Ústí n. L. – Č. Budějovice 1:1 (kon.) | Brno – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Teplice 3:3 (kon.)
konec
FK VIAGEM Ústí nad Labem
1:1 (0:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 19.09.2010, 15:00 • Na Stínadlech, Teplice • Gambrinus liga
     
    A to je z dnešního utkání vše. Děkuji vám za pozornost. Další zápas v azylu na teplických Stínadlech sehrají Ústečané 17. října proti pražské Slavii.
     
    Svatopluk Habanec, trenér Ústí nad Labem: Jsem zklamaný. Trofnu si říct, že proti mužstvu v takové formě, jako byly Budějovice, už letos hrát nebudeme. Zasloužili jsme si vyhrát, ale stále doplácíme na neproměnňování šancí. Bylo tam hodně nepřesností. Z devíti utkání máme 9 bodů, moc jsem si přál jedenáct, protože nás čekají tři náročné zápasy. Je to velice nepříjemné. Po tom výprasku z Plzně na nás ležela deka. Bylo to vidět na trénincích. Sice tam byly pokusy i o nějaké srandičky, ale v zápase to opět bylo vidět.
     
    Jaroslav Šilhavý, trenér Českých Budějovic: Hrstka diváků viděla hodně šancí. V prvním poločase jsme byli zaskočení aktivitou Ústí, zaspali jsme hlavně kolem třicáté minuty, kdy při nás stáli všichni svatí. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji, dostávali jsme se i do šancí. Paradoxně jsme inkasovali po standardce. Poté jsme zaslouženě jsme vyrovnali. Bylo to jako na houpačce. Měli jsme ještě dvě šance, které jsme nevyužili. Když to shrnu, tak v prvním poločase byli aktivnější domácí, ve druhém my. V tabulce pravdy je to plus jeden bod a my bereme každý bod, takže jsem spokojen. Ústí patří mezi lepší týmy, se kterými jsme hráli.
     
    Za malou cvhíli vám přineseme ohlasy trenérů z pozápasové tiskové konference.
     
    Domácí i v tomto zápase doplatili na neproměňování vyložených šancí. Kdyby proměnili alespoň jednu ze dvou velký šancí v prvním poločase, mohli být výhře blíž. Takhle na jedinou trefu Valenty v 56. minutě dokázali hosté odpovědět o pár minut později po gólu agilního Mezlíka. Týmy si tak připsaly do tabulky po jednom bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Kučera vykopává od vlastní brány.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje 2 minuty, u míče jsou domácí.
     
    90
    Benčíkův roh mířil jen do náruče gólmana.
     
    89
    Domácí zahrávají roh.
     
    87
    Podle pomezního rozhodčího byl Benčík v ofsajdové pozici.
     
    85
    Poslední střídání domácích, Veverka nahradil Volka.
     
    85
    Snad 30 vteřin pobyl na hřišti Stráský, který zatáhl za záchranou brzdu a ve středu pole sundal sprintujího Benčíka, který mohl jít sám na bránu.
     
    84
    Poslední střídání hostů, Stráský nahrazuje Pecku.
     
    82
    Ondrášek oceněn žlutou kartou, pravděpodobně proto, že se za bránou nezastavil včas a porazil reklamní panely.
     
    82
    Ondrášek přesprintoval ústeckou obranu, ale z úhlu netrefil bránu.
     
    80
    Druhé střídání domácích, Krauta nahrazuje v Zachariáš.
     
    79
    Po standardce Otepky se dostal k hlavičce Ondrášek, ale jeho pokus postrádal razanci.
     
    76
    Hodně přisně posoudil rozhodčí souboj Vrtělky s Ondráškem, ve vzájemné strkanici a šlapanici ve středu hřiště měl "poslední slovo" domácí Vrtělka a Adam ho poslal do sprchy.
     
    76
    Na hřišti je ošetřován Ondrášek.

    Marcel Voneš

    Branky: 56. Valenta - 72. Mezlík


    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Novák - Polák, Valenta, Džuban (K), Janů - Doležal, Vrtělka, Martykán (66. Benčík), Volek (85. Veverka) – Kraut (80. Zachariáš), Jindráček.
    SK Dynamo Č. Budějovice: Kučera - Laštovka, Horejš (K), Lengyel, Žižka (41. Riegel) - Hudson, Černák, Otepka, Šíma (59. Ondrášek) – Mezlík, Pecka (84. Stráský).

    Rozhodčí: Adam - Teuber, Koval

    Diváci: 2011
    bahis siteleri