Č. Budějovice – Slavia 3:1 (kon.) | Přerov – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Třinec – Vítkovice 6:3 (kon.)
HC Litvínov – Liberec 0:2 (kon.) | Kladno – K. Vary 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Poruba 1:0 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:3 (1:1, 0:1, 5:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 14.10.2023, 13:00 • Werk arena, Třinec • Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
     
    59:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vítkovickým se risk nevyplatil. Přes celé kluziště pečetí výhru Ocelářů střelou Jakub MAREK. Bez asistence.
     
    58:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tohle vypadá na definitivní úder. V oslabení vypíchnul puk ANDREJ HEBAR, ujel, vstřelil a následně si na brankové čáře sám dorazil puk do branky. Asistence: Myroslav Spaskin, David Holub.
     
    56:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je odpověď. Vypadá to, že to bude dneska ještě pořádné drama. Na rozdíl jediné branky snižuje Šimon FASNER. Asistence: Michael Nazad.
     
    55:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři soupeře trestají využitou přesilovkou. Na levé straně dostal na hůl kotouč Michal RYBNIKÁR a krásnou střelou nad rameno Špírka zkomplikoval hattrick. Asistence: Vít Hladonik.
     
    53:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    A domácí otáčejí skóre! Už se zdálo, že Špírek drží puk, ale nakonec ho za brankovou čáru dotlačil René ŘEHÁK. Asistence: Jakub Marek.
     
    51:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nakonec domácí srovnávají z nahodilé akce. Mezi kruhy si našel odražený puk Michal RYBNIKÁR a poslal kotouč do sítě. Špírek vůbec nestačil zareagovat. Asistence: Radim Mrtka, Matěj Weiss.
     
    30:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají vedení, jelikož jakožto jediní ve druhé třetině zatím dotáhli akci do zdárného konce. Po situaci dva na jednoho se střelou pod víko prosadil Adam DANĚK. Asistence: Ladislav Svozil, Jiří Douda.
     
    10:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Také hostům se podařilo využít početní převahu. Vítkovice se sice nedržely v pásmu dlouho, ale i to jim stačilo k vyrovnání. O branku se postaral Adam DANĚK. Asistence: Jiří Douda, Ladislav Svozil.
     
    07:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec poměrně rychle přesilovku využili přesnou střelou se prosadil Michal RYBNIKÁR. Asistence: Matěj Weiss, David Holub.
    Marken.cz

    Rostislav Niedoba

    Branky a nahrávky: 8. Rybnikár (Weiss, Holub), 52. Rybnikár (Mrtka, Weiss), 54. Řehák (J. Marek), 56. Rybnikár (Hladoník), 59. Hebar (Spaskin, Holub), 60. J. Marek – 11. A. Daněk (Douda, Svozil), 31. A. Daněk (Douda, Svozil), 57. Fasner (Nazad)


    HC Oceláři Třinec: Skácel (Čelko) – Niemczyk, Holub, J. Marek, Mrtka, Kaleta, Hebar – Hladoník, Rybnikár, Weiss – Hrček, Řípa, Řehák – Karas, Blahuta, Makula – Spaskin, Morcinek.
    Trenér: Malík

    HC Vítkovice Ridera: Špírek (Varga) – Szarowski, M. Fojtík, Sedlák, Zatloukal, Kisza, A. Drábek – Šebesta, Rončka, Nazad – Fasner, Svozil, A. Daněk – Douda, Max. Man, M. Hofman – Mareš.
    Trenér: Vavrečka
    bahis siteleri