konec
Tímto se s vámi loučím a zároveň vás zvu na finále mužského boxu do 91 kg, které za malou chvíli začne.
Vítěz: J. Tišenko (RUS)
konec
Olympijským vítězem v kategorii do 91 kg se stává Jevgenij Tišenko!
konec
A je dobojované, Cancan Ren získala ve čtvrtém kole dvě desítky a jednu devítku.
konec
Stevenson si připisuje 100% úspěšnost. Ve třetím kole jako tradičně dostal tři desítky a míří do dalšího kola.
konec
Obě čtvrtfinále jsou za námi a nyní spěcháme na zápas semifinále polotěžké váhy do 81 kg.
Vítěz: J. C. La Cruz (CUB)
konec
Julio Cesar La Cruz se skvěle vyhýbal úderům svého soupeře a poté ho několikrát nepříjemně zasáhl. Vítězem zápasu se tedy stává La Cruz z Kuby, který vyhrál s přehledem 3:0 na body a postupuje do finále polotěžké váhy! Mathieu Albert Daniel Baderlique si odváží z Ria de Janeira bronz.
konec
Říkal jsem, že v této kategorii jsou často k vidění knockouty a dnešek nebyl výjimkou. Filip Hrgovic získal zlatou medaili na juniorském mistrovství světa a v roce 2015 poté na evropském šampionátu amatérů. Jeho sbírka se ovšem rozroste, už teď má jistý bronz z olympijských her v Riu! S tímto konstatováním se s Vámi pro tuhle chvíli loučí Tomáš Reiner. Nezapomeňte ale, že program pokračuje ve 22:00.
konec
Sarah Ourahmouneová jednoznačně vítězí 3:0 na body a postupuje do semifinále, ve kterém se střetne s Ingrit Lorenou Valenciaovou a má v něm jistotu minimálně bronzové medaile!
konec
Murodjod Akhmadaliev načal svého soupeře levým hákem na hruď a poté ho tím samým úderem do obličeje dodělal! Alberto Ezequiel Melian v Riu končí, zatímco Murodjod Akhmadaliev po technickém knockoutu postupuje do semifinále. Neuvěřitelný výkon talentovaného Uzbeka.
konec
Historie se neopakuje a Sotomayor i potřetí získává třikrát deset a postupuje dál. Pro Toleda je to poslední zápas a s turnajem se loučí.
Vítěz: A. Niyazymbetov (KAZ)
konec
Třetí kolo bylo vskutku vyrovnané, ale vítěz může být pouze jeden. Třetí kolo získal Joshua Buatsi. Bohužel to na postup nestačí a končí před branami finále.
Vítěz : J. Joyce (GBR)
konec
Tak tohle byl jednoznačný zápas. Joe Joyce postupuje do dalšího kola za celkového stavu 3:0
bahis siteleri