0:2
3:6
3:6
Kristýna Plíšková (106.) podlehla na Wimbledonu finalistce nedávného Roland Garros Anastasii Pavljučenkovové (19.) dvakrát 3:6 a travnatý grandslam pro ni končí ve druhém kole. Češka neměla duel dvou devětadvacetiletých tenistek vůbec rozehrán špatně, když se v obou sadách shodně zhostila úvodního brejku, ten ale ani jednou nezvládla potvrdit. Ruska, která si postup zajistila za pouhých 66 minut, může v příští rundě narazit na další Češku. Její potenciální soupeřkou je Karolína Muchová, která aktuálně bojuje na kurtu proti Italce Giorgiové.
0:2
5:7
4:6
Barbora Krejčíková vítězí ve druhém kole Wimbledonu nad Andreou Petkovicovou 7:5, 6:4. První set měl rychlý spád a až do sedmého gamu se nehrálo o servis. V něm Krejčíková otočila hru na příjmu z 0:30, jenže nepotvrdila brejk. Následně prohrávala 4:5, načež odstartovala sérii pěti získaných gamů v řadě za sebou.

Ve druhém dějství si ještě Petkovicová vzala zpět ztracený servis, ale za stavu 4:4 nabídla Němka dvojchybou brejkbol a ten Češka proměnila. Následně bez větších problémů dopodávala zápas a ve třetím kole se střetne s Ukrajinkou Kosťjukovou, nebo Lotyškou Sevastovovou.

Děkujeme za pozornost, tenisu zdar.
2:1
6:3
5:7
6:3
Z mé strany je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost, na přečtenou!
1:2
6:4
2:6
2:6
Dnešní duel je u konce. Z postupu se nakonec raduje Kateřina Siniaková, která soupeřku porazila po setech 4:6, 6:2 a 6:2. První sadu přitom lépe zvládla Coco Vandewegheová, která předvedla jediný brejk. Česká hráčka se od druhého setu herně zlepšila, a to především na podání. Do konce zápasu o svůj servis ani jednou nepřišla, naopak hned několikrát zaznamenala brejk. Coco Vandewegheová tak slibně rozjetý duel nedokázala dotáhnout do vítězného konce a s Wimbledonem se loučí ve druhém kole.
2:0
6:2
6:4
Markéta Vondroušová utrpěla šokující porážku s juniorkou ze čtvrté světové stovky, která si připisuje teprve druhý vítězný zápas své začínající kariéry na okruhu WTA.
Vondroušovou snad ukolébala lehká čistá hra na úvod, Raducanuová však od té doby předváděla fantastický agresivní a běhavý tenis a i přes občasné školácké chyby dovedla první sadu k jasnému vítězství.
V úvodu té druhé se zdálo, že Češka našla herní pohodu, vedla 3:0 a měla dokonce další dva brejkboly, ale byl to jen přechodný jev.
V Kanadě narozená dcera Rumuna a Číňanky s britským pasem zabrala, vrátila se k nebojácné hře z úvodu a často kazící zkušenější soupeřku ve zbytku zápasu doslova přejela.
bahis siteleri