odkrytou branku soupeře a ten minul pravou tyč možná o decimetr. Vhazování před Mazancem.
     
    58:06
    Rychlou kombinaci hostů na jeden dotyk končí Flynnova střela z první z pravého kruhu.
     
    57:59
    Hosté sice jsou v útočném pásmu, ale trochu honili puky po mantinelech. Následně se kotouč dostal před Mazance a vznikl takový rugbyový mlýn, který končí Mazancův zákrok.
     
    57:27
    Vhazování před Mazancem.
     
    57:10
    Hosté drží pásmo, a tak Král opět vyjíždí z branky a hosté pokračují v power play!
     
    57:03
    Hosté ale ještě nejsou bez šance! Domácím se nepodařilo vyhodit a úplně sám na Mazance z pravé strany najížděl Rychlovský!
     
    56:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostům se ale po buly v útočném pásmu nepodařilo dostat na puk a chvíli zůstal zatavený u mantinelu. Nakonec s kotoučem na holi do hřiště vyjeli domácí, puk dostal ve středním pásmu MARKO DAŇO a zhruba přesně ze středového puntíku trefil prázdnou branku. Asistence: Daniel Voženílek. Stav utkání 3:1.
     
    56:25
    Je to tak! Liberecká branka je prázdná a hosté hrají v šesti proti pěti.
     
    56:25
    Domácí po dalším závaru vyhazují na zakázané uvolnění. Hra bude pokračovat po oddechovém času Liberce. Uvidíme, zda Filip Pešán kývne a nechá na lavičce brankáře Krále.
     
    56:12
    Smithovi propadl puk ve středním pásmu a hostům se rýsovala situace dva na jednoho. Klíma to zkusil z pravé strany a těsně minul Mazancovu branku.
     
    55:56
    Roman teď zachytil rozehrávku hostů, vyměnil si puk s Hrehorčákem a následně jeho střelu odrazil do ochranné sítě Král.
     
    Dnešní utkání sleduje 3 312 diváků.
     
    54:59
    Icing hostů vrátí na chvíli hru před Krále.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 10. Vrána (Hudáček, M. Roman), 19. Daňo (M. Růžička), 57. Daňo (Voženílek), 60. Pánik (J. Jeřábek, Kurovský) – 28. McCoshen (Klíma)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Švančara) – Marinčin, Smith, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Nedomlel, Polášek – M. Růžička (A), Voženílek, Daňo – Hudáček, Vrána (C), Pánik – Hrehorčák, M. Roman, Walega – Kurovský, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    Bílí Tygři Liberec: D. Král (Hrenák) – Ivan, McCoshen, Melancon, Aubrecht, Kolmann, Derner – Klíma, Bulíř (A), Birner (C) – Faško-Rudáš, Filippi (A), Pérez – Flynn, Vlach, Rychlovský – Gajda, Šír, Mucha.
    Trenér: Filip Pešán

    Rozhodčí: Hribik, Obadal – Lederer, Blažek

    Diváci: 3 312
    bahis siteleri