1:2
4:6
6:4
1:6
Prostějovský challenger přichází hned v prvním kole o jednu z domácích hvězd. Radek Štěpánek dnes nestačil na Francouze Mathieuho, kterému podlehl 1:2 na sety. Nutno přiznat, že Paul-Henri Mathieu byl po většinu utkání lepším hráčem a jen nezvládnutá koncovka druhé sady dala Štěpánkovi naději. ve třetím setu už opět dominoval francouzský tenista. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, už za chvíli ale vstoupí do turnaje další český borec, obhájce titulu Jiří Veselý.
0:2
3:6
3:6
V dalším kole se šestý nasazený Lajovič potká s dalším českým tenistou, Janem Hernychem, který podobně jako Srb lehce prošel přes Kazacha Golubjova. Ode mě je to pro dnešek vše, loučím se s Vámi a přeji krásný zbytek úterního dne.
0:2
5:7
3:6
Byla to dřina, ale Jiří Veselý coby obhájce titulu vstupuje do prostějovského challengeru úspěšně. Dnes v nepříliš pohledném utkání nakonec přetlačil Maďara Fucsovicse po setech 7:5 a 6:3 a zahraje si druhé kolo. V něm bude soupeřem českého tenisty lepší z dvojice Michon-Khachanov. Ode mě je to dnes vše, přeji vám hezký den.
2:1
4:6
6:0
7:612
Koniec zápasu
bahis siteleri