Vítěz: Bokuvaz a Černý
konec
Za vítěze souboje byli potvrzeni Buky a Střelec Dáňa. Roubíček sice srdnatě bojoval a ukázal obrovský přehled, ale dravé přesile dokázal čelit jen do posledních vteřin prvního kola, kdy byl potřetí počítán, což znamená konec!
Vítěz: Veselý
konec
Vyhrocený duel tedy má svého vítěze. Tadeáš Veselý donutil svými tvrdými údery Snejkse vzdát zápas. Na druhý pokus se tak v organizaci dočkal výhry.
Vítěz: Kloc
konec
V prvních desítkách vteřin nepředváděl Neny vůbec špatný výkon a dravostí trochu rozhodil svého soupeře. Kid Ajvn poté ale získal rytmus, poslal Nenyho k zemi, kde už ho dobil svými údery.
Vítěz: Benda
konec
Kotlár byl v prvním kole rozhodně agresivnější borcem, ale Benda dokázal tlak ustát a na konci úvodní tříminutovky tvrdě poslal Kotlára k zemi a rozhodčí zápas trochu sporně zastavil po gongu v Bendův prospěch.

V pozápasovém rozhovoru vyzval Benda na souboj Tadeáše Veselého. Do klece vstoupil profesionál Alex Cverna a vyměnil si s Bendou ostrá slova.
Vítěz: Grznár
konec
Po zápase dochází ke zjevnému usmíření obou kulturistů. Objali se a vyjádřili vzájemný respekt.
Vítěz je každopádně jen jeden, a to Filip Grznár. Zápas hodně ovlivnily první vteřiny, kdy si Bejr při zásahu rozhodčího poranil pravou nohu a byl silně omezen na pohybu. S koncem třetího kola přišlo počítání, tentokrát definitivní.

Během pozápasových rozhovorů se taktéž domluvil další duel Filipa Grznára. Střetnout by se měl se známým motivátorem Pagym.

Toto je pro dnešek vše a děkuji za pozornost.
bahis siteleri