WTA Petrohrad (Krytý tvrdý povrch)
2:0
6:4
6:3
Francouzská hráčka potvrdila roli světové desítky a v Petrohradu dává zapomenout na špatný úvod sezóny. V ruské metropoli tak může nadále snít o obhajobě titulu.

Siniaková byla vyrovnanou soupeřkou. Měla skvělý vstup do druhé sady, ale poté prohrála pět gamů v řadě a to jí stálo zápas. Francouzka na rozdíl od ní až na jednu výjimku působila na servisu jistěji, a i když se Češka blýskla několika parádními údery, na vítězství jí to nestačilo. Mladenovicová postoupila zaslouženě, nicméně Siniaková se za své výkony v Petrohradě nemusí stydět.
2:0
6:0
6:2
Tak tohle bylo parádní představení české tenistky. Po včerejším dramatu předvedla naprosto parádní, koncentrovaný výkon a dnes se nedopustila žádného kolapsu a naprosto zaslouženě postupuje do semifinále. za celý zápas ztratila pouze tři míčky při svém servisu, což dokazuje jednoznačnou dominanci v zápase.

Ostapenková si nevěděla rady po celý zápas s údery Kvitové a nedokázala se jí vyrovnat až na výjimky v razanci úderů. To jsou hlavní důvody, proč česká hráčka za necelou hodinu postoupila do semifinále po setech 6:0 a 6:2. V semifinále se Češka utká s Němkou Julií Goergesovou.
bahis siteleri