Vítěz: M. Shiffrinová (USA)
konec
První kolo závěrečného obřího slalomu v sezóně zvládla nejlépe Mikaela Shiffrinová. Američanka předvedla velmi rychlou jízdu bez jediné chybičky, o čemž ostatně napovídá i časový rozestup směrem k ostatním soupeřkám, druhá Federica Brignoneová totiž ztrácí přes osm desetin, dvě setiny za Italkou je třetí Ragnhild Mowinckelová.

K zisku malého křišťálového glóbu má po prvním kole nejblíže Tessa Worleyová. Ta sice určitě nezajela dle svých představ, když je se ztrátou vteřiny a šesti desetin až osmá, nicméně její úhlavní konkurentka Sara Hectorová jela ještě o pět desetin pomaleji a je až třináctá. Ještě není ani zdaleka rozhodnuto, druhé kolo, které startuje ve 12:00, slibuje napínavou podívanou.
Vítěz: L. Braathen (NOR)
konec
Druhé kolo slalomu začíná ve 13:30 a postoupí do něj 25 závodníků. Tedy všichni, kteří v prvním kole dojeli v měřeném čase do cíle. Johannes Strolz (AUT) a Daniel Yule (SUI) druhé kolo nepojedou.
Vítěz: F. Brignoneová (ITA)
konec
Závěrečný závod Světového poháru žen v alpském lyžování nabídl drama do posledních vteřin. Z vítězství se radovala italská reprezentantka Federica Brignoneová, která zajela dvě velmi dobré jízdy a v celkovém součtu porazila druhou krajanku Martu Bassinovou o 31 setin zpět, o dalších šest setin zpět byla třetí Slovenka Petra Vlhová.

Většina očí byla upřena k boji o malý křišťálový glóbus. Po prvním kole měla všechno ve své moci Mikaela Shiffrinová, které stačilo udržet komfortní náskok vyšší osmi desetin. Ale to se Američance nepovedlo, druhé kolo zajela nejpomaleji ze všech a spadla až na sedmou příčku, čímž trofej spadla do klína s kariérou se loučící Tesse Worleyové, jež v závodě obsadila čtvrté místo. Ve vedoucím postavení v rámci hodnocení disciplíny nastupovala do závodu Sara Hectorová, ale té se dnes vůbec nezadařilo, Švédka skončila až čtrnáctá.
Vítěz: A. McGrath (NOR)
konec
Z tohoto přenosu a celé sezony v alpském lyžování je to vše, díky za pozornost.