Mladá Boleslav – Motor ČB 2:5 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 4:3 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 0:2 (kon.)
Liberec – Pardubice 4:3 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:5 (po pr.)
Litvínov – Třinec 6:4 (kon.)
po s.n. (2:0)
Bílí Tygři Liberec
4:3 (2:1, 1:0, 0:2 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 01.10.2023, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.
    Autorem vítězné branky je OSCAR FLYNN.
     
    59:32
    Dynamo právě vstřelilo branku! A hostům se risk bez gólmana vyplácí, z vyrovnávací branky se raduje TOMÁŠ HYKA dostal nahrávku krosem od Lukáše Radila a přesnou ranou do horního růžku s největší pravděpodobností utkání posílá do prodloužení. Asistence: Lukáš Radil, Tomáš Zohorna.
     
    44:04
    Dynamo právě vstřelilo branku! Pardubičtí dokázali přece jen využít početní výhodu, když vybídl Peter Čerešňák ke střele z levého kruhu ROBERTA ŘÍČKU a ten se neostýchal se do rány opřít. Rázem ztrácí Dynamo opět pouze jednu branku. Asistence: Peter Čerešňák, David Cienciala.
     
    26:49
    Liberec právě vstřelil branku! Pardubice byly aktivnější, z branky se ale radují Tygři! Po dobrém průjezdu Adama Najmana do pásma nabil Ian McCoshen OSCARU FLYNNOVI do slotu a ten pořádnou pumelicí s nápřahem až ke stropu navrátil přesným zamířením do horního růžku svému mužstvu dvoubrankové vedení. Asistence: Ian McCoshen, Adam Najman.
     
    19:16
    Dynamo právě vstřelilo branku! Hosté úspěšně přežili dvojnásobné oslabení a navíc stahují soupeřův náskok! DAVIDU MUSILOVI předložil ve zmatku před Hrenákem kotouč do slotu Daniel Rákos a pardubický obránce nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Daniel Rákos, Patrik Poulíček.
     
    10:20
    Liberec právě vstřelil branku! A domácí vedou rázem o dvě trefy! MICHAL BULÍŘ si puk na levém kruhu dlouho rovnal ke střele, nakonec ale přece jen vypálil a zápěstím zamířil přesně do horního růžku Willovy branky. Bez asistence.
     
    02:18
    Liberec právě vstřelil branku! A Tygři se rychle ujímají vedení! Tomáš Filippi si s pukem vybruslil za pardubickou klec, odkud následně nahrál JAKUBU RYCHLOVSKÉMU a ten se z Willovy bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Tomáš Filippi, Ian McCoshen.
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 3. Rychlovský (Filippi, McCoshen), 11. Bulíř, 27. Flynn (McCoshen, A. Najman), rozh. náj. Flynn – 20. D. Musil (Rákos, Poulíček), 45. Říčka (Čerešňák, Cienciala), 60. Hyka (Radil, Zohorna)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Oscar Flynn (LIB)
    1:0   Matej Paulovič (PCE)
    2. série:
    1:0   Michal Birner (LIB)
    1:0   Tomáš Hyka (PCE)
    3. série:
    1:0   Jaroslav Vlach (LIB)
    1:0   Lukáš Radil (PCE)
    4. série:
    2:0   Tomáš Filippi (LIB)
    2:0   Robert Říčka (PCE)


    Bílí Tygři Liberec: Hrenák (D. Král) – McCoshen, Budík, Ivan, Melancon, Derner, J. Dvořák, Galvas – Rychlovský, Filippi (A), Faško-Rudáš – Birner (C), Bulíř (A), Pérez – Vlach, A. Najman, Flynn – Mucha, Šír, Klíma.
    Trenér: Filip Pešán

    HC Dynamo Pardubice: Will (Klouček) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Bučko, Vála, Hrádek, Kolář – Cienciala, Sedlák (C), Hyka – R. Kousal, Zohorna (A), Radil – Říčka, Poulíček (A), Paulovič – Urban, Rákos, Vondráček.
    Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodčí: Šindel, Sýkora – Kajínek, Hynek

    Diváci: 5296
    bahis siteleri