Vítěz: Široký
konec
Široký se hned po zápase musel vyzvracet vyčerpáním, ale ta námaha stála za to! Připisuje si cenný skalp soupeře, který měl doteď jen jednu porážku.
Rozhodl tvrdý úder, kterým Petráška poslal k zemi a otřásl s ním. Poté se sice pozice ještě měnily, ale Široký měl výrazně navrch, přidával, a ukončil duel tvrdými údery.
Vítěz: Škvor
konec
Škvor je po zápase stále rozladěn z popletené nástupové písně. Původně mu měl hrát song od PSH a tato nepříjemná změna ho dle jeho slov možná ještě víc nahecovala.
Zápas zvládl na výbornou. Jestli se něco nečekalo, tak ukončení na submisi v jeho podání. Gilotina byla ale chycena skvěle a Škvor splnil svou tradici, kdy na Štvanici potřetí ukončuje duel během pár desítek vteřin.
Vítěz: Buchinger
konec
Ivan Buchinger se párkrát ocitl v problémech po dobrých úderech francouzského soupeře, ale nakonec prosadil svou zkušenost a ke konci druhého kola dokázal Tounkaru na zemi ubít a vrací se tak vítězstvím!
Vítěz: Vémola
konec
Všichni tři rozhodčí dali nakonec zápas shodně 30:26 ve prospěch Vémoly...
Ten po zápase vzkazuje publiku a médiím, že takto to dopadá, když někoho podceňují. Dle jeho slov se jednalo o těžkého soupeře. Navzdory tomu, že sám Vémola původně tvrdil, že je škoda, že nevyšli úplně jiní protivníci a chystá rychlé ukončení.

Po rozhovoru následoval příchod Pavola Langera a jeho staredown s Vémolou před duelem v Bratislavě o titul polotěžké váhy.
Vítěz: Sanikidze
konec
Tak toto je doslova sportovní neštěstí pro Loseneho Keitu. Nejspíš má zlomený prst či větší část spodní končetiny, ale každopádně nemohl pokračovat v boji hned po 68 sekundách. Už při nástupu bylo zmíněno, že nevypadá ideálně a ani shazování mu moc nepomohlo. Nebudeme tu nyní spekulovat, může jít například i o nějakou únavovou zlomeninu.

Štvanice totálně utichla a Keita se snad pohledem i omlouvá fanouškům. Nadšen nevypadá ani Sanikidze, ale zůstává šampionem pérové váhy.

Takový průběh posledního zápasu na tomto stadionu si asi nikdo nepřál.
Keita tím zároveň bohužel oficiálně přichází o neporazitelnost.
Vše má ale aspoň nějaký šťastný konec a Keita, který se nemůže postavit na nohu, požádal svou přítelkyni o ruku.
bahis siteleri