32:25
(17:9)
konec
Pražanky potvrdily roli favorita a porazily Zlín rozdílem sedmi branek. O své výhře rozhodl domácí tým v závěru první půle, kdy dokázal svému dnešnímu soupeři výrazně odskočit. V druhém dějství se sice Moravanky zlepšily, ale dotáhnout manko bylo nad jejich síly. To je ode mě pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera. (32:25)
29:21
(11:9)
konec
První poločas byl dnes poměrně vyrovnaný, ale ve druhé půli dokázala Poruba přehrát Veselí nad Moravou vcelku jednoznačně. Výsledek napovídá, že Poruba vyhrála o osm branek. Vynikající výkon předvedla domácí brankářka Sabina Bártová, jenž zlikvidovala velké množství příležitostí Brittermu. Příjemný zbytek večera vám přeje z Ostravy Tomáš Martínek.
25:24
(12:12)
konec
V Mostě dnes byla k vidění vynikající házená, obě mužstva právem potvrdila, že jsou na špičce interligové tabulky. Domácí hráčky byly nakonec o branku šťastnější a vítězí. (25:24)
38:22
(26:9)
konec
Nasleduje záverečná ďakovačka, "Povstaň, ak si zo Šale". Odomňa je to na dnes všetko, prajem príjemný večer. (38:22)
28:27
(9:12)
konec
Domácí hráčky doslova vybojovala vítězství. Prohrávaly již o šest branek. Ve druhém poločase zlepšily hru a hlavně střelbu a vydřely cenné dva body. Domácí se určitě posunou na vyšší pozici v celkové tabulce. Hezký večer z Jindřichova Hradce (28:27)