WTA Berlín (Tráva)
2:0
7:67
6:1
Markéta Vondroušová (53.) v Berlíně do třetího letošního čtvrtfinále nepostoupila. V odloženém utkání prohrála za necelou hodinu a půl 6:7(7) a 1:6 s Mariou Sakkariovou (8.) z Řecka. Češka vstoupila do zápasu ztraceným servisem, pak ale otočila z 0:2 na 3:2 a dovedla sadu do tiebreaku. V té vedla Vondroušová už 6:3, postupně ale nevyužila ani jeden ze čtyř setbolů, zatímco Sakkariová proměnila hned svůj první. Ztracená koncovka zanechala na rodačce ze Sokolova následky. Ve druhém setu už nezvládla vzdorovat a zaznamenala pouhý gem. V německé metropoli si ještě odpoledne zahraje po boku krajanky Siniakové semifinále deblu.
0:2
4:6
6:73
Nádherný zápas a famózní vítězství Petry Kvitové! Naprosto perfektní zápas české lvice, která ovládla prakticky všechny a ačkoliv se světová čtyřka v klíčových brejkbolových momentech bránila opravdu srdnatě, raduje se zcela zasloužená světová devítka z Fulneku!

Semifinále nás čeká hned za několik hodin, jelikož je z důvodu deště program nahuštěn, Kvitová se utká s Alexandrovovou, která zásluhou skreče Kuděrmetovové postoupila do semifinále bez boje. Utkání začne hned po dohrání nyní startujícího prvního semifinále mezi Sakkariovou a Vekićovou, věřme, že Petra dokáže bleskově načerpat síly a Rusku vyřadí!

To už je za mě prozatím vše, přeji top den všem fanouškům českého tenisu!
0:2
3:6
4:6
Česká jednička Petra Kvitová zvládla i druhý dnešní zápas v Berlíně a zítra si zahraje o svůj druhý letošní titul. Její soupeřkou bude od 15:30 chorvatská ranařka Donna Vekičová.

Kvitová podala dnes famózní výkon při svém podání, nenabídla žádný brejkbol. K vítězství v daném setu ji vždy stačil jeden brejk z úvodu. Působila koncentrovaně. O svém vítězství mohla možná rozhodnout ještě dříve, ale za stavu 6:3, 3:1 nevyužila brejkbol při kterém se hrálo.

Pro Kvitovou to bude zítra 42. finále v kariéře. Česko bude mít mimochodem zastoupení i ve finále deblu, kde se představí pár Siniaková/Vondroušová.
bahis siteleri