Jihlava – Pardubice B 1:4 (kon.) | Zlín – Litoměřice 3:4 (1:2 po s.n.) | Znojmo – Poruba 2011 2:7 (kon.)
Sokolov – Přerov 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 1:4 (kon.) | Prostějov – Slavia 2:1 (1:0 po s.n.)
Kolín – Třebíč 2:1 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HC Dynamo Pardubice B
Pondělí 09.10.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Tomáš KAUT - 1:4
     
    59:53
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Risk Dukly nevedl ani ke snížení, naopak TOMÁŠ KAUT se ve středním pásmu po přihrávce Lichtaga puku a jako správný kapitán jej pohodlně zavezl do volné klece. Je rozhodnuto. Asistence: Jakub Lichtag.
     
    58:24
    Marcel Štefančík si našel kotouč na levé straně. Z velkého úhlu zkusil najít mezeru mezi tyčí a přesouvajícím se Tomášem Vomáčkou, který ale tento prostor zavřel včas.
     
    54:19
    Čachotský našel hezkou přihrávkou před brankou zcela volného Pořízka, který ale nevystřelil, kotouč mu také sjel z hole.
     
    48:42
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Filip Dundáček – 5 min. + OK, faul kolenem, odpyká Adam Rauš.
     
    47:06
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Daniel Herčík – 2 min., sekání.
     
    43:42
    Bilčíkova sražená střela se záhadně stáčela směrem k brance, odkud puk hosté odpálili pryč. A s následnou další jihlavskou šancí si věděl rady Vomáčka. Jen mi uniklo, kdo byl autorem střely.
     
    39:58
    Šik ještě v závěru třetiny předvedl rychlé nohy a kvapíkem si najel do pásma. Zkusil střelu na vzdálenější tyč, kde ale byla vyrážečka Vomáčky.
    37:20 Michal POCHOBRADSKÝ - 1:3
     
    37:20
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    MICHAL POCHOBRADSKÝ si v minulosti vyzkoušel za Duklu jeden jediný zápas, nyní stejnému týmu dává svou pátou branku v sezoně. Celá defenzíva Dukly teď opravdu propadla. Ačkoliv se obránce Kočí i v leže snažil soupeři odebrat puk, nezadařilo se mu to. Autor druhého gólu Pardubic mohl z předbrankového prostoru proto nejen vystřelit na Berana, který jeho první pokus zneškodnil, ale ještě hned dorážet. A s tím už jihlavský brankář nemohl nic dělat. Bez asistence.
     
    37:11
    Kompenzace od sudích přišla hned vzápětí. Znýmý propagátor metody Wima Hofa Dominik Hrníčko jde ven za nedovolené bránění. A zde bych si dovolil tvrdit, že nešlo o žádný velký zákrok...
     
    37:01
    Beran skvostně zasáhl při dorážce zřejmě Tomáše Kauta u své levé tyče a drží soupeře na rozdíl jedné branky.
     
    36:49
    Sám tomu nyní moc nerozumím. Předešlý zákrok na Cachnína za brankou Vomáčky ušel trestu, nyní za stejný počin dostává dvě minuty Šimon Jelínek.
     
    36:39
    Dukla hned po buly ve středním pásmu zaútočila. Po střele a dorážce byl před Vomáčkou velký vzruch, během kterého vyplaval puk na jihlavského hráče mezi kruhy. Ten vystřelil a trefil se přesně, ovšem sudí gól neuznal pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    35:18
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Otakar Šik – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Daniel Herčík – 2 min., hrubost.
     
    35:18
    Pořízek protečoval puk na pravou stranu pro Čachotského, který objel branku Vomáčky a bekhendem poté zakončoval právě do prostorů gólmana, kde číhal i Pořízek. Jihlavský centr čekal, jestli z výstroje pardubického gólmana vypadne puk, což se nestalo. Naopak nastala menší potyčka.
    33:41 Tomáš Urban (Pardubice B) neproměnil trestné střílení
     
    33:41
    Tomáš Urban si navedl kotouč na pravou stranu a z kruhu si sjel blíže k Beranovi. Střílel na jeho vyrážečku, ovšem jihlavský brankář byl pozorný a vychytal jej.
     
    33:41
    Hned po buly se hosté dostali do rychlého přečíslení, které zastavili domácí jen za cenu trestného střílení, Otakar Šik sekl soupeře.
     
    32:24
    Dukla se trápí v koncovce. Obrovskou dálnici měl před sebou obránce Patriks Ozols. Na levé straně nestřílel, sjel si blíže k Vomáčkovi a asi chtěl zkusit kličku, která se mu ale nepovedla a gólová šance tak pro Duklu vyznívá do ztracena.
     
    27:07
    Na Jelínkovu dobrou přihrávku si sjel mezi kruhy Kočí, ovšem proti jeho tvrdému pokusu stačil Vomáčka zasáhnout pravým ramenem.
     
    25:11
    Song od Divokého Billa s textem "Co když se nevrátím, plakala" neplatí nyní na hosty, protože ti se vrací na trestnou lavici. A Jihlava pro to rozhodně plakat nebude. Za faul v útočném pásmu za brankou jde ven Josef Mikyska – podrážení.
     
