Vítkovice – Třinec 3:6 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Kladno – Sparta 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 4:1 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:5 (kon.)
Liberec – Litvínov 5:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 03.11.2023, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme tu konečnou tečku za dnešním zápasem! Jakub Rychlovský krásně vystihl souhru Litvínova. Kotouč pak zdvořile předal najíždějícími MARTINU FAŠKO-RUDÁŠOVI, který touto brankou kompletuje svůj hattrick. Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    58:15
    Nádherný tygří skok v podání Daniela Krále! Liberecký brankář parádně zabránil Nicolasi Hlavovi ve skórování do odkryté klece, a tak si na případně snížení na 3:4 budeme muset počkat.
     
    57:45
    Pronikající hráč litvínovské Vervy byl podražen. Hosté tak mají dvě minuty před koncem možnost se dotáhnout na svého soupeře. Kelly Klíma si jde odpykat dvouminutový trest za podrážení.
     
    51:33
    Adam Najman zahákoval pronikající Ondřeje Kašeho a je za to odměněn pobytem na trestné lavici.
     
    50:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici sice přesilovku zužitkovat nedokázali, to je však mrzet nemusím, neboť ihned po jejím konci přichází snížení. Najíždějící Martin Havelka krásně našel Michala Guta, který prostřelil Daniela Krále mezi betony. Asistence: Martin Havelka.
     
    48:41
    Vojtěch Budík byl až moc aktivní při těsném bránění Nicolase Hlavy, přičemž se mu povedlo vyseknout svému soupeři hokejku z rukou. Nezbývá mu tak nic jiného, než na dvě minuty usednout za katr.
     
    44:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    To byla bomba! JAKUB RYCHLOVSKÝ dostal kotouč hned po vhazování a jeho dělová rána se zastavila až v litvínovské brance. Asistence: Tomáš Filippi.
     
    40:29
    Michal Bulíř si hezkou kličkou obhodil Kristapse Zileho, který jej následně zastavil nedovoleně a byl za to oceněn dvěma minutami.
     
    39:28
    Tomáš Filippi dostal krásnou nahrávku do slotu, kde nebyl nikým hlídaný. Šimon Zajíček si proti jeho akci dobře vybruslil a nedovolil libereckému hráči ve skórování.
     
    37:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jakub Rychlovský dostal svižnou přihrávku před útočnou modrou. Po pravém křídle mu najížděl jeho spoluhráč MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ, který dostal nabito a překonává Šimona Zajíčka, čímž přidává svůj druhý gól v tomto klání. Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    32:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nahození Iana McCoshena trefilo pouze plexisklo za brankou. Puk však po několika odrazech spadl před branku Zajíčka, kde si jej našel KELLY KLÍMA a ten nekompromisně zakončuje pod víko. Asistence: Ian McCoshen.
     
    30:13
    Po signalizované výhodě přichází trest pro Janise Jakse. Lotyšský obránce podrazil Martina Faška-Rudáše, který se snažil prodrat do zakončení.
     
    27:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Janis Jaks uvolnil prostor pro DAVIDA KAŠEHO, který si mohl od modré sjet na vrcholek pravého kruhu pro vhazování. Na tomto místě dostal také nabito a tvrdou dělovkou prostřelil Daniela Krále nad jeho vyrážečku. Asistence: Janis Jaks, Ondřej Kaše.
     
    25:43
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Lukáš Derner – 2 min., faul kolenem.
     
    21:19
    David Kaše si v prostřední třetině kluziště pomohl nedovoleně proti Jaroslavu Vlachovi, sudí jej za to ohodnotil dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    19:10
    Výborný Šimon Zajíček drží Litvínov na dostřel. Ani tento únik Jakuba Rychlovského gólem nekončí, liberecký forvard si bude muset na svou branku počkat minimálně do druhé třetiny.
     
    13:01
    Liam Kirk se po nahození dostal k slušné šanci dorážet. Britský kanonýr však ležícího Daniela Krále nepřekonal.
     
    10:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Parádní souhra libereckého celku! Tomáš Filippi z pravého kruhu nahrával Jaroslavu Vlachovi, který byl postavený za brankou Zajíčka. Liberecká padesát trojka pak poslala kotouč před branku na MARTINA FAŠKA-RUDÁŠE, jenž prostřelil Litvínovského gólmana střelou mezi betony. Asistence: Jaroslava Vlach, Tomáš Filippi.
     
    10:15
    Najíždějícího Adama Najmana si přidržel obránce Denis Zeman, sudí ho za ohodnotil dvouminutovým trestem.
     
    08:31
    Další pochybení při přesilové hře Chezy! Adam Najman obral o kotouč Janise Jakse a hnal se sám na branku Litvínova. Liberecký forvard zakončoval bekhendovou kličkou, se kterou si Šimon Zajíček poradil.
     
    07:15
    Obdobný trest, jako schytal Filippi, nemine ani Jakuba Rychlovského. Liberecký forvard ve středním pásmu vysekl svému soupeři jeho náčiní, a tak si půjde na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    05:26
    Nepříjemnost během litvínovské přesilovky. Do dalšího samostatného úniku se hnal Rychlovský, tentokrát mu asistoval Martin Faško-Rudáš. Druhému jmenované sjel kotouč z hole při střele, a tak nemusel Zajíček zasahovat.
     
    04:43
    Domácí nejproduktivnější hráč nedovoleně zabránil Nicolasu Hlavovi ve střele. Na poslední chvilku mu totiž Tomáš Filippi vysekl hokejku z rukou.
     
    02:37
    Nepovedená rozehrávka Radima Šaldy skončila na holi Jakuba Rychlovského. Tomu se po druhé lajně řítil Tomáš Filippi do přečíslení dva na jednoho. Jakub Rychlovský v ideální chvíli vyhledat svého spoluhráče, ten však brankáře Zajíčka nepřekonal.
    Marken.cz

    Ondřej Gajdáček

    Branky a nahrávky: 11. Faško-Rudáš (Vlach, Filippi), 33. Klíma (McCoshen), 38. Faško-Rudáš (Rychlovský), 45. Rychlovský (Filippi), 60. Faško-Rudáš (Rychlovský) – 28. D. Kaše (Jaks, O. Kaše), 51. Gut (Havelka)


    Bílí Tygři Liberec: D. Král (Schnattinger) – McCoshen, Knot, Ivan, Galvas, Budík, Melancon, Derner – Rychlovský, Filippi (A), Faško-Rudáš – Birner (C), A. Najman, Bulíř (A) – Pérez, Vlach, Klíma – Pekař, Plos.
    Trenér: Filip Pešán

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (M. Tomek) – Zile, Demel (A), Baránek, Jaks, Czuczman, Zeman, Šalda – Kudrna, Gut, Koblasa – Hlava, D. Kaše (A), O. Kaše (C) – Maštalířský, Kirk, Abdul – Válek, Jurčík, Havelka.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Pražák, Mejzlík – Kajínek, Ondráček

    Diváci: 6046
    bahis siteleri