West Ham – Brentford 4:2 (kon.)
konec
West Ham United
4:2 (2:1)
Brentford FC
Pondělí 26.02.2024, 21:00 • London Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    82
    Brentford právě vstřelil branku!
    Náladu na stadiónu trochu zpražil YOANE WISSA, který vybíhal na Damsgaardovu kolmici z ofsajdové hrany, ovšem ne za ní, protože se napravo zapomněl Coufal, a z velkého vápna pěknou obalovačkou k tyči překonal Aréolu.
    69. Emerson PALMIERI - 4:1
     
    69
    West Ham právě vstřelil branku!
    To byla nádherná petarda! Kudusův centr odhlavičkoval Onyeka jen před pokutový oblouk, kam si naběhl naprosto nikým nehlídaný EMERSON PALMIERI a z 22 metrů nechytatelně vymetl šibenici.
    63. Jarrod BOWEN - 3:1
     
    63
    West Ham právě vstřelil branku!
    Zouma rozehrál akci přes Coufala, který posunul na pravém křídle Kudusovi a jeho nadýchaný centr trkl hlavou do sítě JARROD BOWEN. Nejlepší střelec West Hamu slaví hattrick po sedmi zápasech bez přesného zásahu.
     
    13
    Brentford právě vstřelil branku!
    Domácí kapitán Zouma odvracel nakopávaný míč příliš slabě, Ivan Toney od postranní čáry našel rozběhnutého Keanea Lewise-Pottera a po jeho prostrčení se trefuje do šibenice NEAL MAUPAY. Najednou je zase o co hrát.
    7. Jarrod BOWEN - 2:0
     
    7
    West Ham právě vstřelil branku!
    Domácí ukazují v derby úplně jinou tvář. JARROD BOWEN rozběhl rychlou akci středem přihrávkou Kudusovi, míč se k němu vrátil po zpětné přihrávce Vladimíra Coufala a během dvou minut zavěsil podruhé.
     
    5
    West Ham právě vstřelil branku!
    Ward-Prowse zachytil nedůraznou rozehrávku hostů, po levém křídle unill Emerson Palmieri a jeho zpětnou přihrávku využívá JARROD BOWEN. Ten to neměl vůbec lehké, ale přesilu obstřelil fantastickou šajtlí do skulinky u tyče, kam nedosáhl brankář Flekken.

    Karel Jedlička

    Branky: 5. Bowen (Palmieri), 7. Bowen (Coufal), 63. Bowen (Kudus), 69. Palmieri – 13. Maupay (Lewis-Potter), 82. Wissa (Damsgaard)

    Karty:   89. E. Álvarez (WHU) – 23. Reguilón (BRF), 52. Jørgensen (BRF)


    West Ham United: Aréola – Coufal, Zouma (C), Mavropanos, Palmieri – Souček, E. Álvarez – Paquetá (76. Antonio), Ward-Prowse, Kudus (90+4. Be. Johnson) – Bowen.
    Náhradníci: Fabiański – Ogbonna, Akird, Scarles, Ings, Mubama, Earthy.

    Trenér: Moyes

    Brentford FC: Flekken – Jørgensen, Ajer, Mee (61. Collins) – Lewis-Potter, Onyeka (73. Janelt), Nørgaard (C), Jensen (77. Damsgaard), Reguilón (73. Roerslev) – Toney, Maupay (73. Wissa).
    Náhradníci: Strakoša – Jarmoljuk, Baptiste, Ghoddos.

    Trenér: Frank

    Rozhodčí: Hooper – Holmes, Long

    Diváci: 62 470
    bahis siteleri