Olomouc – Přerov 4:5 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Třinec 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Zlín 0:6 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 8:3 (kon.) | Plzeň – Sparta 4:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 2:3 (kon.)
K. Vary – Litvínov 2:5 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
5:4 (3:0, 1:4, 0:0 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 14.10.2023, 12:00 • Veřejné sportoviště pro zimní sporty, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava poprvé v sezoně poráží Třinec, když sice ztratila tříbrankové vedení, ale soupeře nakonec zdolala 5:4 v prodloužení, se s Vámi loučí a štafetu na dorost předává Tomáš Lysý. (18:24:39)
     
    Přetahovaná je u konce. Dukla vedla po první třetině již 3:0, když se postupně prosadil Lukáš Číhal, Maxim Burkov a Ilarion Kuprijanov. Jenže druhá část Dukle vůbec nevyšla a naopak hosté otočili průběžný stav dvěma trefami Jana Bartoše a Adama Cedza. Ovšem Jihlava ještě stihla do konce třetiny srovnat zásluhou Maxima Burkova. Ve třetí části měly šance oba dva týmy, ale gól nepadl, proto se šlo do prodloužení. V něm si Třinec nepohlídal v přečíslení Lukáše Číhala, který svým druhým gólem rozhodl utkání – 5:4 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
    61:03 Lukáš ČÍHAL - 5:4
     
    61:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obrana hostí v situaci tři na tři zapomněla na pravé straně na rozjetého LUKÁŠE ČÍHALA, který vzal odpovědnost na sebe a pravé strany prostřelil Krále. Bez asistence.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Prodloužení začne zhruba ve 14:17 a já jdu vyzvednout přítelkyni, která je na zimáku poprvé. Rozhovor s Maximem Burkovem se chystá...
     
    Třetí třetina změnu stavu nepřinesla. Třinec se sice na začátku třetiny prosadil, ale jeho branka nebyla uznána, jelikož padla rukou. Dukla zahrozila zejména Maximem Burkovem, jehož radost z hattricku překazila tyčka. Za stavu 4:4 jdeme do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:50
    Ještě jedno zakázané uvolnění – na straně Dukly.
     
    59:01
    Rozběhla se poslední minuta základní části dnešního zápasu, který rozhodně baví!
     
    I poslední vzájemný zápas došel do remízy v základní hrací době. Na ledě Třince Dukla třikrát smazala vedení soupeře a nakonec padla na nájezdy.
     
    58:31
    Puk zmizel v ochozech jihlavského zimního stadionu. Vhazovat se bude ve středním pásmu a zápas půjde pomalu do prodloužení.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:16
    Ilarion Kuprijanov se už dral za odraženým pukem. Ačkoliv se zdálo, že čároví sudí signalzovali teč, ale nakonec je tomu jinak. Na což reaguje jeden z fanoušků slovy: "I kdyby vás tam bylo šest, tak budete pískat stejně ....." – doplňte si slušný výraz pro trus. Inu, nelehká je role rozhodčích, což vím sám z vlastní zkušenosti a kolega z redakce Tomáš Kalas by jako profi sudí v házené mohl vyprávět příběhy. Což také rád dělá. Možná jednou napíše i knihu.
     
    56:42
    Pokračuje se velmi opatrně. Stále platí, že oba celky nechtějí udělat chybu. Dukla bojuje o puk za brankou Ocelářů, ale neúspěšně a dopředu jdou Třinčané.
     
    55:59
    Hráči šli na obou stranách do útoku, ovšem Král i na druhé straně Cinka byli připravení.
     
    53:40
    Na levém kruhu se ke střele dostal Matěj Kozlík. Mířil na vzdálenější tyčku, kde byl připraven David Cinka.
     
    53:27
    Také třinecký útok je přerušen, píská se přihrávka rukou.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Číhal (Šabatka, Modl), 12. Burkov (Jo. Jungwirth, Kuprijanov), 17. Kuprijanov (Jo. Jungwirth), 39. Burkov (Jeletz), 62. Číhal – 23. Bartoš (Švančara, Šilar), 29. Bartoš (Šilar, Volas), 32. Cedzo (Sikora, Andrle), 37. Cedzo (Sikora)


    HC Dukla Jihlava: Cinka (Vejmelka) – Číhal (A), Jeletz, Ludvík, P. Mrtka, Vovsík (C), Vandas, Topol – Jo. Jungwirth (A), Kuprijanov, Burkov – Bulík, Modl, Coufal – Nosek, R. Váňa, Klapica – Šabatka, Niederhafner, Valach.
    Trenér: Michal Broš

    HC Oceláři Třinec: J. Král (A. Černý) – Andrle (A), A. Horváth, Volas, Kurbaka, Buják (A), M. Pospíšil, Ošmera – Kozlík, Šilar, Bartoš – Cedzo, Sikora, Švančara – Gerych, Šutý (C), Mikula – Blaha, Svozil, Lysak.
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Skopal, Roischel – Úlehla, Obr
    bahis siteleri