Znojmo – Sparta 4:6 (kon.) | Olomouc – K. Vary 4:3 (po s.n.) | Opava – Kladno 6:0 (kon.)
Třinec – Litvínov 3:5 (kon.) | Havířov – Chomutov 3:2 (po pr.) | Jihlava – Motor ČB 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 3:4 (kon.) | Vítkovice – Ústí n/L 4:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:4 (3:1, 0:2, 0:1)
HC Slavia Praha
Sobota 18.09.2010, 12:15 • Hokejová hala dětí a mládeže Za Lužánkami, Brno • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    46:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Slavia potřetí udeřila v oslabení! Po špatné rozehrávce domácích za branou Šťovíčka si najel kapitán LUKÁŠ ŽEJDL na dlouhou přihrávku na modrou čáru, zpracoval puk a prostřelil Baruse pod rameno do protipohybu.
     
    36:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Útočník a kapitán Slavie si poradil s trestným střílením na jedničku. LUKÁŠ ŽEJDL naznačil střelu, načež provedl rychlou kličku do bekhendu a kotouč zvedl nad beton Baruse. Slavie vyrovnala na 3:3. Navíc to byla znova branka v oslabení.
     
    22:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kometa zahrála velice špatně ve vlastním obranném pásmu. LUKÁŠ ŽEJDL schoval svoji střelu od modré čáry za clonícího Slavíčka a puk propadl až za záda Baruse. Slavie navíc branku vstřelila v oslabení. Asistence: Bohumil Slavíček,Tomáš Semrád.
     
    15:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hráči Komety jeli přečíslení dva na jednoho a TOMÁŠ POPOLANSKÝ si zkušeně počkal, až mu obránce Slaive odjede k najíždějícímu spoluhráči a následně švihem vymetl pravou šibenici. Kometa tak hodně rychle odskakuje na dvoubrankový náskok. Bez asistence.
     
    15:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí třetí přesilovku využili. Stehlík se krátce po vhazovaní dostal před Meravého, ale nestihl už zakončit tak, jak chtěl. Přesto puk Meravý jen vyrazil před brankoviště, kde byl ROMAN JURÁK, jenž puk lehkým šťouchnutím uklidil do brány. Asistence: Ondřej Stehlík, Lukáš Hnilička.
     
    01:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. TOMÁŠ DITTRICH propálil od modré čáry vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vilém Juráň.
     
    0:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je pro hosty výborný začátek. Po závaru před branou Baruse našel odražený puk BOHUMIL SLAVÍČEK a v klidu jej poslal kolem ležícího brankáře a pravé tyče do brány. Asistence: Georg Mavrojanidis.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 2. Dittrich (Juráň), 16. Jurák (Stehlík, Hnilička), 16. Popolanský - 1. Slavíček (Mavrojanidis), 23. Žejdl (Slavíček, Semrád), 37. Žejdl, 47. Žejdl


    HC Kometa Brno: Barus (Strmeň) - Dittrich, Dlapa, Štindl, Krejčiřík, Bilčík, Dufek, Koukal, Tesař - Šafránek, Popolanský, Hnilička, Stehlík (C), Jurák, Křivohlávek, Jankovič, Svatý, Juráň, Káňa, Novotný, Horehleď
    HC Slavia Praha: Meravý (Šťovíček) - Krejčík, Krejčí, Barák, Příhoda, Warneke, Sedláček, Okuliar, Semrád - Mavrojanidis, Slavíček, Žejdl (C), Klhůfek, Kejdana, Müller, Cikánek, Poletín, Wszolek, Vogel, Hrouda

    Rozhodčí: Čech - Dřínovský, Chocholouš
    bahis siteleri