Švýcarsko – Norsko 6:2 (kon.) | Německo – Lotyšsko 2:6 (kon.)
konec
Švýcarsko
6:2 (1:2, 4:0, 1:0)
Norsko
Sobota 30.12.2023, 17:00 • Frölundaborgs isstadion (Göteborg) • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:12 Rodwin DIONICIO - 6:2
     
    45:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! A tohle je už asi hotovo. Krásné naznačení, objetí bránícího hráče, natlačení se do šance a bekhendová klička Stensrudovi, který bekhednovou strřelu nechytil. Autorem branky je RODWIN DIONICIO. Asistence: Simone Terraneo, Jonas Taibel.
    38:52 Thierry SCHILD - 5:2
     
    38:52
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Důležitá branka, ta Švýcary hodí do klidu. Únik po pravém křídle a střela zápěstím před bekem do prostoru nad rameno klečícího brankáře, takže asi do půlky výšky brány. Autorem branky je THIERRY SCHILD. Asistence: Jonas Taibel, Miles Müller.
    31:53 Rodwin DIONICIO - 4:2
     
    31:53
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Dnes druhá využitá přesilovka Helvétského kříže. Střela zápěstím z blízkosti nahoru nad rameno u hlavy, z nízkého pravého slotu. Švýcaři jdou do dvoubrankového trháku. Autorem branky je RODWIN DIONICIO. Aistence: Jonas Taibel, Gregory Weber.
    30:16 Jonas TAIBEL - 3:2
     
    30:16
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Švýcaři udeřili potřetí. Vyjetí si na slot, na pravý kruh a krásná střela zápěstím na první tyč pod lapačku. Švýcaři si berou vedení. Autorem branky je JONAS TAIBEL. Asistence: Miles Müller, Simone Terraneo.
    25:49 Leo BRAILLARD - 2:2
     
    25:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Tentokráte už to vyšlo. Je srovnáno 2:2. Využitá přesilovka. Braillard střílel zápěstím z levého slotu na vzdálenější tyč a trefil přesně a dobře. Dobrá práce, srovnáno. Autorem branky je LEO BRAILLARD. Asistence: Danijl Ustinkov, Mattheo Reinhard.
    18:10 Patrik DALEN - 1:2
     
    18:10
    Norsko právě vstřelilo branku! Rychlý slepený gól. Norové se prosazují podruhé. Začalo to neproměněným nájezdem Švýcarska, Seveřané pak puk zabalili, podnikli protiútok, vyměnili si kotouč v útočné třetině a tam zakombinovali, a sledovali puk až do konce. Dorážka z brankoviště a 2:1 pro Nory. Autorem branky je PATRIK DALEN. Asistence: Oskar Bakkevig, Gabriel Koch.
    17:16 Martin JOHNSEN - 1:1
     
    17:16
    Norsko právě vstřelilo branku! Norové nakonec udělali skvělou individuální akci. Založení útoku a projetí Martina Johnsena ze středního pásma až před Beglieriho a tam mu to Johnsen šoupnul nad rameno. Htovo, vystaráno, 1:1. Využitá přesilovka. Autorem branky je MARTIN JOHNSEN. Asistence: Stian Solberg, Kasper Magnussen.
    06:05 Simon MEIER - 1:0
     
    06:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Jako první skórují Švýcaři. Autorem branky je SIMON MEIER. Přihrávka z rohu před branku na Meiera a ten se prosazuje blafákem do bekhendu, překvapivě vedou domácí. Asistence: Rcio Gredig, Danijl UStinkov.
    Marken.cz

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 7. S. Meier (Gredig, Ustinkov), 26. Braillard (Ustinkov, Reinhard), 31. Taibel (Müller, Terraneo), 32. Dionicio (Taibel, G. Weber), 39. Schild (Taibel, Müller), 46. Dionicio (Terraneo, Taibel) – 18. Johnsen (Solberg, Magnussen), 19. Dalen (Bakkevig, Koch)


    Švýcarsko: Beglieri (Huet) – Terraneo, Dionicio, Muggli, Füllemann, Ustinkov, Bünzli, Christe – Müller, Taibel, Schild – Rod, Reinhard, G. Weber – Braillard, E. Meier, Reber – S. Meier, Gredig, Jenni – M. Wagner.
    Trenér: Marcel Jenni

    Norsko: Stensrud (Lundberg) – Koch, Larsen, Solberg, Wasenden, Lie, Papuga, Lafton – Steen, Vesterheim, Brandsegg-Nygård – Bakkevig, Løkkeberg, Dalen – Magnussen, Johnsen, Olsen – Haugen, Wold, Granath.
    Trenér: Christer Nylund

    Rozhodčí: Hinterdobler, Ondráček – Durmis, Heffner

    Diváci: 1009
    bahis siteleri