Slavia – Znojmo 1:4 (kon.) | Kolín – Prostějov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 4:1 (kon.)
Poruba 2011 – Jihlava 6:2 (kon.) | Přerov – Pardubice B 4:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 4:2 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Baník Sokolov
Sobota 07.10.2023, 17:00Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:35 Petr TON - 4:1
     
    58:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hostům nevyšla velmi dobrá přihrávka před branku a domácí šli ve dvou na jednoho obránce. Sihvonen poslal kotouč do jízdy pro PETRA TONA a ten opuštěnou branku zblízka nemohl minout. Asistence: Riku Sihvonen a Josef Jícha.
    53:51 Martin OSMÍK - 3:1
     
    53:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Výborně chytající Lukáš Pařík může na čisté konto zapomenout, kazí mu ho MARTIN OSMÍK! Hostující útočník se dostal do úniku a po krásné kličce zakončené forhendem přichází se zápletkou. Asistence: Daniel Kružík a David Tureček.
    42:24 David AUBRECHT - 3:0
     
    42:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hned po vhazování je domácí celek odměněn za aktivitu a jde již do třígolového trháku. DAVID AUBRECHT se hned po vhazování dostal ke kotouči a rychlou střelou vymetl pravou šibenici! Asistence: Matěj Toman.
    36:45 Tomáš GUMAN - 2:0
     
    36:45
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Po skončení přesilové hry přichází branka a Stadion vede již o dvě branky! TOMÁŠ GUMAN si tak trochu zahrál na Patricka Kanea, projel po levé straně a bekhendem nalepil kotouč ke vzdálenější tyčce. Asistence: Přemysl Svoboda.
    13:05 Tomáš CHLUBNA - 1:0
     
    13:05
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí nakonec druhou přesilovku využívají a dostávají se do jednobrankového vedení! Michael Krutil vyslal svižnou střelu od modré čáry a TOMÁŠ CHLUBNA nasměroval kotouč do branky po drobné teči. Asistence: Michael Krutil a Tomáš Guman.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. Chlubna (Krutil, Guman), 37. Guman (P. Svoboda), 43. Aubrecht (Toman), 59. Ton (Sihvonen, Jícha) – 54. Osmík (Kružík, Tureček)


    HC Stadion Litoměřice: Pařík (Cichoň) – Kroupa, Krutil, Husák, Strejček, Aubrecht, Tomek, Pavlák – Guman, Jícha, P. Svoboda – Sihvonen, Kuťák, Ton – Chlubna, Costa, Toman – Hrabík, Vitouch, Kordule.
    Trenér: Miroslav Přerost

    HC Baník Sokolov: Hamalčík (Michajlov) – Tureček, M. Rohan, Weinhold, Mlčák, Klejna, Bulka – Tomeček, Kverka, Osmík – Kružík, Přikryl, Vracovský – Csamango, Vrdlovec, Křemen – Rulík, T. Rohan, V. Adamec.
    Trenér: Tomáš Mariška

    Rozhodčí: Zavřel, Čáp – Beneš, Polák
    bahis siteleri