4:6
konec
Máme za sebou první utkání, ve kterém sice oba borci předváděli slušné náhozy, zavírání však bylo u obou velice slabé, pouze 12 %. Nakonec se radoval Alexander Mašek, který v nervózním závěru trefil, co potřeboval a připsal si bod do tabulky.
1:6
konec
Daniel Barbořák dnes potvrdil dobrou formu, po včerejší výhře 6:0 připisuje bod za výhru 6:1. Dnes nebylo zavírání na tak dobré úrovni, nicméně to stačilo a lídr soutěže se tak měnit nebude.
4:6
konec
Sledovali jsme docela nervózní utkání, ve kterém Kysilka dvakrát stáhl ztrátu, ve finále už ale na Šmejdu nestačil. Ten vyhrál poslední dva legy a do tabulky si připsal důležitý bod.
6:5
konec
Tak tohle bylo řádné drama. Adam Gawlas už vedl 5:2 a zdálo se, že je rozhodnuto, jenže David Písek se nevzdal, srovnal na 5:5 a šlo se do rozhodujícího legu. V něm Adam získal obrovský náskok, který mu pomohl při trošku slabším zavírání. Nakonec trefil D4 a mohl se začít radovat z bodu do tabulky.
1:6
konec
Na závěr jsme viděli zvláštní zápas, který přinesl i nejhorší leg celé soutěže, když Vítězslav Sedlák uzavřel pátý leg až na 39. šipku! Nejlepší nebyl ani závěrečný leg, kde se zase oba hráči potkali na D1 a znovu dopadl lépe pro Sedláka. Ten se tak dnes bude radovat pouze z bodu, s hrou moc spokojený nebude.