Challenger Praha (Antuka)
0:2
3:6
6:75
V souboji dvou českých tenistů zvítězil Adam Pavlásek a postupuje do druhého kola. V prvním setu byl mladší z obou hráčů jasně lepší, ve druhém naopak začal tahat za delší konec Jan Mertl. Ten však za stavu 6:5 nedokázal dopodávat do vítězství v sadě a pak v těsném tiebreaku podlehl. Ode mě je to dnes vše, přeji vám hezký den.
0:2
3:6
4:6
Bláznivý druhý set, ve kterém vedl španělský tenista už 5:1 a následně dvakrát v řadě nevyužil tří mečbolů k ukončení zápasu je tedy za námi a Menendez-Maceiras se nakonec raduje z výhry a postupu do druhého kola, ve kterém ho čeká italský tenista Lorenzo Giustino. To je ode mě z tohoto zápasu vše a přeji vám hezký zbytek prosluněného dne.
0:2
2:6
0:6
Tímto se s Vámi loučím, děkuji Vám za pozornost. Na přečtenou.
2:0
6:4
6:3
To je ode mě z tohoto utkání vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne, například u nějakého dalšího textového online přenosu z Prague Open, který Vám zprostředkováváme. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen tenisového) Onlajnu, na počtenou!
0:2
0:6
0:6
Na kurtu číslo 1 se po kratičké přestávce bude s tenisem pokračovat, na programu je utkání mezi Kimmerem Coppejansem a Romanem Jebavým. Prozatím se s Vámi loučím a přeji příjemně prožité odpoledne.
0:0
zrušeno
Jan Hájek nakonec do utkání vinou zdravotních problémů nenastoupí. V hlavní části ho tak nahradí jiný český tenista, a sice Roman Jebavý.
2:0
6:2
6:2
Kromě prvních tří gemů obou setů, nebylo prakticky pochyb o tom, kdo dnes zvítězí. Jak snadná úloha, byl tento zápas pro Lukáše, dokazuje výsledek 6:2 a 6:2 a především doba (50 minut), za kterou ji dokázal Lukáš splnit. Rosol tak potvrdil roli favorita a bez většího úbytku sil postupuje dále. Tímto se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek rozpáleného dne.
0:2
2:6
2:6
Z Prahy je to pro dnešní den už vše, další zápasy z místního challengeru Vám však přineseme už zítra, kdy budou na programu zápasy druhého kola. Pokud ale chcete vidět kvalitní tenis na vlastní oči, tak neváhejte a přijďte se do pražské Stromovky podívat osobně. Vstupné je po celý týden zdarma!