2:0
6:1
7:5
Barbora Strýcová zvládla první kolo Wimbledonu výborně a ve dvou setech poráží belgickou soupeřku s ukrajinskými kořeny Marynu Zanevskou 6:1 a 7:5. V prvním setu byla k vidění naprostá česká dominance. která jen tak tak neskončila kanárem, naopak ve druhé sadě to se Strýcovou nevypadlo vůbec dobře, soupeřka již měla za stavu 2:5 setbol, ale naše lvice ukázala ohromnou bojovnost a postup si rozhodně zaslouží.

Ve druhém kole bude sokyní Strýcové lepší z polsko-švýcarského duelu Linetteová x Teichmannová, favoritkou je světová čtyřiadvacítka Magda Linetteová.

To už je za mě pro dnešek vše, u dalších tenisových onlajnů brzy na viděnou a do té doby přeji top čas všem fanouškům tohoto nádherného sportu!
2:1
3:6
7:65
6:4
Cesta Terezy Martincové Wimbledonem končí už v prvním kole. Nadia Podoroská po nepřesvědčivém prvním setu zlepšila hru a otočila celý zápas.
1:1
5:7
7:65
1:4
skreč 1
Wimbledonská premiéra osmnáctileté Lindy Fruhvirtové byla poznamenána kromě doznívajícího nachlazení také zraněním kolene, které Češka smolně utrpěla při setbolu v tie-breaku druhé sady. Tu sice ještě přímo z podání dotáhla, ale ve třetím setu už se po náročném průběhu podepisovala únava i zdravotní potíže. Nakonec se Linda rozhodla neprodlužovat trápení a zápas, který by zřejmě stejně během pár minut skončil, skrečovala.
V prvním setu Fruhvirtová nevyužila své brejkové příležitosti, sama ztratila podání za stavu 4:4, ale hned si ho vzala zpět. I vinou dvou dvojchyb však odevzdala servis podruhé a to si již o 14 let starší Martićová nenechala proklouznout.
Druhá sada měla opačný průběh, po sérii hladkých gemů prolomila servis jako první Češka na 5:3, jenže opět brejk vrátila dvojchybami. Tie-break sice ještě vydřela, ale následoval smolný konec.
2:0
6:2
7:5
Markéta Vondroušová (42.) splnila v úvodním kole Wimbledonu roli papírové favoritky a postoupila po výhře 6:2 a 7:5 nad americkou debutantkou Peyton Stearnsovou (59.) podruhé v kariéře do druhého kola. Česká tenistka byla po většinu zápasu lepší a jistější hráčkou. Až do stavu 5:4 ve druhém setu nečelila v utkání brejkbolu, pak ale soupeřce jednu možnost nabídla a na světě bylo drama. Naštěstí netrvalo příliš dlouho. Vondroušová si ztracený servis vzala ihned zpátky a na druhý pokus už duel dopodávala čistou hrou. Příští soupeřkou sokolovské rodačky bude dvanáctá nasazená Veronika Kuděrmetovová (12.).
2:0
7:62
6:2
Účinkovanie slovenskej tenistky Viktórie Hrunčákovej na Wimbledone sa dnešným dňom končí, nad jej sily bola Belgičanka Elise Mertensová. Prvý set rozlúskol až tajbrejk, v druhom sa Hrunčákovej nepodarilo udržať si ani jedno podanie, štyri úspešné brejky zo strany Mertensovej sa ukázali ako kľúčový faktor. Slovenskej tenistke ale treba zablahoželať k úspešnej kvalifikácii a prieniku do hlavnej fázy turnaja, 28. hráčka svetového rebríčka bola priťažkým orieškom.
To je z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa.
0:2
3:6
5:7
Ve 2. kole se Kateřina Siniaková utká s Ukrajinkou Lesiou Curenkovou. Pro dnešek je to z mé strany vše a přeji krásný zbytek dne!
2:0
6:1
6:4
Marie Bouzková (33.) vstup do letošního Wimbledonu zvládla. Obhájkyně loňského čtvrtfinále začala v All England Clubu výhrou 6:1 a 6:4 nad švýcarskou kvalifikantkou Simonou Waltertovou (116.). Česká favoritka vedla v jednu chvíli už 6:1 a 5:1, pak ale poprvé v zápase ztratila servis a drama bylo na světě. Waltertová postupně omezila množství chyb a dotáhla se na rozdíl gemu. Za stavu 5:4 měla navíc na příjmu další tři brejkboly. Boužková je ale naštěstí odvrátila a stihla si ještě před setměním zajistit postup do druhého kola. V tom narazí na lepší z dvojice Anett Kontaveitová (EST) – Lucrezia Stefaniniová (ITA).
bahis siteleri