Jihlava – Sparta 3:7 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 1:2 (2:3 po s.n.)
Liberec – Vítkovice 2:3 (0:2 po s.n.) | Kometa Brno – K. Vary 4:3 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Zlín 6:1 (kon.) | Přerov – HC Litvínov 0:7 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
HC Olomouc
Sobota 13.01.2024, 12:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off
Partner:
     
    59:07
    Hosté to zkoušejí v šesti!
     
    59:07
    Ale pozor! Valdis Dommers zbytečně v útočném pásmu sestřelil jednoho ze soupeřů a Mora bude hrát přesilovku!
     
    55:01
    Po akci Práška s Černým stáli před brankou dva domácí připravení na střelu, ale Patrik Sedláček na poslední chvíli stačil puk ztenčovat mimo ohrožení.
     
    50:47
    Nyní už byl po další akci Adama Novotného puk dokonce ZA Frgálem, ale Adam Drábek ho za čáru nepustil!
     
    41:21
    Dominik Frgál předvádí neskutečný výkon podpořený také notnou dávkou štěstí! Petr Hrdlička nyní vyzval ke skórování Jaroslava Práška, který střílel mezi nohy, touš se však zasekl o přesku pod betonem gólmana!
     
    33:25
    Adam Novotný vybídl ke skórování Tomáše Horu, který byl však příliš blízko brankáři a tak mu puk pouze nahrnul do bruslí!
     
    31:52
    Domácí jsou nadále v tlaku popření tím, že hostům se nedaří vyhodit. Nyní se takto ke střele na kruhu dostal Jakub Jón, gólman přes clonu puk ztěží viděl, ale nakonec ho dokázal najít vyrážečkou!
     
    30:39
    O chvilku později už to mohlo být o dva! Do přečíslení ujel Havlíček s Práškem, ale druhý jmenovaný nedokázal zpracovat puk.
     
    30:01
    6/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká odpověď! Tomáš Hora vybojoval puk v obranném pásmu a posunul ho kupředu, kde se k němu dostal Matěj Beneš, který vyslal do samostatného úniku ADAMA NOVOTNÉHO. Ten zvolil dlouhou bekhendovou kličku a přehodil Frgálův beton – 2:1. Asistence: Matěj Beneš, Tomáš Hora.
    Novotný A. II, Beneš Ma., Hora T., Tuček F., Pinkas M., Pavelka J.
    Frgál D., Drábek Ad., Compel M., Tomeček M., Šotkovský O., Koudelný J.
     
    27:32
    6/6
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak máme nakonec přeci jen vyrovnáno! Jakub Belan sehrál od modré čáry na Lukáše Boška, který našel na mezikruží úplně volného MATĚJE SMÝKALA, který si počkal a následně nekompromisně zakončil nad pravé rameno Tučka – 1:1. Asistence: Lukáš Bošek, Jakub Belan.
    Smýkal M., Bošek L., Belan J., Frgál D., Drábek Ad., Stratil D.
    Tuček F., Novotný A. II, Havlíček M., Hora T., Beneš Ma., Pinkas M.
     
    23:23
    Současně s koncem trestu proběhl před Frgálem obrovský závar! Matěj Pinkas nejprve z trhu vystřelil do boční sítě, následně se Dobner pokoušel o odraz z mrtvého úhlu, neúspěšně.
     
    19:57
    Těsně před sirénou mohli domácí odskočit na rozdíl dvou branek! Valdis Dommers obdržel přihrávku zpoza branky a mířil k bližší tyči, kde však nebylo místo.
     
    19:14
    Hosté se dopustili ofsajdu, a tak mohli znovu útočit Lvi. Po Frgálově zásahu se strhla menší potyčka, jejímž důsledkem je hrubost pro Štěpána Šabatku. Ten se následně ještě nechoval podle etiky, a tak k němu přibyl ještě trest za nesportovní chování.
     
    14:54
    Po přehnané Pinkasově agresivitě budou mít hosté 30 vteřin přesilovky 5 na 3!
     
    13:26
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Matěj Havlíček – 2 min., sekání.
     
    10:26
    Obrovská šance domácích! Matěj Pinkas našel na slotu volného Adama Novotného, který pálil z první do Frgálova betonu, následně ještě střílel z kruhu Štěpán Černý, s jeho pokusem si poradil obránce.
     
    09:11
    Marek Matašovský našel před brankou najetého Jana Pavelku, tomu však kotouč podjel pod čepelí.
     
    06:37
    6/5
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po čtyřiceti vteřinách domácí přesilovku využívají! Puk putoval na levý kruh k Tomáši Horovi, který vystřelil do skrumáže před brankou, odkud přišla hned trojice dorážek. Tu poslední už nepokrytý MATĚJ BENEŠ dostal přes beton za čáru – 1:0. Asistence: Miroslav Dobner, Adam Novotný.
    Beneš Ma., Novotný A. II, Hora T., Dobner M., Pinkas M., Tuček F.
    Frgál D., Růžička J., Koudelný J., Panáček A., Tomeček M.
     
    05:56
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Adam Turek – 2 min., podrážení.
     
    03:11
    Matěj Pinkas před brankou nedokázal nikoho najít a byl z toho nebezpečný protiútok Olomouce, který ze slotu zakončil Adam Panáček, Tuček jeho pokus vykopl pravým betonem.
     
    01:26
    Jaroslav Prášek se snažil vybídnout úplně volného Valdise Dommerse, ten však v ideální pozici před brankou skákající puk podmetl.

    Tomáš Prodělal

    Branky a nahrávky: 7. Ma. Beneš (Dobner, A. Novotný II), 31. A. Novotný II (Ma. Beneš, T. Hora) – 28. Smýkal (Bošek, Belan)


    Mountfield HK: Tuček (Mrázek) – Pinkas, Pavelka, Š. Černý, Havlíček, P. Fiala, Hrbek, J. Aschenbrenner – A. Novotný II, T. Hora, Ma. Beneš – Dommers, Prášek (A), Hrdlička – Dobner, Zámečník, Jón – V. Aschenbrenner, Matašovský (C), Vencl (A).
    Trenér: Martin Vágner

    HC Olomouc: Frgál (Münch) – Ad. Drábek (A), Stratil, Šabatka, Compel, Panáček (C), Růžička, P. Sedláček (A), Smýkal – Neoral, Šotkovský, Tomeček – Belan, Bošek, Havel – Ruda, K. Drábek, Turek – Koudelný.
    Trenér: Mojmír Trličík

    Rozhodčí: Micka, Valda – Obr, Hlinka

    Diváci: 78
    bahis siteleri