Arizona – Anaheim 2:1 (kon.) | Montreal – Washington 3:2 (po pr.) | Tampa – Toronto 3:4 (po pr.)
Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Vancouver 3:5 (kon.) | Chicago – Vegas 3:5 (kon.)
Dallas – Philadelphia 5:4 (po pr.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:1 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Colorado – Carolina 6:4 (kon.) | Seattle – NY Rangers 1:4 (kon.)
Edmonton – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Boston 2:4 (kon.) | Detroit – Calgary 6:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:4 (1:1, 5:2, 0:1)
Carolina Hurricanes
Neděle 22.10.2023, 03:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:26 Jaccob SLAVIN - 6:4
     
    52:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Prakticky z ničeho teď dává Carolina čtvrtou branku, která by mohla pro hosty znamenat naději. Na pravém kruhu si našel puk JACCOB SLAVIN, který prudkou ranou přesně trefil pravou šibenici. Asistence: Jesperi Kotkaniemi, Seth Jarvis.
    39:35 Mikko RANTANEN - 6:3
     
    39:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Další bleskově využitá přesilovka Colorada! Po vhazování dostal puk na modrou MIKKO RANTANEN, který přesnou střelou do pravé šibenice dává Lavinám už tříbrankové vedení. Asistence: Cale Makar, Artturi Lehkonen.
    35:57 Nathan MACKINNON - 5:3
     
    35:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A velmi rychle se domácí dostávají do dvoubrankového vedení! Lehkonen poslal do mezikruží puk na najíždějícího NATHANA MACKINNONA, který střelou k levé tyči překonal Kočetkova. Asistence: Artturi Lehkonen, Valerij Ničuškin.
    34:10 Artturi LEHKONEN - 4:3
     
    34:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla parádní kombinace domácích! Makar zavezl puk do pásma, kde jej i proti dvěma dotírajícím obráncům dokázal udržet, následně přihrál Johansenovi, který střílel z mezikruží. Jeho pokus Kočetkov vyrazil pouze na hokejku ARTTURIHO LEHKONENA, který pohotovou dorážkou vrací Coloradu vedení. Asistence: Ryna Johansen, Cale Makar.
    32:21 Fredrik OLOFSSON - 3:3
     
    32:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    FREDERIK OLOFSSON sebral na útočné modré hokejistům Caroliny puk. Najel si až před brankáře Kočetkova, ten ale proti přesné střele do levé šibenice neměl šanci. Asistence: Logan O'Connor, Bowen Byram.
    30:42 Michael BUNTING - 2:3
     
    30:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    A Carolina bleskově otáčí! Po střele Nečase se puk odrazil před volného MICHAELA BUNTINGA, který pohotově bekhendem dokázal zvednout puk nad beton domácího brakáře. Asistence: Martin Nečas, Jaccob Slavin.
    29:17 Brent BURNS - 2:2
     
    29:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přestože se přesilovka pro Carolinu nevyvíjela vůbec dobře, nakonec se hosté přeci jen prosazují a srovnávají! Na levém kruhu dostal přihrávku BRENT BURNS, který přesně trefil levou šibenici Georgijevovy branky. Asistence: Dmitrij Orlov, Stefan Noesen.
    21:57 Logan O'CONNOR - 2:1
     
    21:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado se prosazuje ve vlastním oslabení! LOGAN O'CONNOR vystihl v obranné třetině rozehrávku hostů a rozjel se do útoku. Dokázal přebruslit dva hráče a následně i přesně zakončil mezi Kočetkovovy betony. Asistence: Andrew Cogliano.
    19:55 Ryan JOHANSEN - 1:1
     
    19:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A Colorado přesilovku bleskově využívá! MacKinnon posílal puk do předbrankového prostoru, kde se kotouč od brusle RYANA JOHANSENA odrazil za Kočetkovova záda. Asistence: Nathan MacKinnon, Artturi Lehkonen.
    16:09 Jesperi KOTKANIEMI - 0:1
     
    16:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Vzápětí ale hosté otevírají skóre zápasu! A byl to právě JESPERI KOTKANIEMI, který po šikovné zadovce Noesena z předbrankového prostoru zakončil přesně. Asistence: Stefan Noesen, Jack Drury.

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 20. R. Johansen (MacKinnon, Lehkonen), 22. L. O'Connor (Cogliano), 33. F. Olofsson (L. O'Connor, Byram), 35. Lehkonen (R. Johansen, Makar), 36. MacKinnon (Lehkonen, Ničuškin), 40. Rantanen (Makar, Lehkonen) – 17. Kotkaniemi (Noesen, Drury), 30. Burns (Orlov, Noesen), 31. Bunting (Nečas, Slavin), 53. Slavin (Kotkaniemi, Jarvis)


    Colorado Avalanche: Georgijev (Annunen) – Makar, Toews, Girard, Byram, Manson, J. Johnson – Rantanen, MacKinnon, Drouin – Ničuškin, R. Johansen, Lehkonen – Tatar, Colton, Wood – L. O'Connor, F. Olofsson, Cogliano.
    Trenér: Jared Bednar

    Carolina Hurricanes: Kočetkov (Raanta) – Slavin, Burns, Skjei, Chatfield, Orlov, DeAngelo – Bunting, Teräväinen, Nečas – Noesen, Kotkaniemi, Jarvis – Martinook, J. Staal, Fast – Lemieux, Drury.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: Chmielewski, Samuel-Thomas – Gawryletz, Baker
    bahis siteleri