2:0
21:19
21:13
Kristýna Kolocová s Michalou Kvapilovou končí na majoru ve Vídni v prvním kole playoff. Nad síly českých hráček byly Američanky Hughesová s Rossovou.

Češky se v prvním setu dlouho držely v kontaktu, ale po technickém oddechovém čase začaly ztrácet a nakonec Američanky braly úvodní dětství nejmenším možným rozdílem 21:19. To druhá sada už byla zcela v režii zámořského páru, který hned v samém začátku odskočil na rozdíl čtyř bodů, postupem času své vedení ještě navyšoval a nakonec z toho byl debakl pro české duo 21:13.

Pro Češky turnaj končí, to americká dvojice si zahraje v zítřejším osmifinále s párem Menegattiová, Orsiová.
2:1
22:20
19:21
15:12
České jedničky ve fantastickém zápase vyřadily z turnaje nasazené pětky Chantal Laboureurovou a Julii Sudeovou ve třech setech.

Sluková s Hermannovou skvěle vstoupily do zápasy, velmi rychle vedly i o pět bodů, ale německé duo se postupem času dotáhlo a dokonce šlo i mírného náskoku. V závěru setu si ale Češky pomohly výbornou obranou a to rozhodlo. Také druhá sada se dlouho vyvíjela ve prospěch českých jedniček, ale střední pasáže se Slukové s Hermannovou nevydařila podle představ a muselo se jít do rozhodující sady. V tiebreaku se dlouho nemohl ani jeden tým dlouho odtrhnout na více než jeden bod. Zlom přišel až za stavu 8:6 pro Češky. V závěru ještě silné německé duo stahovalo ztrátu, ale z postupu se nakonec radují české volejbalistky.

O postup do čtvrtfinále si to Markéta Sluková s Barborou Hermannovou rozdají s dvojicí z Austrálie Clancyová, Artachová.