Arizona – Winnipeg 2:6 (kon.) | Anaheim – Detroit 2:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Detroit Red Wings
Pondělí 08.01.2024, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Michael RASMUSSEN - 2:3
     
    58:53
    5/5
    Detroit právě vstřelil branku! Detroit pravděpodobně rozhoduje! Seider z pravého kruhu nahazoval před branku, kde puk bruslí tečoval MICHAEL RASMUSSEN a puk skončil v odkryté části Dostálovy branky. Český brankář nedokázal nijak reagovat na změnu trasy kotouče. Rozhodčí celou situaci ještě zkontrolovali u videa, které potvrdilo, že teč Rasmussenovy brusle byla v souladu s pravidly. Asistence: Moritz Seider a Lucas Raymond.
    Rasmussen M., Seider M., Raymond L., Walman J., Veleno J.
    Vatrano F., Killorn A., McTavish M., Mintjukov P., Ljubuškin I.
    43:55 Trevor ZEGRAS - 2:2
     
    43:55
    5/5
    Anaheim právě vstřelil branku! A máme srovnáno! Fowler našel krásnou nahrávkou z levého kruhu křižnou nahrávkou na pravý kruh TREVORU ZEGRASOVI, který se pak následně trefil nad rameno Lyona a puk skončil pod horní tyčkou. Zegras skóruje podruhé v utkání. Asistence: Cam Fowler a Jamie Drysdale.
    Zegras T., Fowler C., Drysdale J., Terry T., Henrique A.
    Chiarot B., Sprong D., Copp A., Rasmussen M., Petry J.
    22:20 Joseph VELENO - 1:2
     
    22:20
    5/5
    Detroit právě vstřelil branku! Puk nakonec skutečně prošel za brankovou čarou, protože střela JOEA VELENA nakonec projela pod betonem Dostála za brankovou čarou, i když to zprvu vypadalo, že Dostál puk před brankovou čarou udržel. Video ale ukázalo, že to byl gól a Detroit se tak dostává do vedení. Asistence: Andrew Copp a Ben Chiarot.
    Veleno J., Copp A., Chiarot B., Rasmussen M., Petry J.
    McTavish M., Fowler C., Drysdale J., Gudas R., Killorn A.
    11:10 Dylan LARKIN - 1:1
     
    11:10
    5/4
    Detroit právě vstřelil branku! Detroit využívá přesilovku a srovnává skóre! Po krásné kombinaci našel Perron z levého kruhu kapitána DYLANA LARKINA, který z mezikruží mířil přesně mezi Dostálovy betony. Asistence: David Perron a Shayne Gostisbehere.
    Larkin D., Perron D., Gostisbehere S., Fabbri R., Raymond L.
    Carrick S., Vaakanainen U., Gudas R., Killorn A.
    00:20 Trevor ZEGRAS - 1:0
     
    00:20
    5/5
    Anaheim právě vstřelil branku! Rychlý gól Anaheimu! Vyhrané buly Henriquea skončilo na modré čáře, odkud pálil Terry. Jeho ránu ještě šikovně tečoval TREVOR ZEGRAS a překonal Lyona. Asistence: Troy Terry a Adam Henrique.
    Zegras T., Terry T., Henrique A., Gudas R., Vaakanainen U.
    Raymond L., Walman J., Seider M., Perron D., Larkin D.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 1. Zegras (Terry, Henrique), 44. Zegras (Fowler, Drysdale) – 12. Larkin (Perron, Gostisbehere), 23. Veleno (Copp, Chiarot), 59. Rasmussen (Seider, Raymond)


    Anaheim Ducks: Dostál (Gibson) – Fowler (A), Drysdale, Vaakanainen, Gudas, Mintjukov, Ljubuškin – Zegras, Henrique (A), Terry – Killorn, McTavish, Vatrano – McGinn, Lundeström, R. Strome – R. Johnston, Carrick, Silfverberg (A).
    Trenér: Greg Cronin

    Detroit Red Wings: Lyon (Reimer) – Seider, Walman, Petry, Chiarot (A), Holl, Määttä, Gostisbehere – Raymond, Larkin (C), Perron (A) – P. Kane, Compher, DeBrincat – Sprong, Veleno, Rasmussen – Fischer, Fabbri, Copp.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: St. Laurent, Lee – Daisy, Baker
    bahis siteleri