WTA Katowice (Krytý tvrdý povrch)
2:0
6:4
6:4
Petra Kvitová vstoupila i do druhého setu velmi dobře, ale poté se jakoby zabála vítězství. Ztratila zpět získaný servis a dostala se dokonce do problémů při svém dalším podání, když prohrávala 3:4 a 0:30. Poté však set perfektně otočila, vyhrála ho 6:4 a celé utkání tím pádem 2:0 na sety.

Ve druhém kole turnaje WTA v Katowicích na ni čeká Mandy Minnelová z Lucemburska a onlajny Vám samozřejmě přinesou přenos i z tohoto zápasu.

Už za několik málo minut pokračuje program na centrálním dvorci v Katowicích zápasem mezi Andreou Hlaváčkovou a Robertou Vinciovou, tímto zápasem Vás provede kolega Pavel Kuba.

Já se s Vámi pro dnešek loučím a budu se těšit u dalších tenisových přenosů.
0:1
2:6
0:2
skreč 1
V prvním kole tedy vítězí favoritka Italka Robeta Vinciová, která postupuje dále. Hlaváčková dnes znovu nebyla ve své kůži, což vygradovalo na začátku druhého setu, kdy se česká hráčka rozhodla z utkání dobrovolně odstoupit.
2:1
7:5
3:6
6:3
Unavený tenis ze strany Kláry Zakopalové zakládající se na nevynucených chybách. Dále tedy z Češek pokračuje v Katovickém turnaji jen první nasazená, Petra Kvitová. Díky za sledování, na shledanou.
0:2
5:7
3:6
To je z dnešního onlajn přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou.