Třinec – Trenčín 3:1 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vrchlabí 4:0 (kon.)
Chomutov – Kadaň 4:5 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Znojmo – Tábor 4:0 (kon.)
Litoměřice – Slavia 0:5 (kon.) | Benátky n/J – Písek 1:2 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.)
Olomouc – Francie 6:1 (kon.) | Spartak Moskva – Liberec 4:6 (kon.)
konec
Spartak Moskva
4:6 (2:1, 2:3, -:-)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 03.08.2010, 19:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři zvyšují na 6:4 a hodně se přibližují vítězství v dnešním utkání. Sám před brankářem se ocitl Tomáš Urban, ale ještě si všiml po pravé ruce lépe postaveného MICHALA BÁRTY, který po jeho přihrávce zblízka překonal brankáře Jakchina! Asistence: Tomáš Urban.
     
    48:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři jdou opět do vedení! Zblízka vypálil volný Jiří Moravec, gólman Jakchin jeho projektil vyrazil betony jen vedle sebe, kde číhal VÁCLAV TOMÍČEK a u levé tyčky zasunul kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Jiří Moravec.
     
    39:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak trestá vyloučení a čtyři vteřiny před koncem druhé třetiny srovnává. Tvrdá rána Kirilla Tulupova od modré čáry se rychle odrazila od mantinelu přesně na hůl JEVGENIJE FEDOROVA, který číhal u pravé tyčky a zasunul kotouč do odkryté branky, když se Pinc nestačil rychle přesunout! Asistence: Kirilll Tulupov.
     
    37:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři odskakují na 4:3. Liberec předvedl krásně sehranou útočnou akci, během níž totálně vyšachoval moskevskou obranu a na jejímž konci byl zblízka skórující JAN PLODEK! Asistence: Jaroslav Kudrna, Jiří Hunkes.
     
    29:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři vyrovnávají. Rychlá odpověď, po tvrdé ráně obránce Trončinského se volní liberečtí útočníci dostali k sérii dorážek z bezprostřední blízkosti, při čemž úspěch slavila až třetí z nich, jež přišla z hole ZDEŇKA ONDŘEJE! Asistence: Andrej Podkonický, Jan Víšek.
     
    28:29
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak využívá přesilovku a opět jde do vedení. KIRILL TULUPOV tvrdě vypálil od modré čáry a nechytatelnou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě! Puk rychle vylétl z branky, sudí ale ukázali do branky - 3:2 pro Moskvu.
     
    22:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dokázali podruhé prosadit, když od modré čáry vypálil Výtisk, jeho dělovka se odrazila od chumlu hráčů mezi kruhy na hůl TOMÁŠE URBANA, který bekhendem doslova plácnul do puku a ten skončil v levém horním růžku! Asistence: Jan Výtisk.
     
    18:12
    Spartak právě vstřelil branku!

    Spartak vstřelil gól a ujímá se vedení! ALEXANDER RYBAKOV se chopil na útočné modré čáře puku, z vrcholu kruhů si nabruslil podél obránce do lepší palebné pozice na prostředek útočného pásma, odkud krásnou střelou zápěstím vymetl levý horní roh Pincovy svatyně! Asistence: Roman Lydučin.
     
    13:18
    Spartak právě vstřelil branku!

    Spartak v přesilové hře vyrovnává! Po vyhraném buly ihned vypálil z první na modré čáře obránce OLEG PIGANOVIČ a trefil se přesně do pravého horního rohu Pincovy branky, který byl přes zarytý výhled bezmocný! Asistence: Branko Radivojevič.
     
    3:44
    Liberec právě vstřelil branku!

    ZDENĚK ONDŘEJ se dostal v útočném pásmu ke střele z levého kruhu a hezkou ranou překonal brankáře Jakchina, který nestihl včas zareagovat! Asistence: Jan Víšek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Piganovič (Radivojevič), 19. Rybakov (Lydučin), 29. Tulupov, 40. Fedorov (Tulupov) - 4. Ondřej (Víšek), 23. Urban (Výtisk), 30. Ondřej (Podkonický, Víšek), 38. Plodek (Kudrna, Hunkes), 49. Tomaníček (Moravec), 59. Bárta (Urban)


    Spartak Moskva:
    Bílí Tygři Liberec: