Znojmo – Sparta 4:6 (kon.) | Olomouc – K. Vary 4:3 (po s.n.) | Opava – Kladno 6:0 (kon.)
Třinec – Litvínov 3:5 (kon.) | Havířov – Chomutov 3:2 (po pr.) | Jihlava – Motor ČB 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 3:4 (kon.) | Vítkovice – Ústí n/L 4:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:6 (2:3, 1:1, 1:2)
HC Sparta Praha
Sobota 18.09.2010, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:21
    Za nesportovní chování ještě inkasuje hráčská lavice Znojma menší trest.
     
    59:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nepřesná rozehrávka poslala hostující výběr do přečíslení tři na jednoho a prázdnou branku a DAVID MERTA neměl problém se skórováním. Asistence: Robert Sovík.
     
    58:31
    Znojmo hraje v šesti bez brankáře.
     
    55:32
    Z velkého tlaku Orlů se zrodil brejk a samostatný únik Formana, bekhendovou střelu vyráží Kacetl.
     
    54:46
    Žovinec (SPA) vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    54:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Početní výhodu hosté využívají zásluhou TOMÁŠE RUBEŠE, který se z pravého křídla trefil švihem nad Kacetlovu rukavici. Sparta je znovu ve vedení. Asistence: Jakub Kolář.
     
    52:53
    Stehlík (ZNO) vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    48:35
    Znojmo ve velkém tlaku, Opalek od modré trefuje pravou tyč, Videlka následně z mezikruží těsně míjí.
     
    45:17
    Veselý (SPA) vyloučen na 2 minuty za krosček.
     
    45:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Přesilovkový tlak je nakonec přetaven ve vyrovnávací branku, poté co se Pospíšil opřel na modré z první do kotouče a PATRIK NOVÁK zřejmě ještě tečoval letící střelu na cestě do sítě. Kocian neměl šanci zasáhnout. Branka padla v signalizované výhodě, takže se dle nového pravidla bude Sparta bránit další dvě minuty. Asistence: Jan Podešva a František Pospíšil.
     
    43:27
    Kolář (SPA) vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    42:52
    Chyba při střídání málem stála domácí další inkasovaný gól. Než se nová pětice stihla dostat na led, ujížděl Žovinec sám na Kacetla, znojemský brankář však forhendový blafák skvěle vychytal a drží svůj tým ve hře.
     
    35:36
    Zacpálek (SPA) vyloučen na 2 minuty za zdržování hry.
     
    35:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Dlouhé minuty se domácí nedostali do nebezpečné situace, nyní skórují díky důrazu před brankou. Nahozený kotouč zůstal volný na hranici brankoviště a pohotový RICHARD JARŮŠEK doklepl za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Kovalský a František Pospíšil.
     
    32:30
    Eis se v souboj jeden na jednoho protáhl přes obránce Tichého (ZNO), ten musel unikajícího útočníka faulovat a inkasuje 2 minuty za hákování. Eis ještě stačil zakončit, zblízka však na Kacetla recept najít nedokázal.
     
    30:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólový úspěch přichází paradoxně až proti pěti znojemským hráčům. VALERA KNIAZEV svou střelu z pravého křídla otřel o brusli clonícího soupeře a jemná teč poslala puk mimo dosah brankáře. Studená sprcha pro domácí. Asistence: Dušan Žovinec a Stanislav Eis.
     
    27:48
    Stehlík (ZNO) vyloučen na 2 minuty za faul loktem.
     
    22:52
    Horní tyč teď zachránila Spartu. Orli ujeli v oslabení ve dvou na jednoho, Novák nabil Piskořovi do mezikruží, jeho příklep ale orazítkoval jen konstrukci odkryté brány.
     
    22:09
    Kovalský (ZNO) vyloučen na 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    19:59
    Velkou šanci na vyrovnání spálil těsně před závěrečnou sirénou Podešva, který zůstal sám u pravé tyče brány soupeře, ale poslal puk jen do rukavice ležícího brankáře.
     
