Víťaz: Michal Konrád (CZE)
konec
04:04  Je koniec! MICHAL KONRÁD sa dostal na chrbát Igorovi Lukačovičovi a gilotína českého bojovníka bola úspešná! S technikou rear naked choke má Lukačovič problémy, aj vo svojom prvom zápase v Oktagone prehral presne touto technikou.
Víťaz: Branislav Zuzák (SVK)
konec
Je to jasné, 3:0 na body víťazí BRANISLAV ZUZÁK!
Víťazka: Tereza Bledá (CZE)
konec
Tereza Bledá: "Dnes to bolo rýchle, dúfam, že to bude bonus za výkon večera. Váha do 57kg pre mňa nebol problém, táto váha bola pre mňa skvelá. Cítim svoje nohy po kopoch, cítim aj kopy súperky. Myslela som si, že ma bude chcieť prekvapiť takedownom, čo sa jej nepodarilo. V škrtení mi držala ruku, ale vyšlo to!"
Víťaz: Matěj Peňáz (CZE)
konec
Matej Peňáz: "Na Brno som zvyknutý, som tu ako doma, mám to tu rád. Dnes som sa trošku potrápil, rátal som s tým, že súper ma bude chcieť hodiť. Cítil som, že som silovejší a že to zvládnem. V závere som už len hľadal priestor na tvrdý lakeť, ktorý sa vydaril a potom už bol súper zrelý aj na skoršie ukončenie."
Víťaz: Máté Kertesz (HUN)
konec
Verdikt rozhodcov je 2:1 v prospech MÁTÉHO KERTESZA! Na Jungwirthovi je vidno obrovské sklamanie!
Víťaz: Filip Macek (CZE)
konec
Filip Macek: "Mám pomalšie začiatky, súper bol silný, čakal som čo bude. Na úvod ma trafil zadnou, zajtra asi nebudem úplne vidieť. Z otočky som trafil výborný lakeť, prvé koleno nevyšlo, druhé už áno. Potom som ho už nechcel mlátiť, ale rozhodca to stále neukončoval. Nechcem nikoho vyzývať, ale chcel by som titulový zápas."
Lucie Szábová
konec
A je konec! Lucka prošla peklem, aby nakonec celý zápas otočila a nasadila armbar účastnici dvou olympiád!
Matúš Juráček
konec
Máme tu výsledky! Jednomyslně se vítězem stává Matúš Slávista Juráček!
Miroslav Štrbák
konec
Výsledky jsou jasné: Miroslav Štrbák vítězí 2:1 na body!
Lucie Pudilová
konec
Bodoví sudí viděli zápas takto: poměrem 2:1 vítězí Lucie Pudilová!
Leandro Silva
konec
Oba si myslí, že jsou vítězi, ale bodoví to vidí takto: vítězem je Leandro Silva poměrem 2:1!
Ivan Buchinger
konec
Zde byly zkušenosti jasné a Rony neměl od prvních sekund žádnou šanci. Ivan odchází jako vítěz a nový šampion váhy do 77 kg. V kariéře toto zažil už dvakrát, nyní tedy potřetí!