WTA Řím (Antuka)
2:0
6:1
6:3
Barbora Strýcová (1103.) se na podniku v italském Římě o další překvapení nepostarala. Sedmatřicetiletá Češka, jež v pondělí vyhrála první singlový zápas od Roland Garros 2020, prohrála v utkání druhého kola se silně favorizovanou Mariou Sakkariovou (8.), a to po setech 1:6 a 3:6. Strýcová dokázala vzít turnajové devítce v obou setech jednou podání, to své ale ztratila v 80 minut dlouhém střetnutí celkem šestkrát. Sakkariová může v příštím kole narazit na další českou protivnici, její soupeřka vzejde ze souboje mezi Markétou Vondroušovou a Kanaďankou Andreescuovou.
1:2
6:3
3:6
5:7
Je dobojováno! Viděli jsme zápas, kterému nescházelo vůbec nic. Atmosféra, vítězné údery, mnoho chyb, zvraty, to vše jsme mohli vidět. V prvním setu byla přesnější italská hráčka a za podpory bouřlivého publika jej vyhrála 6:3. Ve své dobré hře pokračovala ještě i v části druhé sady, pak ale Muchová zpřesnila údery, vybojovala si brejk a srovnala. Rozhodující set byl dokonalý thriller. Česká hráčka se bleskově dostala do vedení 4:0 a vše vypadalo jasně. Jenže Trevisanová se nevzdala a opět za podpory diváků ztrátu nejen dorovnala, ale dostala se i do vedení 5:4. Karolína Muchová však při svém servisu zachovala klid, srovnala, následně vzala soupeřce podání a závěr si už nenechala ujít. Třetí set vyhrála 7:5 a po celkovém výsledku 3:6, 6:3, 7:5 vyhrála i třetí vzájemný souboj. Ve třetím kole turnaje se může těšit na lepší z dvojice Camila Giorgiová – Jekatěrina Alexandrovová.

To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezké páteční odpoledne a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou.
1:0
6:2
4:1
skreč 2
Barbora Krejčíková postupuje do 3. kola turnaje v Římě, v němž ji čeká vítězka duelu mezi Soranou Cirsteaovou a Jelenou Ostapenkovou.

Danka Kovinićová musela zápas skrečovat za stavu 2:6 a 1:4 ze svého pohledu. Už po první sadě si zavolala fyzioterapeutku kvůli bolavým zádům, a když se pro ni druhý set začal vyvíjel nepříznivě, rozhodla se dále neriskovat a netrpět.
2:0
6:0
6:1
Markéta Vondroušová za 55 minut doslova vymazala z kurtu Biancu Andreescuovou! Bývalé světové čtyřce dovolila uhrát pouze jediný gem. První sada skončila kanárem. Na úvod druhého dějství pak Andreescuová dokázala uhájit svůj servis a chvíli to vypadalo, že by mohla hrát důstojnější partii. To se ale nestalo a Vondroušová na dvorci opět jednoznačně vládla, když získala následujících šest her. Zatímco Kanaďanka dvouhru rychle opouští, Markéta se může těšit na 3. kolo, v němž ji čeká Řekyně Maria Sakkariová.
bahis siteleri