Kralupy n. Vltavou – Letňany 4:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Cheb 4:3 (2:1 po s.n.) | Val. Meziříčí – Havířov 1:5 (kon.)
Opava – Šumperk 4:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – SHKM Hodonín 2:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vyškov 2:6 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 7:1 (kon.) | Hronov – Vrchlabí 3:7 (kon.) | Tábor – Chomutov 2:5 (kon.)
Písek – Příbram 4:3 (kon.) | Technika Brno – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Řisuty – Kobra 3:8 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:6 (0:5, 0:0, 2:1)
Hokej Vyškov
Středa 10.01.2024, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Východ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:45 Filip DYMÁK - 2:6
     
    55:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři snižují stav na rozdíl čtyř branek. Jan Novák po vyhraném buly nahrál na Adama Dvořáka, který vypálil. Do trajektorie kotouče vložil hůl FILIP DYMÁK. Mladý forvard si připisuje druhý gól sezony. Asistence: Adam Dvořák a Jan Novák.
    45:35 Michal JANEČEK - 1:6
     
    45:35
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté rychle reagují na gól soupeře a berou si zpět pětibrankový náskok. Jakub Lehečka nahrál na modrou Matěji Mikulíkovi, jehož nahození od modré skvěle pod břevno tečoval MICHAL JANEČEK. Asistence: Matěj Mikulík, Jakub Lehečka.
    44:59 Milan VALÁŠEK - 1:5
     
    44:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se prosazují ve vlastním oslabení! Jeden z obránců Vyškova zpoza své brány nahrál přesně na hůl MILANA VALÁŠKA, jenž střelou k levé tyči sebral Jaroslavu Chvátalovi čisté konto. Bez asistence.
    16:32 Dominick VAŠÍČEK - 0:5
     
    16:32
    Vyškov právě vstřelil branku! Noční můra Havlíčkova Brodu nekončí... Vyškov dalším kontrem zasazuje pátý dílek do skládačky. Adama Popelka nahrál na osu kluziště, kde byl DOMINICK VAŠÍČEK. Ten z jedničky propálil přesouvajícího se gólmana Bruslařů! Asistence: Adam Popelka a Dominik Hohl.
    15:46 Matěj TOMAJKO - 0:4
     
    15:46
    Vyškov právě vstřelil branku! Jihomoravský celek korunuje třetinu snů čtvrtou brankou. David Lekeš vybídl z levé strany MATĚJE TOMAJKA, který si nabruslil na pravou stranu, odkud propálil přemísťujícího se Čeňka Nováka! Asistence: David Lekeš a Michal Janeček.
    08:07 Jakub LEHEČKA - 0:3
     
    08:07
    Vyškov právě vstřelil branku! Jihomoravský celek je v laufu, když trestá další chybu domácího celku! Tomáš Komínek z pravé strany viděl před brankou JAKUBA LEHEČKU, který trefil z jedničky k levé tyči! Asistence: Tomáš Komínek a Dominik Hohl.
    05:11 David ŠTEFKA - 0:2
     
    05:11
    Vyškov právě vstřelil branku! Hosté utíkají během dvaceti sekund do dvougólového vedení! Opět Vyškovu pomohlo přečíslení dva, které po krásné nahrávce zakončil kličkou mimo dosah brankáře DAVID ŠTEFKA. Asistence: Jan Štefka a Matěj Sebera.
    04:51 Adam POPELKA - 0:1
     
    04:51
    Vyškov právě vstřelil branku! Hosté se prosazují z rychlého brejku! Nedáš, dostaneš. ADAM POPELKA zavezl puk po pravé straně do pásma a v přečíslení dva na jednoho vzal celou akci na sebe. Ránou zápěstím vymetl všechny pavučiny v Maláčově brance! Asistence: Matěj Kořének a Dominik Hohl.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 45. Valášek, 56. Dymák (A. Dvořák, J. Novák) – 5. Popelka (Kořenek, D. Hohl), 6. D. Štefka (J. Štefka, Sebera), 9. Lehečka (Komínek, D. Hohl), 16. Tomajko (Lekeš, Janeček), 17. D. Vašíček (Popelka, D. Hohl), 46. Janeček (Mikulík, Lehečka)


    BK Havlíčkův Brod: Maláč (9. Č. Novák) – J. Novák (A), A. Dvořák, D. Vacík, Zych, M. Krejčí, Benák, Kutlvašr – Tecl, P. Kuchta (C), Dymák – Havlát, Valášek, Kopic – Bureš, Pártl, Voříšek (A) – Pavelec, Holenda.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Hokej Vyškov: J. Chvátal (Malota) – Studený, Dluhoš, D. Hohl, Macháň, Žižka (C), Hefka, Mikulík – Sebera, D. Štefka, Krejčiřík – Lehečka (A), Kořenek, D. Vašíček – Janeček, Tomajko, Lekeš – Komínek (A), J. Štefka, Popelka.
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Michael Kohoutek – Rudolf Tichý, Dominik Viskot.

    Diváci: 275
    bahis siteleri