Zlín – Kolín 4:3 (2:0 po s.n.) | Přerov – Vsetín 0:1 (kon.) | Jihlava – Prostějov 3:2 (po pr.)
Znojmo – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Pardubice B – Slavia 4:6 (kon.) | Sokolov – Třebíč 2:3 (0:1 po s.n.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:2, 2:0, 0:0 - 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 27.12.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce. Po sólo akci Jelínka nakonec bere Dukla výhru a velmi cenné dva body proti tabulkovému favoritovi. Z dnešního utkání je to vše, děkuji za pozornost a budu se na vás těšit ze zimního stadionu v Pelhřimově opět v roce 2024. (19:51:14)
     
    Konec zápasu.
    62:58 Šimon JELÍNEK - 3:2
     
    62:58
    4/4
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla v prodloužení dotáhla obrat do konce a z dnešního zápasu bere bod navíc. ŠIMON JELÍNEK jel sám na Štipčáka, před brankou si zpomalil, položil si kličkou brankáře na led a po ledě už jen poslal puk do odkryté části branky. Bez asistence.
    Jelínek Š., Beran A., Dundáček F., Pořízek R.
    Štipčák M., Hanousek T., Račuk M., Jáchym T.
     
    62:40
    Harkabus mohl na brankovišti poslat puk do odkryté, ale neuspěl.
     
    61:50
    Cachnín upadl s pukem za brankou a Prostějov tak mohl na druhou stranu kluziště v přečíslení 3 na 2, ani hosté však na druhé straně neuspěli, Kočí dokázal vybojovat puk v rohu kluziště.
     
    61:05
    Hosté jsou i s pukem v útočném pásmu, střela Illéše letí až za Berana a k puku bude moci poprvé i Dukla.
     
    60:04
    Velmi důležité první buly vyhrál Prostějov a s pukem rychle zajel až za vlastní branku.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nakonec rozuzlení nepřinesla. Dukla hrozila především v dlouhé přesilovce 5 na 3, Prostějovu se pak několikrát povedlo zavřít domácí tým v útočném pásmu a nebezpečně ostřelovat Berana ze všech stran. Už nyní je tak jisté, že oba týmy budou mít alespoň bod. Utkání za okamžik bude pokračovat prodloužením.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:32
    Před Havránkem se objevila zcela volná levá strana kluziště a útočník Dukly spěchal s pukem ke Štipčákovi, v rohu hřiště o puk nakonec přišel. Jihlava ale přeci jen zůstane v útočném pásmu, hosté totiž vyhodili až na zakázané uvolnění.
     
    58:57
    Cachnín střelou přes obránce neuspěl, hra se znovu rychle přelévá na druhou stranu kluziště.
     
    58:07
    Jihlava jen krátce vyhnala hosty z útočného pásma, krátce poté se Prostějov sám vyhnal až k vlastní brance kvůli nepřesné přihrávce.
     
    57:25
    Jelínek dostal v ideální pozici před brankou puk mezi nohy a nemohl tak dorážet. Hosté následně vybojovali puk a v přečíslení 2 na 1 mířili na Berana, Burianova střela z malého úhlu však skončila přímo v lapačce domácího gólmana.
     
    56:19
    O puk se teď dlouho bojovalo v rohu hřiště u Beranovy branky, Šik nakonec dokázal ukořistit puk pro sebe a poslal ho rychle svým spoluhráčům do středního pásma. Už téměř dvě minuty se hraje bez přerušení.
     
    55:33
    Bartoš v situaci 2 na 2 příliš dlouho váhal s přihrávkou na Čachotského a nakonec ztratil puk po osobním souboji za brankou.
     
    54:29
    Puk po střele Venkrbce z minimálního úhlu proletěl Beranovi a nebezpečně poskakoval u brankové čáry, hostům však chyběl hráč na dorážku a k puku se nakonec jako první dostal Kočí.
     
    53:49
    Harkabus z vlastního obranného pásma chtěl přihrávkou vzduchem vyslat Šika do samostatného úniku, puk však byl pro Šika příliš vysoko na zpracování.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 32. Bilčík (Kuprijanov, T. Havránek), 39. T. Havránek, 63. Jelínek – 5. Poledna (J. Veselý, Jáchym), 5. Illéš (J. Veselý, Z. Doležal)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Chaloupek) – Bilčík, Strejček, Dundáček, Kočí, Koštoval, Ozols, Chvátal – Čachotský (C), D. Bartoš, Cachnín – Harkabus (A), T. Havránek, Šik – Štefančík, Kuprijanov, Burkov – V. Brož, Pořízek, Jelínek.
    Trenér: Viktor Ujčík

    LHK Jestřábi Prostějov: Štipčák (Pavelka) – Hanousek, Poledna, Drtil, Forman, Krejčí, Kubeš – Z. Doležal, Hašek, Illéš – Jiránek (A), Jáchym, J. Veselý – Fronk, Račuk, Slanina (A) – V. Burian, Venkrbec (C), Ostřížek – Maruna.
    Trenér: Martin Janeček

    Rozhodčí: Barek, Čáp – Dědek, Maňák

    Diváci: 1023
    bahis siteleri