Vlci Žilina – Skalica 6:3 (kon.) | Trnava – Rimavská Sobota 1:2 (kon.) | Žiar nad Hronom – Modré Krídla 4:1 (kon.)
Topoľčany – Prešov 3:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Dubnica 3:4 (po s.n.)
konec
DOXXbet Vlci Žilina
6:3 (2:0, 4:1, 0:2)
HK Skalica
sk Pátek 22.09.2023, 17:30 • ZŠ Žilina • 1. liga (SR) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Skalica dala gól!
    Tak Skalica predsa ešte len znižuje. MARTIN HUJSA prekvapil Kubiridžáka a dáva tretí gól Skalice.
     
    51:21
    Skalica dala gól!
    SAKMÁR poslal nahodenie z modrej čiary a to končí za Kubiridžákom. Žilinský brankár však bol v čase strely mimo brány, v súboji s jedným zo Skaličanov a na zemi. Gól však platí.
     
    39:58
    Skalica dala gól!
    Hostia pekne vykombinovali žilinskú obranu, OBDRŽÁLEK vypálil z prvej a Kubiridžákovi prekĺzol puk cez výstroj do brány.
     
    25:08
    Vlci Žilina dali gól!
    Gólový koncert pod Dubňom neutícha. Bezúch s VARGOM ušli obrane Skalice a druhý menovaný strieľa šiesty gól Žilinčanov.
     
    23:44
    Vlci Žilina dali gól!
    Výborný vstup Vlkov je korunovaný ďalším gólom. Pred bránou sa po nahodení najlepšie zorientoval MARTIN BELLUŠ a otvára si aj on strelecký účet v drese s vlkom na hrudi.
     
    21:41
    Vlci Žilina dali gól!
    Tak to bolo ako z hokejovej knihy! HUGO JANSONS si urobil zo skalickej obrany doslova slalomové bránky, prešiel od obrannej modrej čiary až pred Bernáta, ktorého bekhendom prekonáva.
     
    20:17
    Vlci Žilina dali gól!
    Žilinčania sa hneď po úvodnom buly dostali do pásma, Galamboš našiel JURAJA BEZÚCHA, ktorý schoval strelu za obrancu a Bernát je prekonaný aj tretíkrát.
     
    09:59
    Vlci Žilina dali gól!
    Spolupráca Koyš – Mráz za leto nevychladla. Koyš to naservíroval pred bránu BRUNOVI MRÁZOVI a ten z blízka pretečoval puk za bezmocného Bernáta.
     
    07:29
    Vlci Žilina dali gól!
    Halama vyhral buly, SAMUEL REHÁK vypálil z prvej ala Alexander Ovečkin a Bernát sa nestihol ani obzrieť. To bola poriadna delovka, ktorá vyhnala pavúka z rohu skalickej brány.

    Tomáš Hládek

    Branky a nahrávky: 8. Rehák (Halama), 10. Mráz (Koyš, Safaraleev), 21. Bezúch (Galamboš), 22. Jansons (Koyš), 24. Belluš (Paukovček, Beták), 26. Varga (Bezúch, Galamboš) – 40. Obdržálek (Sloboda, Pšúrný), 52. Sakmár (Škápik, Hujsa), 59. Hujsa (Škápik, Kadlečík)


    DOXXbet Vlci Žilina: Košarišťan (Kubiridžák) – Malina, Pacalaj – Jakubík, Pišoja – Pobežal, Jansons – Rajnoha, Melcher – Bezúch, Galamboš, Varga – Baták, Paukovček, Belluš – Koyš, Mráz, Safaraleev – Lopušan, Halama, Rehák.
    Trenér: Ernest Bokroš

    HK Skalica: Bernát (Irsák) – Kadlečík, Sloboda – Sekmár, Škápik – Drápal, Janík – Ventus, Droppa – Jurík, Búlik, Obdržálek – Hujsa, Pšurný, Šátek – Janáč, Kuba, Kotvan – Vybiral, Fungáč, Kočka.
    Trenér: Michal Ružička

    Rozhodčí: Klejna, Vido – Haringa, Zelený

    Diváci: 1740
    bahis siteleri