West Ham – Brighton 0:0 (kon.)
konec
West Ham United
0:0 (0:0)
Brighton & Hove Albion
Úterý 02.01.2024, 20:30 • London Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Adam Lallana (BRN)
     
    89
    Brighton mohl rozhodnout v samém závěru! Zkušený Adam Lallana si skvěle připravil balón za hranicí pokutového území a okamžitě pálil z otočky. Fantastický Alphonse Aréola přečetl tento pokus a pohotovým skokem vyráží do bezpečí.
     
    86
    Tak tohle je trestuhodně neproměněno! Po rychlé akci propadl balón na zadní tyč, kam si naběhl střídající Jakub Moder. Ten byl zcela osamocen před Aréolou, ale z voleje vysoko přestřeluje domácí svatyni.
     
    75
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion:
    ze hřiště odchází Facundo Buonanotte, přichází Adam Lallana,
    ze hřiště odchází Adam Webster, přichází Jakub Moder.
     
    73
    Střídání v týmu West Ham United:
    ze hřiště odchází Saíd Benrahma, přichází Divin Mubama.
     
    67
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion:
    ze hřiště odchází Danny Welbeck, přichází Evan Ferguson.
     
    60
    Na druhé straně měl těžší práci Alphonse Aréola! Musel totiž likvidovat nebezpečnou střelu z uvnitř pokutového území, kterou vyslal doprostřed branky po rychlém průniku kanonýr João Pedro.
     
    55
    Ve druhé půli se vůbec nemůže West Ham chytnou, a tak zahrozili vážněji hosté! Po několika odrazech se dostal ke střele v pokutovém území Danny Welbeck. Pokus z první Alphonse Aréola viděl a skvělou reakcí vyráží do strany.
    42. Pascal Groß (BRN)
     
    42
    Další výrazná šance na hostující straně! Dlouhou souhru zakončil nádherným centrem James Milner. Do míče neohroženě položil hlavu kapitán Pascal Groß, ale ten trefil pouze vyběhnutého Aréolu, který předvedl fantastický reflex.
     
    32
    Po standardní situaci velká šance hostů! Pascal Groß skvělým balónem našel na zadní tyči Welbecka, ten okamžitě vracel do vápna. Po několika odrazech se dostal k zakončení z otočky Jack Hinshelwood, ale Aréola mu zmenšil úhel a nedovolil otevření skóre duelu.
     
    31
    Jack Hinshelwood vystihl akci West Hamu a okamžitě se vrhl do rychlého útoku, kde byl v oslabení. Jenže domácí Ben Johnson ho položil k zemi a za své jednání vidí i žlutou kartu.
     
    28
    Se šancemi na straně West Hamu se roztrhl pytel! Po odraženém centru pálil uvnitř pokutového území James Ward-Prowse. Těžkým kopem z voleje donutil Steleeho k zákroku nohou, balón následně míří na roh.
     
    27
    Tak byla k vidění první velká šance duelu! Tomáš Souček ukázal přehled o hře a poslal přesnou přihrávku za obranu. Za ní si zaběhl Jarrod Bowen, který okamžitě mířil na zadní tyč. Jason Steele ukázal skvělý reflex a konečky prstů vyrazil na brankovou konstrukci. Případná trefa by neplatila kvůli ofsajdu Bowena.

    Matyáš Kotlan

    Branky:

    Karty:   31. Be. Johnson (WHU)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 4:14. Rohy: 2:0. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 4:6.
    West Ham United: Aréola – Be. Johnson, Mavropanos, Ogbonna (C), Palmieri – E. Álvarez, Souček – Benrahma (73. Mubama), Ward-Prowse, Fornals – Bowen.
    Náhradníci: Fabiański – Cresswell, Cornet, Ings, Coventry, Casey, Laing, Orford.

    Trenér: David Moyes

    Brighton & Hove Albion: Steele – Hinshelwood, van Hecke, Webster (75. Moder), Estupiñán – Groß (C), Gilmour, Milner – Buonanotte (75. Lallana) – Welbeck (67. E. Ferguson), Pedro.
    Náhradníci: Verbruggen – Dahoud, Baleba, Samuels, Baker-Boaitey, Kavanagh.

    Trenér: Roberto De Zebri

    Rozhodčí: Barrott – Perry, Hopton
    bahis siteleri