    23:45
    Dukla předvedla několik zdařilých kombinací. Nyní už je to opravdu o nějaké dece, která na Jihlavských při početních výhodách leží. Jelínek po hezkém pasu Čachotského mířil výborně, ale Vomáčka se na poslední chvíli stačil přesunout a proti křižné ráně zasáhnout. Po dalším obléhání branky témuž hráči v zakončení z levého kruhu sjel puk z hole.
     
    22:55
    Nyní už Dukle opravdu scházely jen centimetry. Střelu od modré vyslal Ozols a teč Menšíka prošla těsně vedle levé tyče Vomáčky.
     
    22:24
    Také druhou přesilovku v utkání bude hrát Dukla za nedovolené bránění Daniela Voženílka, který fauloval při rychlé akci domácích u vlastní branky.
    21:17 Michal POCHOBRADSKÝ - 1:2
     
    21:17
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Další akci už ale hosté využívají. Urban po nedůsledné jihlavské přihrávce získal u levé strany modré kotouč. Udělal několik rychlých kroků a projel na druhou stranu kluziště. Dva hráči Jihlavy se sjeli k Herčíkovi, který se tlačil před branku, ale zapomněli na MICHALA POCHOBRADSKÉHO, jenž z druhé vlny také najel do tohoto prostoru a i s troškou štěstí nadvakrát zavěsil. Asistence: Tomáš Urban.
     
    15:20
    Daniela Rákose nejprve v obrovské šanci vychytal Adam Beran, který puk přizvedl nad sebe, aby ho jeho spoluhráč vysokou holí odpálil pryč.
     
    14:53
    Havránkova rána z pravého kruhu měla rozhodně dobré parametry, leč zhruba o metr se nevešla pod horní tyčku.
     
    12:59
    Zatímco jeden z hráčů Pardubic kombinoval za brankou a chtěl jí obkroužit, tak Lukáš Žálčík v předbrankovém prostoru fauloval Filipa Dundáčka a jde na dvě minuty ven za vysokou hůl.
     
    10:47
    Nyní už Dukla zaútočila výrazněji. Tomáš Havránek byl na hranici pravidel tísněn soupeřem, jinak by šel zřejmě sám na branku. Nakonec se hráči B-týmu Pardubic vysmekl, ovšem už neměl dostatek prostoru na zakončení. Odražený puk vyplaval u Richarda Cachnína, s jehož střelou z osy hřiště si poradil Vomáčka a byť se "mladej Cemba" opět dostal k puku, po obkroužení branky a následné pobídce se nikdo z jeho spoluhráčů ke střele nedostal.
     
    06:46
    Vyhlášený kanonýr typu Lukáše Žálčíka by podobné velké šance měl dávat. Další hráč s extraligovou jihlavskou minulostí z téže sezony jako Zdráhal na svého spoluhráče nenavázal. Ačkoliv se "Žálča" dostal do samostatného úniku, Beran jej vychytal výborným zákrokem lapačkou.
    05:04 Jakub LICHTAG - 1:1
     
    05:04
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Možná bude zaděláno na brankové hody. Dukla nedokázala vyhodit díky tvrdosti hostí puk z obranného pásma. Na modré ho zachytil Jan Zdráhal, který za Jihlavu hrál v extraligové sezoně 2017/2018. Posunul jej na kruh pro Robina Kaplana, který ještě přihrál lépe postavenému JAKUBU LICHTAGOVI a jeho střela z první prošla za Berana. Asistence: Robin Kaplan, Jan Zdráhal.
    01:17 Filip DUNDÁČEK - 1:0
     
    01:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pejřimovským stadionem zní "Ole, ole, vyhrajeme" a Dukla k potvrzení songu našlápla velmi dobře. Již po 77 sekundách hry se puk odrazil na vrchol levého kruhu pro FILIPA DUNDÁČKA, který vyslal na Vomáčku střelu a ta propadla až za jeho záda. "Krokodýl Dundy" tak navazuje na trefu z předchozího "domácího" zápasu proti Slavii. Bez asistence.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Dundáček – 6. Lichtag (Kaplan, Zdráhal), 22. Pochobradský (Urban), 38. Pochobradský, 60. Kaut (Lichtag)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Bilčík, D. Kolář (A), Ozols, Kočí, Dundáček, L. Mareš, Chvátal – Čachotský (C), Pořízek, Šik – T. Havránek, Štefančík, Cachnín – Berger, Menšík, Jelínek – Rauš, Handl, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Dynamo Pardubice B: Vomáčka (Kadlc) – Chabada, Zdráhal, Bukač, Kubíček, Tvrdík, Voženílek – Žálčík (A), Rákos (A), Hrníčko – Herčík, Pochobradský, Urban – Lichtag, Kaut (C), Kaplan – Rouha, J. Mikyska, Zeman – Paleček.
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Tomáš Horák, David Čáp – Milan Štofa, Jakub Teršíp
    bahis siteleri