J. Korea – Slovinsko 4:2 (kon.) | Japonsko – Maďarsko 1:3 (kon.) | Rumunsko – Itálie 1:6 (kon.)
konec
Rumunsko
1:6 (0:2, 1:2, 0:2)
Itálie
Neděle 28.04.2024, 19:30 • Sparkasse Arena, Bolzano • Mistrovství světa - I. A Divize • 1. kolo
Partner:
    51:26 Diego KOSTNER - 1:6
     
    51:26
    Itálie právě vstřelila branku!
    A i tak se Italům daří vstřelit další gól! DIEGO KOSTNER dorazil puk za záda Tokeho, který vyrazil ramenem střelu Marchettiho vysoko do vzduchu a ztratil přehled o tom, kam se kotouč ztratil. Ten mezitím dopadl do brankoviště a Kostner jej doklepl do sítě. Asistence: Michele Marchetti.
    47:44 Michele MARCHETTI - 1:5
     
    47:44
    Itálie právě vstřelila branku!
    Protiútok Itálie a pátý gól v rumunské síti! MICHELE MARCHETTI vyrazil do úniku za obranu poté, co zblokoval střelu soupeře. Toke si proti němu povyjel, ale nebylo mu to nic platné, Marchetti jej prostřelil kolem lapačky. Bez asistence.
    38:51 Anthony SALINITRI - 1:4
     
    38:51
    Itálie právě vstřelila branku!
    Rumuni vyváželi sice puk z vlastního pásma, ale ve středním pásmu o něj přišli a Italové vyrazili do přečíslení dvou proti jednomu. ANTHONY SALINITRI využil přihrávky Friga do mezikruží a trefil se pod horní tyč Tokeho branky! Asistence: Luca Frigo.
    35:27 Daniel FRANK - 1:3
     
    35:27
    Itálie právě vstřelila branku!
    Hned po buly se italskému týmu daří zvýšit své vedení na 3:1! DANIEL FRANK skóruje z pravého kruhu, kde se mu po prohraném italském buly povedlo ukořistit puk a prostřelil Tokeho u pravé tyče. Bez asistence.
    26:15 Tamas RESZEGH - 1:2
     
    26:15
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    To nejhorší, co se Itálii mohlo v přesilovce stát, dostává gól v oslabení! Ve středním pásmu se zmocnil puku TAMAS RESZEGH, který po najetí před branku zamíchal kotoučem a vypálil do protipohybu Bernarda. Bez asistence.
    19:45 Daniel CATENACCI - 0:2
     
    19:45
    Itálie právě vstřelila branku!
    Gól do šatny ale přeci jen přichází! DANIEL CATENACCI zaujal postavení před brankovištěm a dorazil střelu Salinitriho za záda brankáře Tokeho. Asistence: Anthony Salinitri, Dustin Gazley.
    17:02 Anthony SALINITRI - 0:1
     
    17:02
    Itálie právě vstřelila branku!
    Dalo to domácím hráčům hodně zabrat, nakonec ale tribuny propukají v jásot! Italové zasypali Tokeho střelami, brankář Rumunska ale neustále odolávat. Až do chvíle, kdy od modré čáry vystřelil Trivellato a mezi kruhy protečoval jeho střelu ANTHONY SALINITRI. Na to už Toke neměl odpověď. Asistence: Alex Trivellato, Jason Seed.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 27. Reszegh – 18. Salinitri (Trivellato, Seed), 20. Catenacci (Salinitri, Gazley), 36. Frank, 39. Salinitri (Frigo), 48. Marchetti, 52. Kostner (Marchetti)


    Rumunsko: Toke (Adorjan) – Haaranen (A), Imre, Bors, Ferencz-Csibi, Sallo, Laday, Gyorfy, Kovacs – Reszegh (A), S. Rokaly, Skačkov – Zagidullin, Peter, Gliga (C) – Sandor Szekely, Zs. Molnár, Zo. Molnár – Gajdo, Fodor, N. Rokaly
    Trenér: Dave MacQueen

    Itálie: Bernard (Clara) – Seed, Trivellato (A), Spornberger, Larkin (C), Amorosa, Pietroniro, Glira, Insam – Mantenuto, de Luca, Frigo (A) – Catenacci, Salinitri, Gazley – Kostner, Marchetti, Frank – Deluca, Mantinger, Purdeller
    Trenér: Michael Pelino

    Rozhodčí: Barcelo (FRA), Hoppe (GER) – Goncalves (FRA), Niittyla (FIN)

    Diváci: 3011
    bahis siteleri