31:26
(16:10)
konec
Utkání severských házenkářů nám končí stavem 31:26 ve prospěch Islandu. V dnešním utkání byl jednoznačně lepší celek Islandu a proto zaslouženě vyhrál. Island si dokázal vybudovat již na konci prvního poločasu náskok šesti branek, který norský výběr dokázal v druhém poločase stáhnout na rozdíl tří branek. Házenkáři Islandu ale vždy dokázali svému soupeři odskočit a vést častým rozdílem čtyř až pěti branek. Norům se nepodařilo utkání nijak zdramatizovat ani otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch. Norové se také nedokázali v tomto utkání střelecky prosadit, jak by si představovali. Z toho utkání si tedy odnáší Island cenné vítězství, který nedovolil svému soupeři oplatit porážku z EURA 2012.
20:30
(9:14)
konec
Český výběr naprosto nezvládl duel s Rakouskem a kromě prvních patnácti minut jasně nestačil. Nedařilo se nám vůbec nic a zaslouženě jsme prohráli o deset branek. Nejlepším naším hráčem byl vyhlášen Jan Sobol, v úterý nás čeká klíčový souboj s Makedonií o postup do další fáze. Tímto se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek dnešního dne.
34:27
(17:10)
konec
Dnešní utkání nám končí stavem 34:27 ve prospěch mistrů světa 2013 Španělů. Španělé v dnešním utkání dokázali, že mají na EURU 2014 tým, který má výborné hráčské kvality. V tomto utkání jednoznačně ovládl palubovku španělský reprezentační výběr, který dokázal vést již od první minuty utkání. Maďaři se nedokázali střelecky prosadit tak, jak by si představovali do první půle prvního poločasu. Ve dvacáté minutě prvního poločasu dokázali Maďaři zdramatizovat utkání a držet se svým soupeřem krok, když dohnali vzniklou brankovou ztrátu na rozdíl jediné branky.Španělé ale po tomto zaváhání opět otočili vývoj utkání na svou stranu a na konci prvního poločasu dokázali vést již rozdílem sedmi branek. V druhém poločase již Španělé nedovolili svému dnešnímu soupeři nijak zdramatizovat stav utkání. V tomto utkání prokázal své střelecké kvality španělský Tomas Gonzalez Victor, který dal najevo, že je pro svůj tým velkým přínosem. Nezapomeňte na našich online přenosech sledovat dnešní poslední utkání mezi Dánskem a Makedonií, které začíná dnes večer v 20:30. Martin Petřek
29:21
(12:8)
konec
Nejnižší cena na trhu! Skutečné historky z fotbalového zákulisí, z prostředí velkých byznysmenů, řadových bafuňářů i skutečných kmotrů v nové knize Luďka Mádla Kmotr fotbal. K dostání na Marken.cz, největším českém internetovém obchodě se sportovními knihami a DVD.