Rauma – Innsbruck 2:1 (po pr.) | Ženeva – Mnichov 3:1 (kon.)
po prodl.
Lukko Rauma
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)
HC TWK Innsbruck
Středa 22.11.2023, 17:30 • Kivikylän Areena, Rauma, Finsko • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Na Pardubice čeká ve čtvrtfinále Lukko Rauma. To je jasná zpráva osmifinále hokejové Ligy mistrů. Finský celek sice pokazil závěr zápasu, když si po obrovské převaze přeci jen dal inkasovat vyrovnávací gól. V prodloužení to byla ale rychlá práce – po 19 sekundách rozhodl v nenápadné akci Reunanen. Stejně jako v sezoně 2021/2022 je čeká boj mezi nejlepšími osmi. Pro Innsbruck to je ovšem krutý výsledek, s obrovskou vervou nakonec vyrovnání přišlo vniveč. To je ode mě pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (19:52:05)
     
    Střely na branku celkem: 47:12
     
    Konec zápasu.
    60:19 REUNANEN - 2:1
     
    60:19
    Rauma právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Innsbruck! Po pár sekundách hry je rozhodnuto. Rychlý přechod pásma a nahrávka na pravé křídlo, kde stál dobře nabruslený TARMO REUNANEN. Ten si našel mezírku ve výstroji Buitenhuise a poslal puk do šibenice. Drsný konec pro rakouský tým. Asistence: Julius Mattila, Sebastian Repo.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Dost nečekaný průběh koncovky – Innsbruck seč byl po celý zápas pod velkým tlakem, tak dokázal srovnat a dovedl zápas do prodloužení. Začínáme za malý okamžik, hraje se maximálně 10 minut ve formátu 3 proti 3.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:55
    Tieksola je zpět, Innsbruck se už do velkých akcí nepouštěl. Lebedeff přesto měl pár zákroků.
     
    56:55
    Další rána pro Raumu. Po chybném střídání bude pokračovat přesilovka rakouského týmu, trest si odsedí Tuukka Tieksola (RAU).
    56:17 ALBANO - 1:1
     
    56:17
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    To je tedy něco – máme vyrovnáno! V přesilovce se trefil a postupové naděje vykřesal NICHOLAS ALBANO, který vypálil od modré a puk se zjevně na slotu ještě otřel o blokující hráče. Lebedeff na puk vůbec neviděl a mohl sledovat jen euforii hostů. Asistence: Adam Rockwood, Valentin Ploner.
     
    55:08
    Innsbruck čeká přesilovka! Na trestnou lavici zamířil Joonas Järvinen (RAU) za hákování.
     
    54:18
    Buitenhuis si nyní vůbec nebyl jisty, kde je puk. Po ráně od modré poskakoval na boční sítí. Koncovka se začíná pořádně dramatizovat.
     
    53:04
    Další akce rakouského klubu! Kerberova rána byla nakonec sražena do ochranné sítě.
     
    51:59
    Innsbruck nebyl daleko vyrovnání! Puk se povaloval před brankou a nakonec mířil těsně vedle. Lebedeff si může pořádně oddechnout.
     
    50:06
    Domácí už hrají hodně pozičně a viditelně se do velkých akcí neženou, Innsbruck ovšem zatím v této pozici nedokáže vývoj na ledě zvrátit. Nemá převahu na puku.
     
    48:52
    Albano je zpátky na ledě, další nevyužitá přesilovka ze strany Raumy.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 2. Po. Westerholm (Stenqvist, Pa. Westerholm), 61. Reunanen (Matilla, Repo) – 57. Albano (Rockwood, Ploner)


    Lukko Rauma: Lebedeff (Harvey) – Reunanen, Brook, Järvinen, Stenqvist, Almari, Ervasti, Abt, Tiihonen – Fontaine, Mattila, Repo – Nyman, Pa. Westerholm, Po. Westerholm – Ylitalo, Krannila, Tieksola – Suni, Ikonen, Nieminen
    Trenér: Tomi Lämsä

    HC TWK Innsbruck: Buitenhuis (Gratzer) – Halbert, Krogsgaard, Jakubitzka, Lattner, Steffler, Albano, Kerber, Schnitler – Shaw, Mackin, Green – Roy, Rockwood, Peeters – Bär, Ludin, Winkler – Ploner, Mader, Ulmer
    Trenér: Mitchell McGill-O`Keefe

    Rozhodčí: Tscherrig, Ondráček – Mäkinen, Nikulainen
    14.11.2023
    Innsbruck - Rauma 2:2

    Branky a nahrávky: 40. Shaw (Green, Mackin), 55. Shaw (Mackin, Green) – 12. Burke, 18. Repo (Burke)

    bahis siteleri