Chomutov – Příbram 5:1 (kon.) | Kopřivnice – Havířov 4:3 (3:1 po s.n.) | Nový Jičín – Šumperk 0:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 1:2 (kon.) | SHKM Hodonín – Vyškov 3:2 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Žďár n/S 6:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Technika Brno 6:1 (kon.) | Benátky n/J – Vrchlabí 1:3 (kon.) | Ústí n/L – Letňany 2:5 (kon.)
Tábor – Kobra 6:1 (kon.) | Písek – Mostečtí Lvi 4:6 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Děčín 1:2 (kon.)
Řisuty – Cheb 4:5 (0:3 po s.n.)
konec
HHK Velké Meziříčí
6:2 (1:1, 3:0, 2:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Středa 29.11.2023, 18:00 • ZS Velké Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:44 Jiří DOLEŽAL - 6:2
     
    56:44
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Tak už je asi rozhodnuto! JIŘÍ DOLEŽAL se zjevil sám za obranou a před brankářem Žďáru a střelou nad pravý beton překonává brankáře Slámu pošesté! Asistence: Milan Strnad, Adam Svoboda.
    50:08 Max KOTRBA - 5:2
     
    50:08
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Ale teď už se domácí po vhazování prosazují! Zdeněk Vedral vyhrál buly pro Trnku, který našel svým nahozením MAXE KOTRBU, jenž s velkou dávkou štěstí dostal puk za záda brankáře Slámy! Asistence: Aleš Trnka, Zdeněk Vedral.
    46:52 Dominik DUŠEK - 4:2
     
    46:52
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté se však nevzdávají a snižují na rozdíl dvou branek! Lukáš Jícha zabrzdil před brankou Judy, čímž zmátl část obrany, následně přihrál na DOMINIKA DUŠKA, který prostřelil domácího brankáře! Asistence: Lukáš Jícha, Jiří Půhoný.
    35:54 Tobiáš HANDL - 4:1
     
    35:54
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Už jsem chtěl napsat, že se Velké Meziříčí dlouho nemohlo dostat z obranného pásma, když vtom si puk vzal TOBIÁŠ HANDL, ujel celé obraně Žďáru a poradil si i s brankářem! Bez asistence.
    33:04 Tobiáš HANDL - 3:1
     
    33:04
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Je to už o dvě branky! TOBIÁŠ HANDL ujel obraně Žďáru nad Sázavou a poté propálil lapačku brankáře Slámy. Gólman Žďáru asi nebude mít nejčistší svědomí. Asistence: Marcel Juráň, David Křenek.
    20:29 Jiří DOLEŽAL - 2:1
     
    20:29
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Tak to byl rychlý úvod domácích! JIŘÍ DOLEŽAL skvěle přešel modrou čáru, jeho úvodní pokus sice brankář Sláma zneškodnil, na dorážku mezi betony však už byl krátký! Asistence: Miroslav Juda, Petr Slabý.
    15:36 Jan WASSERBAUER - 1:1
     
    15:36
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! JAN WASSERBAUER skvěle využil faulu na Duška, který navíc v pádu atakoval brankáře domácích. Hostujícímu asistentovi pak stačilo jen doklepnout puk do poloodkryté branky. Asistence: Dominik Dušek, Jiří Půhoný.
    10:08 Miroslav JUDA - 1:0
     
    10:08
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Avšak domácí se dostávají v oslabení do vedení! Milan Strnad našel před brankou volného MIROSLAVA JUDU, který tečuje puk mimo dosah brankáře Slámy! Asistence: Milan Strnad.

    Matěj Skula

    Branky a nahrávky: 11. M. Juda (Strnad), 21. Doležal (M. Juda, Slabý), 34. T. Handl (Juráň, Křenek), 36. T. Handl, 51. Kotrba (Trnka, Vedral), 57. Doležal (Strnad, A. Svoboda) – 16. Wasserbauer (Dušek, Půhoný), 47. Dušek (Jícha, Půhoný)


    HHK Velké Meziříčí: J. Juda (P. Juda) – Slabý, D. Dolníček I, Ambrož (C), Lašák, Vlašín (A), Trnka, Kochánek, A. Svoboda – Strnad, M. Juda, Doležal – Juráň, Křenek (A), T. Handl – Vedral, Burian, Kotrba – Broža, Šantora, Kuba.
    Trenér: Jiří Adam

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vít) – Kulhánek, Jar. Ludvík, Pleva (C), Grauer, Půža, Adam – Půhoný (A), Rohlík, Dušek – Čejka, Wasserbauer (A), Kadleček – Maštera, T. Ludvík, Jícha – Polodna, Štola.
    Trenér: Milan Řehoř

    Rozhodčí: Schenel – Tichý, Štěrba
    bahis siteleri