0:2
3:6
2:6
Z tohoto zápasu je to vše. Děkujeme za pozornost, mějte se fajn.
2:0
6:3
6:4
Robin Haase postoupil na druhém pražském challengeru do osmifinále. Nasazená třináctka vyřadila ze hry domácího Tomáše Macháče po setech 6:3 a 6:4.

V úvodním dějství si tenisté drželi servisy do čtvrtého gemu, v němž přišel o podání Macháč. Haase ale brejk potvrdit nedokázal, a tak se karty zase srovnaly. Klíčovým byl pro Holanďana zisk servisu soka v osmé hře, za stavu 5:3 pak Robin proměnil druhý setbol.

Také ve druhém setu získal první brejk na svou stranu Haase, který ho sice dokázal potvrdit, ale pak stejně o servis přišel a Tomáš srovnal na 4:4. Bohužel sám brejk nepotvrdil, o podání dokonce přišel čistou hrou. Rodák z Haagu pak při servírování do zápasu otočil skóre 0:30, čtyřmi získanými fiftýny v řadě si došel pro vítězství.

V osmifinále se holandský tenista utká s vítězem zápasu Kolář-Čong.

To je ode mě z tohoto utkání vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů zase někdy na počtenou.
2:0
6:3
6:1
Zdeněk Kolář navázal na vítězství nad De Greefem a ještě výraznějším poměrem 6:3, 6:1 smetl třetího nasazeného Korejce Hjon Čonga. Na semifinalistovi předloňského Australian Open bylo znát zápasové manko a po dobrém startu, kdy získal prvních šest míčků a šel do vedení 2:0, si nedokázal ani jedinkrát podržet své podání. Naopak spáchal deset dvojchyb, řadu z nich v klíčových chvilkách zápasu.
Zdeněk Kolář navzdory dvěma dalším škobrtnutím při vlastních podáních držel otěže zápasu pevně v rukou a výborným výkonem si zasloužil postup.
2:1
6:3
2:6
6:4
Michael Vrbenský bohužel účast v semifinále z minulého týdne nezopakuje. Ve druhém kole byl nad jeho síly německý tenista Yannick Maden, turnajová čtyřka zvítězila výsledkem 6:3, 2:6 a 6:4.

Zkušený třicetiletý Němec sebral Vrbenskému hned první servis, ale brejk potvrdit nedokázal. Tenisté měli v prvním setu celkově velké starosti na podání, Maden si ho prohrál dvakrát, Vrbenský třikrát. Z toho logicky vyplývá, že úvodní dějství ovládl rodák ze Stuttgartu, jenž za stavu 5:3 využil první setbol.

Ve druhém setu se hráči na servisu výrazně zlepšili. Především pak Vrbenský, jenž v šestém gemu získal výhodu brejku a tu si držel až do konce, při skóre 5:2 navíc ukončil set čistou hrou na příjmu.

V rozhodujícím třetím dějství byla klíčovou sedmá hra. V ní turnajová čtyřka brejkla soka a ačkoliv v posledním gemu zápasu musela odvracet brejkbol, tak střetnutí dopodávala do zdárného konce, proměnila druhý mečbol.

V osmifinále na Yannicka Madena čeká kazašský tenista Dmitrij Popko.

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů zase někdy na počtenou.
1:2
6:4
2:6
4:6
Tohle je ode mne pro dnešek vše, děkuji za pozornost.