    18:22
    Závar před Kocianem řeší hostující gólman zalehnutím puku, za následnou potyčku putují na trestnou lavici Kovalský (ZNO) a Kolář (SPA), oba inkasují menší trest za hrubost.
     
    17:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Štěstí teď pomohlo i na druhé straně a Sparťané se podruhé v zápase ujímají vedení. Přibylovi se na útočné modré vůbec nepovedla nahrávka, kotouč se ale odrazil přímo na hůl jeho spoluhráče a VALERA KNIAZEV sám proti Kacetlovi skóruje střelou nad pravý beton. Asistence: Daniel Přibyl.
     
    14:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další rychlá akce hostů už je zakončena přesně. MIROSLAV FORMAN na středu hřiště našel místo pro střelu, schoval ji za obránce a Kacetl nestihl proti puku letícímu pod břevno reagovat včas. Asistence: Valera Kniazev.
     
    14:21
    Velké šance na obou stranách, nejprve Podešva našel pasem z rohu zcela neobsazeného Pospíšila, ten ale ztroskotal na vyjíždějícím Kocianovi. Rychlý kontr Sparty pak zakončoval střelou ke vzdálenější tyči Žalčík a branku minul jen o pár centimetrů.
     
    13:27
    Současně vyloučeni Stehlík (ZNO) a Merta (SPA) - oba na 2 minuty za hrubost.
     
    12:15
    Hráči Sparty mají ruce nad hlavou, ale červené světlo za Kacetlem nesvítí a rozhodčí rezolutně rozpažuje. Rubešova pohotová střela prošla znojemskému brankáři mezi betony, zastavila se ale pravděpodobně na brankové čáře. Domácí si vybrali velkou porci štěstí.
     
    11:01
    Obrovskou šanci nevyužil Trojan, kterému svou překvapivou přihrávkou připravil vynikající pozici Videlka, znojemský kapitán ovšem nedokázal přehodit beton ležícího gólmana.
     
    09:39
    Rubeš (SPA) vyloučen na 2 minuty za držení.
     
    08:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Po následujícím buly už ale strážce sparťanské svatyně kapituluje a možná bude ze svého zákroku trochu zklamán. JAN PODEŠVA totiž vystřelil okamžitě po vhazování, puk se překulil přes Kocianovo rameno a doskákal za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    03:19
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno, pěknou kombinační akci po levém křídle vyšperkoval Süsser přihrávkou ke druhé tyči a LUKÁŠ KOVALSKÝ měl před sebou již jen prázdnou branku. Asistence: Petr Süsser a Richard Jarůšek.
     
    00:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Bleskový nástup do utkání předvedli hosté, kteří rychlým brejkem potrestali zaváhání Znojma ve středním pásmu. FRANK KUČERA vyřešil situaci dvou na jednoho hezkou stahovačkou a přesnou střelou na Kacetlovu lapačku. Asistence: Daniel Přibyl.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 4. Kovalský (Süsser, Jarůšek), 9. Podešva, 36. Jarůšek (Kovalský, Pospíšil), 46. Novák (Podešva, Pospíšil) - 1. Kučera (Přibyl), 15. Forman (Kniazev), 18. Kniazev (Přibyl), 31. Rybalkin (Žovinec, Eis), 55. Rubeš (Kolář), 60. Merta (Sovík)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Kameš) - Stehlík, Opalek, Tichý, Latner, Pospíšil, Šaur, Srketič, Hejl - Mikulášek, Trojan, Bartoš, Videlka, Kovalský, Jarůšek, Süsser, Podešva, Piskoř, Novák, Stloukal, Zika
    HC Sparta Praha: Kocian (Sedláček) - Kolář, Veselý, Sobotka, Drvota, Zacpálek, Dvořák, Švaříček - Žovinec, Sovík, Kučera, Přibyl, Puna, Rubeš, Eis, Rybalkin, Hanták, Forman, Merta, Žalčík, Kniazev

    Rozhodčí: Hejduk - Samuel, Zídek
    bahis siteleri