Dolný Kubín – Pohronie 0:0 (odl.)
odloženo
MFK Dynamo Dolný Kubín
0:0 (-:-)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
sk Neděle 26.11.2023, 13:00MONACObet liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas medzi Dolným Kubínom a Pohroním sa neodohrá ani dnes, hlavný rozhodca ho pre nespôsobilý terén odložil. (12:57:20)
     
    Zápas 17. kola II. futbalovej ligy medzi D. Kubínom a Pohroním bol preložený na dnes 13:00.
     
    Milí fanúšikovia, duel medzi Dolným Kubínom a Pohroním je odložený na neurčito z dôvodu nespôsobilého terénu! Náhradný termín zápasu určí ŠTK SFZ. Každopádne, aj zápas v náhradnom termíne vám prinesieme v našom prenose.
     
    Váženi diváci, vítame vás pri sledovaní textového prenosu zo zápasu 17. kola druhej futbalovej ligy medzi tímami MFK Dynamo Dolný Kubín a FK Pohronie. Zápas ma úvodný výkop o 13.00, pre oba tímy ide o posledné jesenné súťažné vystúpenie.

    Dolný Kubín zažíva turbulentné obdobie, v klube nedávno skončil tréner Lukáš Kaplan, ako aj štvorica zahraničných hráčov, konkrétne Fikret Karajbić, Mario Maslać, Stefan Dabić a Ali Serdarević. V tabuľke sa celok z Oravy nachádza na predposlednom 15.mieste so ziskom 10 bodov, takže v domácom prostredí by potreboval zabodovať naplno. Po odvolaní trénera Kaplana vedie Kubínčanov dočasne Pavol Bača. Keďže v najvyššej súťaži je reprezentačná prestávka, dá sa očakávať, že Dolnému Kubínu pomôže viacero hráčov z Banskej Bystrice, medzi klubmi je totiž uzavretá dohoda o striedavých štartoch.

    Pohronie zažívalo výborné výsledkové obdobie, po sérii šiestich ligových, a celkovo ôsmich zápasov bez prehry nabralo mužstvo sebavedomie, no posledné dva duely mu výsledkovo vôbec nevyšli, výstrahou je najmä dokopy 9 inkasovaných gólov v priebehu týchto zápasov. Najprv totiž zverenci trénera Urgelu doma podľahli Petržalke (2:4) a následne neuspeli v dohrávke proti Šamorínu (3:5), ktorá sa hrala v MOL Academy. Aktuálne sa celok zo Žiaru nad Hronom nachádza na 10. mieste tabuľky so ziskom 19 bodov.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

    Daniela Mesíková

    Branky:


    MFK Dynamo Dolný Kubín:
    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa:

    Rozhodčí: Sučka – Capik, Melicher
    bahis siteleri