Pohár Billie Jean Kingové (Krytý tvrdý povrch)
2:0
6:2
7:67
Viktorória Kužmová prekvapila Ysalina Bonaventureovú, ktorú zdolala po setoch 6:2 a 7:6(7). V prvom sete bola Kužmová jasne lepšou hráčkou a súperke nedala žiadnu šancu, keď získala až dva brejky a pri svojom podaní nemala žiadne problémy. V druhom sete sa Bonaventureová najmä na podaní zlepšila a vypracovala si aj viac šancí na returne. Lenže nevyužila brejkbaly a dokonca ani štyri setbaly, nakoniec Kužmová využila svoj druhý mečbal v dramatickom tajbrejku. Slovensko sa tak ujíma vedenia 1:0 v súboji proti favorizovanému Belgicku a stále živíme nádej na postup do semifinále.
2:1
5:7
6:2
6:3
Anna Karolína Schmiedlová sa nezlomila po prvom sete, v ktorom viedla už 5:2, ale nakoniec ho prehrala 5:7. V druhom sete už nemala problémy na podaní a dokázala ho doviesť do jasného víťazstva. Do tretieho setu síce vstúpila strateným podaním, ale potom ho úplne otočila vo svoj prospech. V závere pomohla Schmiedlovej aj páska pri odvrátení brejkbalu, ale podstatné je, že získala druhý bod pre Slovensko, ktoré už s istotou zvíťazí nad Belgickom. Uvidíme, ako dopadne aj záverečná štvorhra, ktorá môže byť rozhodujúcim faktorom, či si udržíme nádej na víťazstvo v skupine a postup do semifinále
0:2
0:6
3:6
Napriek tomu, že slovenský pár v zložení Viktória Kužmová a Tereza Mihalíková nezvládol štvorhru proti belgickému skúsenému páru Kirsten Flipkensová a Elise Mertensová, tak Slovensko zvíťazilo nad Belgickom celkovo 2:1. Táto štvorhra však bola dôležitá z pohľadu šancí na víťazstvo v skupine a postup do semifinále, takže získané tri gemy sú veľmi málo. To je odo mňa všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte príjemný zvyšok večera!
bahis siteleri