Benátky n/J – Písek 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Mostečtí Lvi 6:1 (kon.) | Letňany – Cheb 6:4 (kon.)
Ústí n/L – Řisuty 3:2 (2:0 po s.n.) | Šumperk – Technika Brno 1:3 (kon.) | Val. Meziříčí – SHKM Hodonín 4:1 (kon.)
Havířov – Vel. Meziříčí 12:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kopřivnice 7:3 (kon.) | Opava – Žďár n/S 4:6 (kon.)
Hronov – Chomutov 2:13 (kon.) | Nový Jičín – Vyškov 3:6 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Tábor 2:3 (kon.)
Děčín – Kobra 10:3 (kon.)
konec
HK Opava
4:6 (2:1, 1:4, 1:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 09.12.2023, 17:00 • Krystal aréna, Krnov • 2. liga skupina Východ • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:25 Dominik DUŠEK - 4:6
     
    57:25
    Žďár právě vstřelil branku!
    Čtyři vteřiny před koncem domácího trestu Žďár odskakuje na rozdíl dvou branek a zřejmě rozhoduje o svém vítězství. Kukla přihrával pod sebe nalevo, kde číhal úplně volný DOMINIK DUŠEK. Ten křižnou ranou z kruhu skóroval střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Miroslav Kukla a Miroslav Rohlík.
    46:52 Jan ŠTINDL - 4:5
     
    46:52
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava využívá kuriózní brankou přesilovku a dostává se na dostřel! Vašenka přihrál z pravé strany na modrou Ervastimu. Ten střílel nad branku, puk se ale od zadního hrazení odrazil k JANU ŠTINDLOVI, který ho podél pravé tyče doklepl za záda zaskočeného Víta. Asistence: Niko Ervasti a Jan Vašenka.
    37:20 Jiří PŮHONÝ - 3:5
     
    37:20
    Žďár právě vstřelil branku!
    Opava chybovala v rozehrávce a doplatila na to dalším inkasovaným gólem. Dušek, jenž zachytil puk, přihrál před branku volnému JIŘÍMU PŮHONÉMU. Ten zamířil z otočky k levé tyči a zkompletoval hattrick. Asistence: Dominik Dušek.
    34:49 Jan WASSERBAUER - 3:4
     
    34:49
    Žďár právě vstřelil branku!
    Opava přečkala přečíslení dva na jednoho, jenže po chvíli skutečně inkasovala. Obrana Slezanů úplně zapomněla na JANA WASSERBAUERA, který si sjel nikým nehlídaný před branku a po přihrávce Půhoného a kličce Slížovi pohodlně dovezl kotouč až do sítě. Asistence: Jiří Půhoný a Dominik Dušek.
    30:57 Jiří PŮHONÝ - 3:3
     
    30:57
    Žďár právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Krátce po vypršení trestu se Žďár dostal do akce tři na dva. Dušek našel pasem zprava volného JIŘÍHO PŮHONÉHO a ten mířil přesně do bližšího horního růžku branky. Asistence: Dominik Dušek a Miroslav Rohlík.
    27:27 Tomáš ROUSEK - 3:2
     
    27:27
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava si bere vedení poměrně rychle zpátky! Stuchlík vydoloval kotouč u levého mantinelu a posunul ho na modrou. Vysoké nahození Šindeláře tečoval mezi kruhy mimo dosah Víta TOMÁŠ ROUSEK. Asistence: Jiří Šindelář a Kryštof Stuchlík.
    25:34 Jiří PŮHONÝ - 2:2
     
    25:34
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny definitivně mažou dvoubrankové manko! Nadvakrát se prosadil JIŘÍ PŮHONÝ. Jeho první střelu Slíž vyrazil před sebe. Nedůraz domácí obrany potrestal hostující kanonýr z jízdy dorážkou. Bez asistence.
    18:03 Jakub ČEJKA - 2:1
     
    18:03
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě reagují! Jícha přihrával zprava na střed, kde puk protečoval na levou stranu Tomáš Ludvík. Zcela volný JAKUB ČEJKA ho ranou na bližší tyč se štěstím procpal mezi betony Slíže do branky. Asistence: Tomáš Ludvík a Lukáš Jícha.
    17:51 Marek BRADA - 2:0
     
    17:51
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí se zničehonic dostali do přečíslení dvou na jednoho! MAREK BRADA naznačil střelu a poté zvolil přihrávku na pravou stranu. Tu si srazil vracející se Martin Pleva bruslí nešťastně mezi betony brankáře Víta. Bez asistence.
    02:10 Jan VOJTOVIČ - 1:0
     
    02:10
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané jdou velice rychle do vedení! JAN VOJTOVIČ se po chybě jednoho z hostujících obránců zmocnil puku a v závěru svého sóla nasadil Vítovi kličku. Asistence: Jakub Ludvík a Adam Beránek.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 3. Vojtovič (Jak. Ludvík, Beránek), 18. Brada, 28. Rousek (Šindelář, Stuchlík), 47. Štindl (Ervasti, Vašenka) – 19. Čejka (T. Ludvík, Jícha), 26. Půhoný, 31. Půhoný (Dušek, Rohlík), 35. Wasserbauer (Půhoný, Dušek), 38. Půhoný (Dušek), 58. Dušek (Kukla, Rohlík)


    HK Opava: Slíž (41. Nowak) – Šindelář (C), Backa, Ervasti, Štěpánek, Jak. Ludvík, Thiel, Lehotský – Káňa, Stuchlík (A), Rousek (A) – Häring, Brada, Hendrych – Vašenka, Beránek, Vojtovič – Krupa, Štindl, Kotásek.
    Trenér: Pavel Zdráhal

    SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sláma) – Kulhánek, Kukla, Pleva (C), Grauer, Půža, Jar. Ludvík – Půhoný (A), Wasserbauer (A), Dušek – Čejka, T. Ludvík, Jícha – Chlubna, Štola, Rohlík – Gregar.
    Trenér: Milan Řehoř

    Rozhodčí: Held – Rychlý, Bubela

    Diváci: 182
    bahis siteleri